Cottage Cheese - de Sunde fakta

Cottage Cheese - de Sunde fakta
Hytteost kaldes ofte en vigtig del af en sund og tilstrækkelig ernæring. Dette produkt anses for at være en diæt mad, på den anden side, dog kan folk fra enhver aldersgruppe fordel forbruge det. Satser du! Overveje disse oplysninger: 17% i det er proteiner, 18% - fedt og 2,5% er lactose. Ud over disse komponenter, har vi calcium, phosphor, jern og magnesium.

Sundhedsmæssige fordele for børn og gravide kvinder

Elementerne er anført ovenfor kræves ikke kun for børn, når de vokser og da deres tænder udvikle, men for gravide kvinder som godt. Interessant nok, hytteost hjælper behandle frakturer, sygdomme i blod gør orgel, Engelsk syge, hjertesygdomme, nyresygdomme og mange andre.

Aminosyrer i Cottage Cheese

Udover de proteiner, der findes i hytteost er rige på værdifulde aminosyrer - methionin og cholin. Den anden erstatter animalske gjort proteiner, selv hos mennesker, for hvem disse proteiner er kontraindiceret. Af den måde, er hytteost let fordøjeligt.

Spis ikke for meget Cottage Cheese

Uanset det samlede sæt af gode egenskaber, misbruger hytteost forbrug er ikke et godt valg, da produktet indeholder ganske lidt af animalsk fedt, som kan ophobes og tilstoppe renale kanaler. Således er det bedre at købe fedtfrie hytteoste og forbruge ikke mere end 0,4 lbs (ca. 200 g) om dagen.