Computer Learning Software for Kids

Computer Learning Software for Kids


Der er en masse computer læring software til børn til rådighed. Velsagtens, lære at bruge teknologien er en af ​​de mest afgørende færdigheder, du kan lære dine børn. Så hvordan kan du regne ud, hvad er den bedste?

Spørg eksperterne

Det første stop, når de søger information på computer læring software til børn i alle aldre er internettet. Mens du bare kunne prøve en Google-søgning, har du sandsynligvis ville gøre bedre at fokusere en søgning gennem mennesker, der gør det til deres forretning, der anmelder netop disse typer af produkter.

Børnenes Tech

Børns Tech er netop sådan en hjemmeside. Modelleret efter den samme form for computing magazine mange forældre ser på, gennemgår den software, der er designet til at undervise børn om computere. Den virkelige fordel af denne særlige hjemmeside er den dybtgående anmeldelser det giver af forskellige former for software baseret på uddannelsesniveau - fra pre-børnehave gennem midten skole. Mens anmeldelser gøre koster penge, det faktum, at stedet ikke er understøttet gennem reklamer giver tiltro til deres meninger.

Edutaining Kids

Edutaining Kids er en anden anmeldelse websted, og mens du får alt indhold gratis, støttes gennem annoncering. Hjemmesiden giver dog bryde software anmeldelser ned i forskellige niveauer baseret på læring. Når du klikker gennem flere ad rodet sider, du ender med at få til lister over bestemte titler på børns computer læring software. Anmeldelser er korte og koncise og indeholde værdifulde oplysninger som potentialet for softwaren til at holde et barns opmærksomhed, eller om børnene sandsynligvis får brug for forældrenes hjælp i at navigere i programmet. Bruge lidt tid på dette websted kan helt sikkert give forældrene nogle gode ideer til, hvordan man bedst at fokusere deres computer-game budget.

Superkids

Hvis du er på udkig efter den bedste software til et bestemt emne eller område, så tjek en generel websted såsom Superkids, som viser flere forskellige tematiske softwareværktøjer. Superkids har en meget grundig måde gennemgå softwaren. Ikke kun gøre deres anmeldelser omfatte en oversigt over nem installation, spillestil og uddannelsesmæssig værdi, men de vil også fortælle dig, hvad slags maskine softwaren blev revideret på. Dette giver dig en referenceramme for, hvordan det vil udføre på din maskine.

Fagspecifikke Computer Learning Software for Kids

Mens næsten alle slags emne kan læres ved hjælp af computer læring software til børn, har du også mulighed for at få software som StudyX at oprette din egen computer (eller kan udskrives) flash-kort, multiple-choice tests og meget mere.

Andre elementære motivprogrammer såsom DreamBox K2 Math er specielt designet til at tilpasse sig behovene hos både børn og voksne - børn kan vælge deres egen særlige karakter at arbejde sig gennem matematiske problemer, og statusrapporter kan automatisk e-mailet til den lærer eller forælder lade dem vide deres barns fremskridt.Mens computere kan hjælpe børn lærer, betyder det ikke erstatte den menneskelige kontakt. Hvorvidt der kommer fra en lærer eller en forælder, kan en styrkelse af en støttende voksen gøre brug af disse programmer endnu sjovere uanset hvad alder sagen.