Copywriting: Indhold Krop Tips

Afslut bliver så Passiv!

Det er sandt. Passive mennesker er ikke bare irriterende i livet. Ikke at være aggressiv er en god ting, enten - men det er ikke, hvad jeg taler om.

Passive mennesker ikke får, hvad de ønsker, og heller ikke passive tekstforfattere.

Når du skriver indhold - uanset om det er til internettet eller til tryk - brug en aktiv stemme. Dette hjælper læseren blive mere involveret i indholdet og til gengæld mere tilbøjelige til at udføre den handling, du ønsker.

Eksempel 1:

  • Passiv - Børnene drømmer om en verden uden vold.
  • Active - Børnene drømmer om en verden uden vold.

Eksempel 2:

  • Passiv - Dette helt er blevet bedømt # 1 dræber af brand myrer.
  • Activ e - dette mærke er bedømt # 1 dræber af brand myrer.

Den passive stemme forsinker din læser ned. Brug den aktive stemme til at gøre din kopi klar, præcis og let at forstå.

Være klar med dine intentioner

Hvad prøver du at sælge?

Det er et spørgsmål, bør du spørge dig selv hele tiden, når du skriver kopi - uanset om det er til print eller online distribution.

Er din kopi føre læseren til at ønske at købe, hvad din sælger?

Selvom du måske ikke rent faktisk at "sælge" en vare eller tjenesteydelse, i det mindste du sælger en idé. Hvis ikke har gjort det klart, din copywriting indsats i hele det indhold, du skriver din virkelig bare jagter din hale. Dette er ikke at sige, at du har brug for hårdt sælge hele tiden - bare sørg for, at det, du skriver fører læseren i den retning, du har brug for dem til at gå. Der er en konkret kunst til den bløde sælge - det er næsten en Zen kvalitet - men selv Zen mestre har intention bag deres metoder.

Brug Tight, Concise Copy

En af de største udfordringer, enhver forfatter står - især tekstforfattere - tager en uden se på dit indhold at afgøre, hvornår nok er nok. I modsætning til læserne af kreativ skrivning, behøver Internet læsere ikke har tålmodighed til at finkæmme gennem din skriftligt at få fakta, de har brug for. For at sikre din skrivning er kortfattet, følge disse trin:

  • Sæt kopien væk en komme tilbage til det. At tage en pause og give dine skrive et andet udseende vil hjælpe dig spot problemområder.
  • Spørg dig selv, hvis dine læsere vil pleje. Tag dig tid til igen at læse hvert afsnit og spørge, om de oplysninger, inden noget en læser vil bekymre sig om.
  • Søg efter gentagelse. Er den sætning, du læser noget, du sagde før? Chancerne er, du behøver ikke at sige det igen.
  • Få en anden mening. Lad en anden (helst saglig) læse indholdet. En frisk sæt øjne måske bemærke problemer, du mistede.

Hold Sætninger Kort & Simple

Hvis der er en grundlæggende regel i tekstforfatning det er denne:

Hold dine sætninger korte og enkle.

Når du skriver indhold - uanset om det er til internettet eller en brochure - du skal overveje læserne. Hvis dine sætninger er for lange, kan du miste dine læsere i en storm af ord. Korte sætninger vil også kræve, at du få dine tanker derude i en mere kortfattet måde, men det er et tip til en anden gang. Den nederste linje er, at når du bruger kort og enkel sætning struktur vil du have en bedre chance for at holde dine læsere - og deres opmærksomhed.

Stk Struktur

Skrivning web kopi, eller enhver copywriting er en helt andet dyr, end hvis du var at skrive kreativt som en roman eller novelle. Når en læser ser lange stykker det "skrig" arbejde for at finde værdien af ​​din skriftligt. Tag tips på dette websted, f.eks. Jeg har givet værdifuld indsigt i at skrive web kopi uden overvældende. Alle web skrivning bør følge dette format.