Conception: Fertilitet Charting Tips

Cervikal Fluid Når First Gravid

Når der opstår graviditet, livmoderhalsen begynder at producere en slim stik, der producerer en masse hvid cremet cervikal væske. Når først gravid, kan væsken være tørt, eller du kan se en lidt mere cremet væske. Normalt når menstruation nærmer sig, vil væsken får en mere cremet / våde udseende. Når gravide bliver det mere hvidlig eller gullig.

Frugtbare Kvalitet Cervikal Fluid

Frugtbar kvalitet cervikal væske omkring tidspunktet for ægløsningen vil enten være klar eller klar stribet med cremet (hvid). Det vil have den consistancy af æggehvider - når de placeres mellem pegefinger og tommelfinger vil strække (centrifugering) og føles meget glat. Der bør være en overflod af det, især i livmoderhalsen.

Diagrammer

For effektivt at kortlægge din fertilitet tegn, skal du bruge en god diagram. Du kan downloade dit diagram fra en række hjemmesider, såsom www.fertilityplus.org eller du kan lave dine egne. Hvis du køber en helt ny basal krop termometer, skal pakken indeholde en tom, du kan kopiere. Eller du kan købe en bog som at tage ansvaret for din fertilitet ved Toni Weschler og kopiere hitlisterne i bagsiden af ​​hendes bog.

Livmoderhalsen efter ægløsning

Efter ægløsning livmoderhalsen falder tilbage ned i den lave position og vil blive fast igen. Det meste af tiden dette sker inden for en dag. De Os tæt op og den cervikale væske tørrer op.

Sådan kontrollerer Cervikal Position

For at kunne kontrollere cervikal position, thorougly vaske hænder først. Vælg en position og bruge denne position hver gang - på den måde vil du altid få en ægte læsning.
1. Sidder på toilettet - 2. Liggende på ryggen
3. Hugsiddende

Nogle kvinder foretrækker at kontrollere, mens i brusebadet, vil hænderne allerede være ren og hugsiddende kan nemt gøres. Sæt derefter forsigtigt en eller to fingre ind i skeden, indtil du føler livmoderhalsen.

Sove og Basal legemstemperatur

For at få en nøjagtig basale kropstemperatur, du har brug for at have sovet mindst 3 timer før. Før du tager din temperatur, skal du ikke flytte rundt unødigt og taler ikke. Disse ting kan påvirke temperaturen, får det til at stige fra den sande læsning.

Kortlægning Cervikal Fluid

Hvis dine cyklusser er uregelmæssig eller hvis du er usikker på, hvor længe de er, diagram. Kortlægning ændringerne i dig cervikal slim i løbet af et par måneder vil hjælpe dig med at bestemme din frugtbare tider.

Lav østrogen

En mulig indikator for lav østrogen kunne være, hvis din pre-ægløsning temperaturer er på den høje side. Østrogen vil normalt forårsage kropstemperatur til at være lav. En anden indikation af østrogen er kvaliteten af ​​cervikal væske omkring ægløsningen. Østrogen hjælper kroppen til at producere mere af den frugtbare kvalitet cervikal væske.

Op tidligere eller senere?

Hvis du stiger på et andet tidspunkt for at tage din basale kropstemperatur derefter bruge denne tommelfingerregel. For hver halve time tidligere du arrise, tilføje .1 en grad. For hver halve time sent du arrise, trække .1 en grad.

Normale Pre ægløsning Temperaturer

Enhver kvinde er forskellige, så er hendes basale kropstemperatur (BBT). Hvad er normalt for en kan indikere et problem for en anden. Normalt pre ægløsning BBT s er i 96,0 F til 98,0 F rækkevidde.

Sådan kontrollerer for cervikal Fluid

Du kan tjekke din cervikal væske ved at tørre væv eller rene fingre over åbningen af ​​skeden før urinere. Eller du kan indsætte en finger eller to ind i skeden for at "tegne" noget af væsken ud. Uanset hvilken tilstand, du vælger - holde sig til det, fordi der vil være mere i skeden end på ydersiden.

Ægløsning Rise

Når kortlægning din temperatur, vil du bemærke en stigning på omkring 0,4 grad dagen efter ægløsning. Dette sker normalt i midten af ​​din cyklus. Temperaturerne skal forblive høj, når du ser denne stigning.

Hvis du ikke kan se en 0,4 stigning, men bemærker en støt langsom stigning, kan du antage, at ægløsning fandt sted dagen før den første højeste temperatur. Det er vigtigt at kortlægge cervikal væske og cervikal position i forbindelse med basale temperaturer præcist at lokalisere ægløsning.

Basal legemstemperatur

Basal kropstemperatur er temperater kroppen er i hvile. For at være nøjagtig kroppen har brug for at have været i hvile i mindst 3 timer. Temperaturer fra 96,0 F til 99,0 F er normale hvile temperaturer, afhængigt af tid på måneden.

