Costume: kostumedesigner Tips

Hvor skal man begynde en karriere i kostume Design

Ved Aimee B

Selv om de donâ € ™ t modtage så stor ståhej som de mænd og kvinder, der bærer dem, kostumer er en af ​​de mest vitale ingredienser til succes for enhver film. Uden selv at vide det, at se, hvad en person er iført kan tage dig frem eller tilbage i tiden eller til et sted på denne jord eller ud.

Uden ordentlig kostumer, ville det være temmelig svært at overbevise et publikum, at de ser en scene i syttende århundrede England, hvis hovedpersonen er iført en maxi kjole eller et par jeans.

Ligesom ethvert erhverv er der mange måder at blive en kostumedesigner. Der er gymnasier og universiteter over hele landet, der tilbyder særlige klasser for håbefulde designere. Nogle erhvervsskoler tilbyder også design programmer som du kan få certifikater fra. En anden måde at få din fod i døren er ved at kontakte grupper, organisationer, faglige sammenslutninger, og online fora, hvor du kan interagere med professionelle kostume designere og andre håbefulde designere.

Du bør forskning erhvervet så meget som du kan ved at læse bøger, blade, ser interviews- uanset materiale, du kan få dine hænder på.

Nogle kostume designere er så mesterlig i deres håndværk, som de formår at gøre garderoben skuespillerne bære ind i sin egen karakter i filmen. Kostume designere arenâ € ™ t kun syersker eller modedesignere, er de historikere, kuratorer for viden om kunst, litteratur, tekstiler, hvilke stoffer var populære i det tidsrum, uanset om du skulle være rig eller fattig til at bære en bestemt beklædningsgenstand. etc.

Kostume designere skal være villig til at gøre omfattende forskning, skal de være parat til at motivere, direkte, og overvåge deres besætning. Kostumer donâ € ™ t stop på tøj. Kostume designere bør også have kendskab til stilarter smykker, sko og andet tilbehør til den periode, de fanger.

Betal din afgifter og Bliv Costume Designer

Af Kelsey W

Kostumet afdeling på en kreativ produktion har en kostume designer på sit hoved. At nå dette toppen af ​​kunstneriske udtryk og mode tager tid og engagement. Ingen kan gå ind på en Hollywood-film sæt eller en Broadway teaterscene og finde ansættelse som kostumedesigner uden en vis tid i skyttegravene i ubetalte praktikophold og entry-level arbejde.

Men hvis du elsker design og dine venner ringe til dig næste Edith Head, kan dine drømme om kostume design kommer rigtigt med nogle uddannelse, held og erfaring.

For at tilmelde eller Ikke at tilmelde

Levetiden for et kostume designer ikke altid begynde i skole, men at lære nuancerne i design kan være nemmest i et klasseværelse indstilling. Hvis udtryk som "farvehjul", "sammenbrud" og "flad udarbejdelse" lyde som et fremmed sprog for dig, nogen tid brugt med en bog om kostume design er tilrådeligt.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig en fire-årig eller bacheloruddannelse, men et par klasser på Community College niveau eller en teknisk design skole vil hjælpe dig med at lære fælles terminologi, samt industrien design.

At finde de Jobs

Kostume designere kræver kreative miljø i en film sæt eller teatralske produktion. Visse lokaliteter vil tilbyde mere arbejde på disse områder og vil være afgørende for at finde praktikpladser og assisterende positioner nær begyndelsen af ​​din karriere.

Tjek den geografiske profil fra Bureau of Labor Statistics at se, hvad stater tilbyder den bedste chance på beskæftigelsen. Hvis du bor i et område, hvor de ansatte er sparsomme, kan du starte med at frivilligt arbejde med en lokal Community College teater afdeling.

Kostume designere lære alle facetter af design processen og vil arbejde gennem natten for at få det sidste sting færdig. Hvis du lægger i benet-arbejde, kan du blive en succes, der arbejder kostumedesigner.

Sådan Bliv Theater Costume Designer

Af Randall C

En stor teater vil have et væld af talentfulde individer, der arbejder på utroligt stramme budgetter og en tidshorisont, for at være klar til åbningen gardin. Der er de aktører, direktørerne, musikerne, og kostume designere. Denne sidste talent er svært at bryde ind, men meget glædeligt.

For at blive en kostume designer for scenen skal du være klar til at arbejde hårdt og sprede dine talenter. En kostumedesigner forventes at være i stand til at sy, sy, reparere og rive alle mulige forskellige stoffer. De vil også forventes at gøre det i farten. (Det er ikke ualmindeligt, at en skuespiller vægt til at svinge og dermed gøre kostume unusable- medmindre kostumedesigner er i stand til at redde det!)

Hvordan kan man lære alle disse evner? Tja, er det muligt at gøre uafhængig forskning og praksis i din egen fritid, men det vil ikke forberede dig til suset af teatret.

Kostumedesigner hopefulls skal bryde ind i feltet ved at arbejde for deres lokale teatre. Mange gange et teater vil tage på praktikanter. Dette hands on erfaring er den bedste måde at lære de ins og outs af at blive en stor kostume designer. Det er virkelig den bedste måde at lære.