Copywriting: Udtalelser Tips

Troværdighed

Udtalelser skal være en troværdig, kunderne reel erfaring med dig. Når "signing" et vidnesbyrd dette sjældent virker: "KB New Orleans", "DR California". Det er alt for vagt og ser gjort op. Hvem er KB eller DR? Californien er et stort sted. I det foregående eksempel du så ved sidelinjen "Allan Todd, Manager Todds Hi-fi." Allan Todd er bedre end på, som han omfattede hans fulde navn og firma detrails næste i vidnesbyrd. Det øger troværdigheden.

I dette eksempel Allan Todd er et meget velkendt forretningsmand i Brisbane. Hans vidnesbyrd er troværdigt, fordi han ikke gemmer sig bag "AT Brisbane." Det er ikke nødvendigt at have testimonials fra kendte mennesker, men det kan hjælpe, men bruge de personer fulde navn, bestemt sted, og andre punkter, hvis værelse tillader.

Det er denne enkle endnu så effektiv

1. "Todds Hi-Fi tog sig tid til at lytte og sørge for jeg fik, hvad jeg ønskede. Deres fremragende service, viden og demonstrationer er uovertruffen. Lyden og vision er awesome." Mal Walker, Kangaroo Point

2. "Graham Keleher s træningsmetoder har givet min familie og jeg selv stor selvtillid og et højt niveau af fysisk kondition. Jeg føler mig i god sundhed." Allan Todd, General Manager Todds Hi-Fi

Allan Todd, der skrev den anden vidnesbyrd var en meget tilfreds kampsport studerende. Han har også meget kendt i Brisbane, og generaldirektøren for Todds Hi-Fi. Jeg skrev 1997 Gule Sider annonce for Todds hi-Fi det og han introduded mig til hans karate instruktør, der også ønskede hans Gule Sider annonce forbedret.

En Testimonial er ...

En vidnesbyrd er et meget kraftfuldt værktøj til at bruge, når du skriver annoncer. Ikke alle annoncer kræver dem så ofte er der ikke plads eller det er egentlig ikke nødvendigt. Men hvis du sælger et produkt fra hjemmesider, direct mail og andre medier, hvor der er tilstrækkelig plads til detaljer bruger testimonials. Hvis det er et nyt produkt, og du tester det så ægte Begejstring måske ikke muligt. Men prøv og få nogle ASAP fra glade kunder. Nye og ukendte produkter vil drage fordel af Begejstring.

Et vidnesbyrd er, hvad en anden siger at godkende dit produkt eller service. Det er en positiv erklæring siger, hvordan og hvorfor dit produkt hjulpet dem. Self ros er ikke altid overbevisende, men noget magtfulde sker der, når et udvalg af mennesker tilføje deres navn, andre detaljer og endda et foto sammen med en ægte kompliment, ved siden af dit produkt eller service.

Jo mere jo bedre

Nogle annoncer bare ikke har plads til længere testimonials, men hvor det er muligt at tilføje masser af detaljer.

Et par sætninger ros for dit produkt med personer foto, detaljer om deres forretning, hvis de har en osv, er meget kraftfuld. Også hvor de bor, og selv en hjemmeside adresse, e-mail, fax nummer osv viser, at vidnesbyrd om din virksomhed eller produkt er ægte.