Anbefaling af Kontrol livmoderhalsen

Den cervikale position kan vise, hvor du i din cyklus. Imidlertid er der en lille fare i kontrol af livmoderhalsen. Nogle læger siger, at det kan introducere bakterier og kan forårsage infektioner, hvis livmoderhalsen er markeret for ofte. Hvis du ønsker at tjekke den cervikale position være sikker på at grundigt vaske dine hænder før check. Der er mange kvinder, der bruger denne særlige tegn hver måned for at hjælpe dem med at lokalisere, hvor de er i deres menstruationscyklus.

Temperatur under ægløsning

Den basale kropstemperatur under ægløsning er på den lave side. Fra den første dag i din cyklus indtil ægløsning temperaturerne ligge i den nedre ende. Dagen efter ægløsningen den basale kropstemperatur normalt stiger omkring 0,4 grad. Lejlighedsvis basal kropstemperatur vil dyppes endnu lavere på dagen for ægløsning.

Ikke en overflod af frugtbare cervikal Fluid?

Hvis der på tidspunktet for ægløsningen du ikke har en overflod af cervikal væske, gå af den våde fornemmelse i skeden. Ved ægløsning, vagina og livmoderhalsen bliver stadig vådere og blødere fornemmelse. Denne våde følelse er frugtbar kvalitet cervikal væske.

Livmoderhalsen under tidlig graviditet

Når der opstår graviditet livmoderhalsen bliver blødere og vil dreje opad. Den Os forbliver tæt lukket. Dette kan ske forholdsvis hurtigt efter graviditet - men som regel inden for en måned til 6 uger.

Mark Cervikal væske på Chart

Sørg for at markere på dit diagram af consitancy og tilstedeværelse af cervikal væske. Du vil se, hvordan væsken går fra tør til cremet til våd i Sticky tørre igen som din cyklus går gennem menstruation, ægløsning og tilbage til menstruation (eller graviditet).

Typer af cervikale Fluid

1. Tør cervikal væske - mangel af væske
2. Sticky cervikal væske - føles "tarvelige" ved berøring
3. Cremet cervikal væske - føler lotiony
4. Ryd cervikal væske - føles æggehvider

Finde ægløsning Gennem Charting

For at lokalisere ægløsning, du har brug for at kortlægge din fertilitet tegn. Ægløsning opstår på den sidste dag af de lave temperaturer. Under ægløsning cervikal væske er rigelige og klar og den cervikale position er SHOW - blød, høj, åben og våd.

Sæd Masking Cervikal Fluid

Sæd kan maskere frugtbare kvalitet cervikal væske. Mark på dit diagram, når du har samleje. Sæd føles glat, men når "strakt" det vil bryde hurtigere end sand cervikal væske. Også sæd vil fordampe hurtigere, når viftede gennem luften (mens på fingeren for at teste).

Kortlægning Every Day

Hvis du kortlægge din fertilitet tegn, skal du sørge for at kortlægge hver dag. Selv om det ikke er helt nødvendigt at tage din temperatur på de dage af menstruation, er det en god idé at gå videre og holde for vane at temping hver morgen. Lav en vane hver dag at køre ned af listen og markere det ud af dit diagram - temperatur, livmoderhalskræft væske, livmoderhalskræft position og eventuelle varianter, du har brug for at optage.

Oversigter del 2

En god diagram vil have et område til daglig optage din basale kropstemperatur. Det vil også have et område til at registrere dig cervikal væske og livmoderhalskræft postion. Sørg for at notere noget ud over det sædvanlige, såsom sygdom eller værelse for koldt / varmt eller et andet sted (på ferie) - da disse ting vil påvirke din fertilitet tegn.

Livmoderhalsen før ægløsning

Livmoderhalsen efter menstruationsblødning og før ægløsningen vil være lav og lukket. Det vil føles som spidsen af ​​din næse. Som ægløsning tilgange, vil livmoderhalsen stige højt op i skeden og bliver bløde. Det vil føles som dine læber og O vil være åben. På højden af ​​ægløsning, kan du ikke engang være i stand til at finde din livmoderhals, fordi det vil være så højt op.

Livmoderhalsen under ægløsning

Under ægløsningen livmoderhalsen vil stige højt op i skeden. Det vil blødgøre til det punkt, for at føle sig meget grødet ligesom jer læber. Den Os vil åbne op for at tillade sperm indgang ind i livmoderen. Livmoderhalsen er kendt som SHOW under ægløsning - blød, høj, åben og våd.

Normale efter ægløsning Temperaturer

Hvad der er normalt for en kvinde kan indikere et potentielt problem for en anden. Normal efter ægløsning basale kropstemperatur (BBT) er fra 97,5 F til 99,0 F rækkevidde. Temperaturerne gradvist stige op og derefter falde lige før menstruation indtræffer.

