Conception: sund graviditet Tips

Vand, vand og mere vand

Når jeg forsøger at blive gravide, er det meget vigtigt at drikke masser af vand omkring 8-10 kopper om dagen. Dette medvirker til at "rense ud" dit system og bidrager til at øge frugtbar kvalitet cervikal væske. Også, det er en god vane at begynde for graviditet - når man drikker en masse vand er bydende nødvendigt.

Prænatal Vitaminer

Det er vigtigt at starte prænatal vitaminer, mens du forsøger at blive gravide. Det får dig i en god vane og folinsyre i prenatals med til at forhindre visse fødselsdefekter. Prænatal vitaminer indeholder også en god mængde calcium og jern, som er gavnlige i graviditeten.

Pre-Graviditet eksamen

Før du begynder at forsøge at blive gravide, bør du planlægge en pelvic eksamen. Din læge vil give dig en celleprøve samt kontrollere for en abonormalities i en ordinær prøve af livmoder og æggestokke. Fortæl dem du har planer om at blive gravid, og bede dem om en recept på prænatal vitaminer.

Ernæring

Mens forsøger at blive gravide, det er meget vigtigt at opretholde en ordentlig ernæring. Spis sunde dele fra alle fødevaregrupper hver dag og undgå overskydende sukker og fedt. Især skal du sørge for at få masser af calcium til at opretholde sunde knogler og til at opbygge en sund baby.

Breaking Bad Habits

Breaking dårlige vaner, mens du prøver at blive gravide, er vigtigt. Rygestop, drikke alkohol, og begrænse dit indtag af caffine. Disse ting kan i høj grad skade et foster under udvikling.

Calcium

Spise fødevarer rige på calcium er vigtigt at opretholde sunde knogler i både dig og din ufødte barn. Dairy fødevarer indeholder maksimalt tilladte mængder af calcium. Hvis du ikke kan spise mejeriprodukter, tage et kalktilskud.

Omkostninger til Graviditet

Før du begynder at forsøge at blive gravide, er det en god idé at tænke på omkostningerne ved prænatal pleje. Har du har en forsikring, der dækker barsel? Hvis ja, kan du råd til selvrisikoen og copays? Hvis du ikke har nogen forsikring, huske på, at de fleste læger og hospitaler vil have hele regningen betales af 7. måned af graviditeten.

Jern

Jern er vigtigt i graviditet og bør tages mens du prøver at blive gravide at forsikre sund blod. Jern kan tages i supplement form. Jern findes i fødevarer som berigede brød, sveskejuice, nødder, kaviar, cheddar ost, æggeblommer, kikærter, linser, græskarkerner, sort rem melasse, muslinger, hvedekim, fuldkornsprodukter, tang og rødt kød .

Hvad mærke af prænatal vitaminer?

Der er 2 forskellige typer prænatal vitaminer - receptpligtige og over-the-counter. Den eneste forskel er, at receptpligtig prænatal vitaminer vil have mere folinsyre per tablet, end der de over-the-counter dem.