Coola Suncare Interview

Coola Suncare Interview
Beskyt din hud med de rigtige produkter.

Når det kommer til solen, intet er vigtigere end at beskytte din hud. Mange mennesker elsker en smuk solbeskinnede glød, mens andre foretrækker en dyb, mørk tan, der ændrer deres udseende betydeligt. Så er der de personer, hvis eksponering er minimal - måske de bare nyde udendørs aktiviteter, men ikke nødvendigvis vove udendørs for at opnå mørkere hud. Selv de lider de skadelige virkninger af solens gennemtrængende stråler, selv om.

Hvem er bedre til at henvende sig til end et par eksperter til fulde scoop på, hvad der gør en ordentlig sol pleje så vigtigt? Vi satte os ned med skaberne af coola Sunblock, Chris Birchby og Kristian Burrows, for at finde ud af alt om deres virksomhed og hvad vi alle kan gøre for at forbedre vores sol sikkerhedsmæssige færdigheder.

Coola og en miljøbevidst livsstil

LTK: Fortæl os lidt om coola og hvordan din virksomhed i gang.

Coola: Det er en to del historie: Chris begyndte at spille online poker meget, og jeg fortalte ham, "Fint - men du er nødt til at egern væk nogle af dine gevinster, så vi kan have en back up!"

Virksomheden selv kom som en idé efter at have set surfere i Costa Rica komme helt brændt og læring, at vores forældre var blevet diagnosticeret med hudkræft. Intet på markedet syntes at inddrage betydningen af ​​antioxidanter og fugtgivende, der er nødvendige for at supplere de aktive ingredienser eller SPF faktor i solcreme.

LTK: Din linje er unik i sin brug af organiske ekstrakter. Hvad fik dig til at inkludere disse ingredienser i din sol plejeprodukter?

Coola: Vi spiser kun økologiske og forsøge at leve et "carbon bevidst" livsstil. Coola er en forlængelse af denne sæt overbevisninger. Vi tror på den høje kvalitet, at de økologiske ingredienser levere. Hvert aspekt af virksomheden er lavet i USA, og som virkelig sikrer, at vi kan have ikke kun de bedste hjemmedyrkede råvarer, men kvalitetskontrol og ansvarlig forretningspraksis valg samt.

LTK: Har du følger en bestemt sol pleje regime til at understøtte din aktive udendørs livsstil? Hvis ja, hvad er det?

Coola: For det første, vi spiser godt. Vi forbruger fødevarer med D-vitamin og andre anti-aging, høje vitamin egenskaber. Vi gør en masse udendørs motion i de tidlige morgentimer, før solen er for høj. Solcreme skal oftest anvendes indendørs og ledsaget af hatte og solbriller. Vi elsker solen, dog, og kan ikke undgå at blive udenfor i højrisiko-sol ødelæggende tid, så vi bestræber os på at mindske noget af solens skader, når du nyder vores foretrukne aktiviteter. Vi kommer ud med en USDA certificeret økologisk coola After Sun hudpleje regime til at supplere Sun Protection linje, som skal hjælpe med at forberede og reparere huden på daglig basis.

Højdepunkter i coola Product Line

Coola Suncare Interview
Gøre smart, sikkerhed-bevidste beslutninger for din hud.

LTK: Er dine produkter sikkert for følsom, let irriteret hud? Har du anbefale en bestemt kur for personer, hvis hud er ekstra følsom?

Coola: Vores produkter er perfekt til følsom hud. De er nogle af de mildeste endnu proaktiv SPF 30 formler til rådighed. Alle vores aromaterapeutiske dufte er tilgængelige i en sand uparfumeret. En masse af SPF-produkter sætte en "maske" duft i deres uparfumerede produkter - gør vi ikke. Vores uparfumerede produkter er 100% duftfri.

Coola Face er blid nok til at være en dagtimerne hydrator samt en fuld SPF 30. Mange af hudpleje dag fugtighedscreme indeholder nogle SPF, men de er ikke formuleres som en DSP. Tænk på os i den modsatte - vi er alt, hvad en daglig fugtighedscreme er, samt fuld bredspektret beskyttelse UVA / UVB.

LTK: Hvad er dine tanker om tilsætning af SPF i mainstream, dagligdags produkter som læbepomader og fonde? Har du planer om at indføre lignende til din linje?

Coola: Vi udvider linjen til at omfatte flere sol plejeprodukter, en efter sol fugtgivende linje, og en fugtgivende antioxidant tåge tilgængelig i en rejse størrelse. Vi vil tilføje en Baby Block 60 så godt.

LTK: Giv os lige. Hvad er et absolut minimum SPF alle bør være iført? Er det nok at bare slather det på de områder, der udsættes for solen, eller er det vigtigt at være dækket fra top til tå?

Coola: En af vores foretrukne forfattere angiveligt opsummerer det perfekt:

Hvis jeg kunne tilbyde dig kun et tip for fremtiden, ville solcreme være det. De langsigtede fordele af solcreme er blevet bevist af forskere, mens resten af mit råd har noget grundlag mere pålidelig end min egen bugtet oplevelse. Jeg vil dispensere dette råd nu -. Kurt Vonnegut

Vi startede coola med tanken om, at vi kun ville skabe mindst SPF 30 produkter. De giver dig al den beskyttelse, du skulle have behov for. De højere DSPs tilbyder en faldende mængde af øget beskyttelse, og selvom minut, er stadig mærkbar forskel. Vores SPF 45 Sport forhindrer ca. 99% af skadelige stråler fra at påvirke ens hud over en vis tidsperiode uden genanbringelse, mens vores SPF 30 forhindrer lidt over 97%. Når du falde ned til noget i retning af en SPF 15 eller 8, det beløb beskyttede fortsætter med at falde.

LTK: Hvad bringer fremtiden for coola?

Coola: Vi håber at holde vores virksomhed vokser, og at være i stand til at bruge det som en platform til at tilskynde folk til at støtte miljøet, støtte lokale virksomheder, engagere sig i bevidsthed og forebyggelse af kræft, og give mange glade og skyld-fri erfaringer i solen.

Beskyt din hud før det er for sent

Med alle de tilgængelige om solens skadelige virkninger på huden oplysninger, er det kun giver mening at tage forholdsregler og beskytte din hud. Uanset om du bruger coola eller et andet mærke af solcreme, skal du sørge for at slather det på, når du planlægger at tilbringe tid i den store udendørs.