Craft Ideer til Kids

Craft Ideer til Kids

Doing håndværk projekter med dine børn er en fantastisk måde at obligation. Crafting lærer børn at være kreative og udforske nye ting, give dem selvtillid, der vil være nyttige langt ud over håndværk bordet. Familie håndværk tid giver mulighed for at tale med dine børn i en ikke-fordømmende indstilling, mens du arbejder på en sjov aktivitet.

Førskole Crafts

Det kan være svært at komme med håndværk ideer til børn under fire. Selvfølgelig farvelægning og maleri straks kommer til at tænke. Har masser af malebøger og blankt papir til rådighed for dine unger, samt et udvalg af farveblyanter, markører, maling, gel penne og andre materialer. Prøv nogle af disse andre håndværksteknikker og projekter:

 • Børnehave alder børn kan bruge sikkerhedsmæssige saks, så tænke over projekter, der involverer både tegning og enkel tilskæring, ligesom spore deres hænder og skære dem ud for at lave en krans af hænder. I krans projekter, du barn kan dekorere hver hånd for sig og derefter lim eller tape dem sammen. Børn kan klippe ud og dekorere andre simple designs som hjerter og stjerner for helligdage. Kig ind Kids papir håndværk for flere projekter, du kan gøre med børnehaveklasse-age børn.
 • Sticker projekter er også en sjov aktivitet for børn. Børn kan bruge klistermærker, som kommer i næsten enhver design, du kan ønske, at dekorere ting som en særlig tegn for deres soveværelse døren, en billedramme, eller et feriekort for bedstemor.
 • Børn i denne alder elsker musik, så hjælp dem med at træffe enkle musikinstrumenter, såsom den berømte skotøjsæske guitar. Du kan lave en skotøjsæske guitar ved at strække elastikker omkring en åben kasse. Opret en shaker lavet af et stykke køkkenrulle roll fyldt med bønner. Læg bagepapir på enderne, fastgør det med elastikker, og lade barnet dekorere det og spille det, også. Disse nemme instrumenter kan hjælpe dig og dine børn skabe familie musik nat.

Skolealderen Håndværk

Som dine børn går i skole, vil de lære nye færdigheder hurtigt. Nu kan du tilføje håndværk, der kræver mere præcision, såsom udsmykning glas bolden pynt til at sætte på juletræet, hvilket gør cut-out snefnug eller jack-o-lanterner, selv gør maling-by-nummer ornamenter. Prøv nogle af disse andre ideer samt:

 • Børn kan strengen enkle smykker. De vil være i stand til at give deres kreationer som gaver eller vise deres håndværk i skolen.
 • De kan også dekorere en T-shirt eller bruge maling penne og glitter at gøre en særlig lysestage.
 • Ældre børn kan begynde at gøre korssting med særlige kits designet til børn, der bruger plast nåle og har store firkanter. Det er dejligt at lære sene elementær-alder børn, hvordan man strikker eller hækle, da disse håndværk ikke bruger skarpe instrumenter.
 • Med tilsyn, kids denne alder kan også begynde at bruge symaskinen til enkle lige syning. En stor nybegynder projekt gør sækkestole til brug i sjove spil. Simpelthen skære to firkanter ud af bomuldsstof, har barnet sy omkring tre af siderne, tilføje bønner, og lukke op den åbne ende.

Crafts for ældre børn

Når dine børn er i junior high og ældre, er der virkelig ingen grænser for håndværk, de kan gøre. Prøv nogle af disse ideer:

 • Hvis du er der for at vejlede dem, kan børnene begynde at gøre stearinlys og sæbe (især smelte og hæld sæbe).
 • Ældre børn kan prøve mere vanskelige mønstre af korssting, og de kan begynde at bruge skarpere nåle (med en advarsel om, at de virkelig kan gøre dig bløde).
 • Dine børn kan nyde at lære at lave en simpel origami dyr til at dekorere en pakke eller give til en ven.
 • Børn i denne alder vil måske begynde at sy tøj, og de kan gøre mere komplicerede trikotage elementer.
 • Denne aldersgruppe sandsynligvis også har tålmodighed til enkel beaded smykker, og kunne være interesseret i at starte scrapbøger til at huske deres skoledage.

Det vigtige når du planlægger håndværk for ældre børn er virkelig opmærksom på, hvad de ønsker at gøre. Det er dejligt at opmuntre børnene til at prøve nye ting, men du ikke ønsker at gøre det torturous. Bare fordi strikning er din yndlings tidsfordriv, betyder ikke, dit barn vil elske det.

Giv dem tid til at udforske, hvilke former for håndværk, de gerne vil gøre. Du kan opleve, at du har en spirende maler på dine hænder, når du virkelig ville have ham til at elske decoupage. Vi kan ikke gøre vores børn kan lide, hvad vi vil have dem til at lide. Det vigtige er at holde en masse muligheder åbne og fortsætte med at prøve nye ting. Være begejstret crafting med dine børn og lad dem prøve ting, de udtrykker interesse i. Det kan bare være, at crafting er det eneste, du har til fælles som dit barn bliver til en teenager, og du vil få lyst at fælles grundlag at falde tilbage på.

Fordele ved Crafting for Kids

Crafting er stor, fordi det giver børnene en kreativ afsætningsmulighed, der giver dem mulighed for at lære om at prøve nye ting og lave fejl i et lavt tryk miljø. Afhængigt af fartøjet, kan det hjælpe børn med matematik, og næsten alle håndværk hjælpe med følgende retninger og logisk rækkefølge.

Crafts kan hjælpe med fysisk udvikling og et barns følelse af farve. De giver børn selvtillid til at starte et projekt og se det til ende. Crafting kan lære børn at være generøs, især når håndværk er lavet til at blive givet som gaver eller doneret til de mindre heldige. Crafting giver også en måde for to (eller flere) generationer til at arbejde sammen, der giver minder, der vil vare to levetider.