Hvad påvirker Basal legemstemperatur

Flere ting kan påvirke basale kropstemperatur (BBT). 1. Hvis rummet er for koldt eller varmt. 2. Sovende med munden åben. 3. sove udenfor eller inde dækslerne (alt efter hvad der er ikke normalt for dig.) 4. At have en feber. 5. Styrketræning med din partner.

Cervikal cyster

Når kortlægning cervikal position, kan du lejlighedsvis finde bittesmå cyster på din livmoderhals. Det meste af tiden, disse er harmløse polypper kaldes nabothian cyster. Hvis du bemærker disse for mere end en uge, se din læge.

Livmoderhalsen

Livmoderhalsen er åbningen fra skeden ind i livmoderen. Det er aflange og har en lille åbning i midten kaldet Os. Hvis du aldrig har født Os bliver en knivskarp og rund. Hvis du har født, vil det være mere som en slids.

Basal Krop Termometer

Til at begynde med kortlægning du får brug for en god basal krop termometer. En feber termometer er ikke så god, idet en basal krop termometer viser temperaturen til 1/10 intervaller en vis grad. Enten en traditionel glas eller en digital basal kropstermometer vil fungere godt.

Hyper-Thyroid

Hyperthyroid kan blive opdaget gennem kortlægning af dine basale kropstemperatur. Hvis du temperautures pre-ægløsning er over 98,0 F - kan du have din skjoldbruskkirtel kontrolleret. Dette er en mulig indikation af høj skjoldbruskkirtlen. Husk, at nogle kvinder normalt kan have høje pre-ægløsning temperaturer og deres skjoldbruskkirtel stadig være normal også.

Cover Linje

Når kortlægge din basale kropstemperatur, skal du tegne en dækning linje, når ægløsningen er opstået. Dækslet linje er taget ved at gå tilbage 6 dage før stigningen i temperatues (ægløsning). Tag den højeste af de 6 temperaturer og trække en linje .1 en grad over det. Det er den linje, hvor dine indlæg ægløsning temperaturer bør forblive ovenfor.

Vask hænder før Kontrol livmoderhalsen

Altid grundigt vaske dine hænder, før du kontrollerer din livmoderhals. Dette vil bidrage til at forebygge infektioner og spredning af bakterier. Berøring af livmoderhalsen for ofte kan irritere det, holde kontrol til en gang om dagen minimum.

Lav Progesteron

En indikation af lav progesteron er, når din basal kropstemperatur indlæg ægløsning falder på eller under dit cover linje. Også din lutealfasen (tiden fra ægløsning til menstruation) vil være under 10 dage. Hvis du har mistanke - spørg din læge til en progesteron niveau test. Der er over-the-counter retsmidler også til at hæve progesteron. Se de andre tips til mere rådgivning.

Mulig Hypo-Thyroid

Hypothyroide kan blive opdaget gennem kortlægning af din basale kropstemperatur. Hvis du har usædvanligt lave temperaturer i den første uge af din månedlige cyklus - det kunne være en indikator for lav skjoldbruskkirtel - som kan forårsage infertilitet. Være bevidst om, at nogle kvinder vil have lave temperaturer, og deres skjoldbruskkirtel vil være normal.

Tid til Temp?

Tag din basale kropstemperatur på samme tidspunkt hver dag. Dette sikrer, at temperaturen vil være sande og korrekte. Din kropstemperatur naturligt stiger højere som dagen skrider frem.

Kortlægning din fertilitet Skilte

Den kortlægning af din fertilitet tegn i høj grad kan hjælpe med at afgøre, om du rent faktisk har ægløsning, er gravid, eller har problemer med din fertilitet. De områder, du kan kortlægge er basale kropstemperatur, livmoderhalskræft væske og cervikal position. Du skal bruge en god diagram, en basal krop termometer og vilje til at lære at kende din krop til at begynde kortlægning.

Mærkning Afvigelser på din Chart

Når kortlægning din fertilitet tegn, skal du sørge for at markere eventuelle afvigelser, såsom for koldt eller for varmt rum. Disse er vigtige og vil påvirke din fertilitet tegn og symptomer:
1. feber.
2. have samleje.
3. Sov over eller under den ordinære spilletid.
4. Plads usædvanligt koldt eller varmt.
Markér hver af disse på dit diagram, hvis de pretain.

Høj basal temperatur Når Mensturation Starter

Lejlighedsvis ægløsning temperaturer indlæg vil forblive høj, når menstruation indtræffer. Hvis dette sker, normalt vil det falde tilbage ned på dag 2 eller 3 i den nye cyklus. Nogle kvinder temperatur vil falde ned en dag eller 2 før menstruation, mens andre vil falde efter den kendsgerning.