Crack-kokain Tilbagetrækning

Crack-kokain Tilbagetrækning

Virkningerne tilbagetrækning af crack kokain ikke er livstruende, men de kan føle sådan. Forstå, hvad crack kokain misbrugere erfaring, når de begynder deres helbredelse kan hjælpe dem gennem den værste del af deres tilbagetrækning.

Tilbagetrækningen Virkninger af crack-kokain

Ikke alle vil opleve alle de følgende abstinenser af crack kokain. Symptomerne en narkoman erfaringer har at gøre med varigheden han / hun brugte og doseringen han / hun tog.

Cravings

Dette er en af ​​de mest vanskelige abstinenssymptomer en narkoman oplevelser. Det er, hvad der driver mange brugere tilbage at knække. Cravings er både fysisk og psykisk. Kroppen er afhængig af kemikalier i crack kokain over tid. Når disse kemikalier er ikke længere til stede, kroppen sender signaler til hjernen motivere misbrugeren til at bruge igen. Psykologisk set en narkoman mener bruger stoffet er bydende nødvendigt at komme igennem dagen og uden at det er livet ikke værd at leve, fordi det er for svært.

For at komme igennem denne fase af tilbagetrækningen, brugeren har til at vente ud kroppens trang til at få nye forsyninger af kemikalier fra crack kokain. Psykologisk, misbrugeren skal lære måder at håndtere stress og andre liv spørgsmål uden at dreje til kokain.

Depression

Depression kan udvikle mange grunde. Addicts kan føle håbløs uden den energi, de modtager fra crack kokain. En bruger kan også føle sig ensom og begræde tabet af lægemidlet, meget gerne opleve tabet af en friend.Depression er også fysiologisk. Kemikalier fra visse typer af lægemidler kan ændre kemikalier i din hjerne og gøre dig meget mere modtagelige for depression symptomer.

Humørændring

Tilbagetrækning kan gøre nogen føler sig ophidset, irritabel og rastløs. Hyperaktivitet er en anden almindelig bivirkning ender crack kokain. Igen er disse ændrede stemninger rod i psykologiske og fysiologiske processes.Psychologically er misbrugere bruges til at engagere sig i narkotika aktivitet, og de ofte ikke ved, hvad de skal gøre med sig selv uden det. Fysiologisk, kroppen håndtere tab af kemikalier, der blev rutinemæssigt strømmer gennem deres blod. Mens i færd med at vende tilbage til sin neutrale tilstand, kroppen sender signaler (hvilket resulterer i agitation og rastløshed), indtil den forstår, at det ikke kommer til at modtage lægemidlet længere.

Brystsmerter

Når nogen afsluttes ved hjælp af et lægemiddel, der er en stress hormon frigivet, der kan forårsage et fænomen kendt som knuste hjerte syndrom. Dette syndrom er sædvanligvis markeret som brystsmerter, der ligner et hjerteanfald. Under denne midlertidige kropslige reaktion på stress, hjertet udvides, også kendt som kardiomyopati. Da symptomerne på knust hjerte syndrom er de samme som et hjerteanfald, er det vigtigt, at en narkoman i bedring søger lægehjælp for at udelukke alvorlige hjerte komplikationer og få den fornødne behandling.

Psykiske forstyrrelser

Nogle mennesker, der trækker sig fra crack kokain erfaring angst og / eller psykose. Angst over ikke at kunne leve uden lægemidlet er almindelige og kan sende nogen tilbage til at bruge crack kokain. Psykose er meget mere skræmmende og kan omfatte visuelle og auditive hallucinationer.

Træthed

Som misbrugeren begynder at komme væk fra stimulering af lægemidlet og dets abstinenser, intense træthed sætter ind. Det kan medføre, at personen til at føle træg og sover meget mere end normalt. Mens søvn ofte opfordres til at hjælpe med at få igennem de abstinenser, vil mange gange misbrugere føler sig trætte, da de samtidig oplever søvnløshed på grund af deres følelser af angst, irritabilitet og rastløshed.

Crack-kokain Addiction

Crack kokain er et af de mest vanedannende stoffer. Recovery kan være yderst vanskeligt. Hvis du eller din elskede har en crack kokain afhængighed, kan en stofmisbrug behandling center til at forbedre chancerne for at holde op med dette kraftfulde stof. Med omhyggelig overvågning af abstinenssymptomer og støtte gennem genvinding, kan en narkoman lære at leve livet stoffri.