Concept Nokia E-Cu varmeopsamlende Cell Phone

Selv hvis du kan huske i god tid, at din mobiltelefon behov genopladning, kan denne nødvendighed være en smerte i ryggen nu og da, og hvis du har tendens til at glemme alt om telefonens behov, er det endnu værre. Hvor er en af de mest nyttige gadgets af tiden, hvis batteriet læser lav, og det kan gå død enhver anden?

Concept Nokia E-Cu varmeopsamlende Cell Phone

Nå, her er konceptet, der kan svare på dette spørgsmål: i lommen, behørigt genopladning. Hvordan vil du gerne det? Designer Patrick Hyland er meget interesseret i dit svar. Hans Nokia E-Cu mobil ven er udstyret med en indbygget thermogenerator der indsamler varme fra stort set alle steder - ja, vil selv den varme inde i din lomme gør! - Og omdanner det til elektricitet, der genoplader strømforsyningen. Indtastning et rum, ikke gå på udkig efter en stikkontakt, bare glide din telefon på en radiator, og det vil tage sig af gebyret!

Concept Nokia E-Cu varmeopsamlende Cell Phone

Denne store koncept indebærer en kobber tilfælde, der viser en tør og revnet jord virkning, en symbolsk varme preserver og et reelt samtidig.

Concept Nokia E-Cu varmeopsamlende Cell Phone

Designeren søgt at reducere e-affald ved bortskaffelse af telefon opladere, men det kan også spare strøm til det kan meget vel være betydeligt omfang, bare ligge der og fodring på omstrejfende varme stille og roligt ... Patrick Hyland sikkert fortjener jubel for det!