Country Jul Udsmykning

Country Jul Udsmykning


Hvis en ned hjem familie jul er, hvad du har i tankerne, så er Country jul udsmykning er for dig. Country jul udsmykning er folkelig, varm og indbydende, og det hjælper gøre dit hjem til en indbydende pusterum fra skarer og travlhed i juleindkøb, julefrokoster og andre aktiviteter, der gør dine dage lange i løbet af december. Saml rundt ilden, få hyggelige, sætte fødderne op, og slappe af i et hjem pyntet med landstil jul charms.

Om Land Jul Udsmykning

Country stil interiør design handler om at holde tingene afslappet og naturlig, og Land inspirerede jul udsmykning er den samme. Den er enkel, unfussy og afslappet samtidig bibeholde en følelse af stil. Country stil interiør design er meget børnevenligt, hvilket gør er særlig egnet til juletiden.

En af de bedste dele om Country udsmykning er, at der er næsten ingen regler. Der er et par grundlæggende stil retningslinjer, kan du Husk dog at trække Country stil sammen (disse generelle retningslinjer vil også tjene dig godt i at fremmane et land jul design ordning):

  • Det er ikke kun acceptabelt, men foretrak, til møbler, der skal uoverensstemmende. Hånd-me-down stykker og familie arvestykker er fantastisk til landlig stil. Store, solide stykker af træmøbler arbejde bedst i denne stil, men (træ kan være mørk eller lys). Enkelte ridser og buler i møblerne er velkomne - de giver møblerne en boede i og elskede look.
  • Det samme gælder for tilbehør - matching er ikke nødvendig. Bonuspoint for antikviteter eller hånd-me-downs. Også med tilbehør - ingen grund til at regere med en tung hånd. Accessorize indtil dit hjerte er indhold i land udsmykning; det føjer til den rustikke charme.

Med hensyn til Country jul udsmykning, gælder de samme regler. I stedet for at gå til den nye, prangende jul indretning, der pakker hvert år butikkerne, i Country jul udsmykning opfordrer til den gamle familie favoritter gøre en udseende igen og igen. Håndlavede dekorationer (ved børn og voksne ens) gøre vidunderlige tilføjelser til land juletema.

Land Jul Decorating Ideas

Fordi der er så meget frihed i realm af Country jul udsmykning, er du virkelig kun begrænset af din fantasi i form af design ideer. For at få ideer flyder, giver disse tips en prøve:

  • Juletræ - Country gaverne ikke kræver formelle, fancy juletræspynt. De bedste ornamenter er de håndlavede dem bragt hjem fra skole, og dem, der har været i din familie for evigt. Vær ikke genert over at hænge for mange på træet. Garland lavet af popcorn, tranebær eller slik skud ville alle arbejde godt her. Farvet lys eller hvide lys vil også begge være acceptable.
  • Hjemmelavet kranse - Ingen grund til at skallen ud for fancy kranse fra lageret; lave din egen derhjemme. Du kan samle materialer, du har brug for udefra, ligesom grankogler, kristtorn, kviste, og mere, eller du kan bygge en krans med andre materialer, som sølv og guld klokker, julestjerne blomster eller endda slik. Martha Stewart.com er en fantastisk ressource til at få krans ideer, med trin for trin instruktioner om, hvordan at gøre dem.
  • Julekort Display - Må ikke skjule alle disse feriekort væk i en skuffe. Brug grønne eller røde bånd og snor kortene op - hænge dem omkring din pejs eller blot langs en væg.
  • Duftende stearinlys - også selvom du ikke har tid til at gøre alle de bage du kan forvente at finde i et land køkken, kan dit hjem stadig har indbydende lugt takket være duftlys med julemotiver. Yankee Candle har nogle store muligheder i dufte som jul Cookie, Gingerbread, og Sparkling kanel.
  • Gingerbread Houses - Hvad siger "Country Christmas" mere end en hjemmelavet honningkage hus? Hvis du foretager en fra bunden er lidt ambitiøst for din smag, er der masser af kits til rådighed i Bilka. Bedre endnu, har børnene gør mini versioner med mælkekartoner.
  • Mistletoe - Glem ikke at hænge lidt i dine døråbninger.
  • Nøddeknækkere - Disse traditionelle jul samlerobjekter er perfekte for design Land jul.

Din Perfect Country jul

Hvad er din idé om den perfekte Country jul? Del dine tips ved at efterlade en kommentar.