Companion Ligbrænding Urner

Companion Ligbrænding Urner


Hvis du og din betydelige andre planer om at blive kremeret, når den tid kommer, overveje en følgesvend kremering urne. Når to mennesker forbinder i livet, nogle gange ønsker de at fortsætte med at være sammen efter at have passeret. Disse særlige urner vil give dig og din elskede til at forblive sammen for evigt. Companion urner og dobbelt urner er det bedste valg for par, der ønsker at dele den samme sidste hvilested.

Valg Companion Ligbrænding Urner

Der er mange urner til rådighed til at vælge fra såsom enlige urner, udendørs springvand urner, bordplade urn springvand, følgesvend urner og dobbelt urner. Companion urner har to rum til asken af ​​to personer. En dobbelt urne gør det muligt at placere to mennesker sammen i en urne.

Mange forskellige materialer skaber disse urner, som giver hver med et karakteristisk udseende. Disse urner kan komme i mange forskellige former, stilarter og farver. Det første skridt i at kigge efter en dobbelt eller følgesvend urne er at overveje, hvilken type du ønsker.

Typer af Companion Urner

  • Metal kremering urner: Disse sofistikerede urner kommer i messing, bronze og rustfrit stål. De er holdbare og vil vare i lang tid. Du har også mulighed for at personliggøre dem, så længe der er en flad side til urnen. Mange af dem kommer med indgraveret mønstre direkte på dem eller på bunden af ​​de to urner. Nogle af disse urner er også dekorative statuer.
  • Marmor og sten urner: Marmor og sten kremering urner er populære, men er de dyreste. Disse består af marmor eller sten blandet med andre materialer. Med et bredt udvalg af farver er tilgængelige, kan disse urner også være indgraveret.
  • Marmor urner: marmor urner er forskellige fra standard marmor urner, fordi de omfatter harpiks sammen med marmor. Da der er en blanding af materiale, disse urner er meget billigere end massivt marmor uden at kompromittere holdbarhed. Personalisering er til rådighed for dette følgesvend kremering urne med gravering navne, datoer eller beskeder.
  • Glas, krystal eller keramisk følgesvend urner: Hvis du planlægger at have din urne vises, kan du overveje en lavet af glas, krystal eller keramik. Du vil finde disse i mange forskellige lyse farver og nogle med design. Ingen personalisering er tilgængelig på grund af sin delicateness. Hvis du beslutter senere, at du gerne vil begrave denne urne, det er ikke et problem.
  • Træ urner: Hvis hårdttræ er mere din stil, vil du kunne lide den valnød, eg, fyr, mahogni eller kirsebær type følgesvend urne. Gravere dem med navne, datoer eller personlige meddelelser. Du kan bruge denne type urne til visning eller nedgravning.

Former af Urner for ledsagere

Mange figurer af ledsagere urner er tilgængelige. Nogle mennesker kan lide deres dobbelte urner til at symbolisere deres liv sammen og andre urner afspejle spirituelle overbevisninger. Mainely Urner har et pusterum Double Urn som er et elskende par hælder på hinanden på en bænk. En anden design af Mainely Urn, kaldet Dance of Life Double Urn, har to folk danser på toppen af ​​urnen. Andre former, såsom runde, pyramide, og vase og boxed dannede urner er tilgængelige.

Tilpasning en urne

Hvis du køber denne urne for en anden, og du ønsker at gravere en besked på det, kan du vælge noget kort ligner gravsten inskriptioner. Dobbelt og følgesvend urner er normalt personlig med navne, datoer, beskeder, billeder, religiøse og militære symboler, så længe der er et sted på urnen, der er flad for gravering.

Valg af størrelse

Når du vælger størrelsen på din urne, jo større du køber jo bedre, da det vil sikre plads nok. De fleste urner for voksne som følgesvend urne måler 200 cubic inches. Hvis du har planer om at sprede nogle af asken og holde nogle i en urne, kan du bruge en mindre urne eller souvenir urne.

Hvis du ønsker at købe en urne, der er mindre end de anbefalede 200 cubic inches, skal du vide, hvilken størrelse urne du har brug for. For at finde ud af den nøjagtige mængde af aske, der vil blive efterladt tage personens vægt og vende det til cubic inches. For hver pund kropsvægt, vil du have en kubikcentimeter af aske. Derfor er du nødt at mange cubic inches i størrelsen af ​​din urne.

Hvor finder Companion Urner Online

  • I lyset Urner - Dette site har mange unikke følgesvend og dobbelt urner såsom slot urner, to separate vase urner på en to-hjerte bund og mange flere.
  • Perfekt Mindesmærker - Når der træffes beslutning om en marmor urn, dette site har mange stilarter og farver at vælge imellem.
  • Urn Garden - Dette site har et bredt udvalg af marmor urner i mange unikke former og stilarter.

Konklusion

Valg af en urne er ikke nemt, men det vil hjælpe dig at affinde sig med noget, der uundgåeligt vil ske. Det vil være godt at vide, at selv efter du begge er døde, vil du stadig være sammen som én for evigt. Companion kremering urner eller dobbelte urner vil give dig og dine kære en følelse af fred og erindringen om udødelig kærlighed, at du og din ledsager har for hinanden.