COZ-E af Ion Audio - ingen kolde Tilladt

Da forkølelse er hurtigt nærmer sig, og (selv om det er varmt nok inde) du bliver bevidst om et ønske om at føle varme bølger opsluge dig med at særlige hyggelig fornemmelse at du kan få kun i midvinter, er det en god idé at forskanse sig på en sofa , men det er en bedre idé at tjekke ud på Ion Audios COZ-E først.

COZ-E af Ion Audio - ingen kolde Tilladt

COZ-E stopper midtvejs mellem et tæppe og en slåbrok - det er en løs dække for dig at putte under og slå varmen - lav (angivet med grønt lys om kontrol pad), medium (gult lys) eller høj ( rød).

Hvis du vælger at tilbringe aftenen ligger ned du stak armene i ærmerne, så åbningen er i ryggen, hvis du har lyst det som en kjortel du bære det med åbningen foran, kun er der ingen ramme og det isn ' t formodes at blive båret over det hele, for det er ikke drevet af batterier, men via en elektrisk ledning. Selvfølgelig kan du tage stikket ud af stikkontakten og derefter, efter at have flyttet ind i en anden del af huset, tilslut det igen, men du bliver nødt til at bære ledningen i hånden eller lad det spor bag dig ... Medmindre du trække den rundt om halsen, hvor det vil ikke komme i vejen. Så COZ-E synes at have været primært designet til at tage livet let på sofaen eller i sofaen.

Der er en vag idé om, at det kunne være rigget op som en slags en indvendig telt til børn ... Og hvis du køber det for $ 49,95 du kan eksperimentere med det til forskellige grader og situationer med personlig hygge hele vinteren.