Cool Ure for Kids

Cool Ure for Kids


Undervisning unge hvordan man se tid og hvorfor tid holde er vigtigt kan undertiden være en vanskelig opgave. Men der er et stort udvalg af seje ure til børn, der både er sjov at bruge og er fyldt med nyttige funktioner. Uanset størrelsen på dit budget eller alder dit barn, er der et ur, der er cool, stilfuld, og uddannelsesmæssige.

Great Analog Time-Undervisning Ure for Kids

Så snart børnene blevet interesseret i begrebet tid, er det en god ide at begynde at arbejde på at fortælle tid på en analog ur. Digitale ure er fantastisk til ældre børn, som allerede forstår, hvorledes en gammeldags ur med en stor hånd og en lille hånd; Men en analog ur lader yngre børn cementere deres tid-telling færdigheder den gammeldags måde. Prøv en af ​​følgende muligheder.

Cool Ure for Kids

Timex Kidz Analog Watch

Timex Kidz Analog Watch

Timex Kidz Analoge ure kommer i mange forskellige farver og tegnkombinationer, perfekt til de yngste ur wearers. Hvis dit barn er i begyndelsen af ​​folkeskolen, vil en af ​​disse ure være et godt valg. Bandet er et komfortabelt stof rem som er nem at justere for de mindste håndled, og Indiglo funktion er fantastisk til at kontrollere tiden om natten. Parent anmeldelser på Timex hjemmeside prise disse ure for deres lyse, attraktive farver, holdbarhed og enkel betjening. Disse ure er prissat til omkring $ 25 hver.

Cool Ure for Kids

Disney Kids Time Keeper Watch

Disney Kids Time Lærer Watch

Disney Kids Time Lærer Ure har børnenes yndlings Disney figurer og let læst analoge skærme. Fra Mickey Mouse til Disney prinsesser, er der et ur her for hvert barn. De justerbare Velcro bånd er perfekt for børn at sætte på eller fjerne, og farverne er sjov og engagerende. Sagen er holdbart rustfrit stål, og kan du personalisere det urskive med barnets navn. Parent anmeldelser på Disney webstedet er meget gunstige, især om det sjove stil, kvalitet og evne til at tilpasse. Disse ure detail for omkring $ 35.

Cool Ure for Kids

Lego Time Lærer Watch

Lego Time Lærer Watch

Lego Time Lærer ure er en anden stor valg til undervisning børn at fortælle tid. Disse ure har Lego mini-tal knyttet til bandet og komme med en Lego ur. De minut og time hænder mærkes, at hjælpe børn lære at kende forskel på de to. Der er et design i lyse primære farver, samt en feminin pastel mulighed. Begge har en to års garanti og holdbart plast urkasse og band. På Amazon.com, forældre prise det sjove design og den er nem at justere band. Disse ure detail for omkring $ 30.

Swatch Flik-Flak Cute Size Watch

Swatch Flik-Flak Cute størrelse ure er designet til de allermindste børn. Dimensioneret til at passe små håndled tre alder og op, disse analoge ure er holdbare og sjovt. Den slagfast aluminiumskabinet tilføjer masser af holdbarhed og den komfortable stof rem er nem at justere. Forældre, der anmeldt ure på Swatch stedet roste maskinvaskes rem og super-holdbar konstruktion. Disse ure er prissat til omkring $ 35.

Active Digital Ure til børn

Digitale ure er fantastisk til ældre børn, der har lært at fortælle tid i forvejen. Fås i en bred vifte af farver og stilarter, der er en cool ur til ethvert barn. Det er vigtigt at købe "aktive" stil ure, da børn kan være svært på deres ure. Disse ure er robuste nok til at modstå den lejlighedsvise dukkert i badekarret eller slip på gulvet. De er lavet med børn og deres aktive livsstil i tankerne. Prøv en af ​​disse populære muligheder.

Cool Ure for Kids

Timex Børne T78751 Watch

Timex Børne T78751 Watch

Timex Børne T78751 er perfekt til aktive børn. Den justerbare flamme trykt rem, holdbare tilfældet, og nem at læse display gør det et hit med ældre børn og forældre både. Der er endda en Ingiglo vågelampe til visning i mørke. Korrekturlæsere på Amazon.com rose dette ur for sin enestående pålidelighed og værdi. På omkring $ 15, prisen er svært at slå.

Quicksilver Børne QWBD001 "Windy" Watch

Quicksilver Børne QWBD001 er en populær kids 'ur med en række nyttige funktioner. Den er nem at læse digitalt display, dato udlæsning, og om natten funktion glød gør det praktisk og let at bruge. Det er også holdbart og vandtæt, og det er udstyret med en to års garanti. Parent anmeldelser på Amazon.com sige, at dette er det perfekte ur til en aktiv, ældre barn. Det retails for omkring $ 40.

Cool Ure for Kids

Deuce Børne Watch

Deuce Børne Watch

Deuce Brand Børne Ure er en cool valg for ældre børn. Den elastisk silikone band kommer i snesevis af forskellige farver og mønstre, nogle med foretrukne sportshold. Det digitale display er let at læse på farten. Efter forbrugernes anmeldelser på Brookstone, dette er en meget holdbar og stilfuld valg til ældre børn. Det retails for omkring $ 30.

Køb ure til børn

Her er nogle tips til at hjælpe købe den perfekte ur til et barn:

  • Kig efter ure, der er let at læse. Ure med meget udsmykkede eller svær at læse ansigter kan sætte et barn fra at lære tiden.
  • Vælg et ur med klare tal. Ure uden tal er stor for voksne og kan se meget elegant. Ure uden tal er yderst vanskeligt for et barn at læse, dog, og bør undgås.
  • Undgå gimmicks! Mens et par usædvanlige funktioner vil gøre for en stor ur til et barn, kan alt for mange funktioner skjule hovedformålet med et ur og bremse et barns læring om betydningen af ​​tid holde.
  • Kig efter et ur, der er godt designet og robust. Et ur til en ung, vil blive udsat for en masse hårdt slid, og som sådan, er det bydende nødvendigt, at det ikke er for sart. Cool ure, der er vandtætte eller vandafvisende er ideelle, da disse ikke vil blive beskadiget, hvis de får lidt våd.

Lær at fortælle tid hurtigt og nemt

Uanset hvilken stil af ur, du vælger til et barn, du giver en gave, der er med til at uddanne. Iført et ur er en konstant påmindelse om, hvor vigtigt at fortælle tid, og børn med denne type eksponering for tiden er mere tilbøjelige til at lære denne vigtige færdighed hurtigt og nemt.