Commercial Grade Vinyl Tile

Commercial Grade Vinyl Tile

Kommerciel vinyl fliser er stærkere, tykkere og mere modstandsdygtig at standard selvklæbende, peel-og-stick flise. Denne type flise blev traditionelt fremstillet i meget basale farver som brun, grå og andre neutrale farver og anvendes strengt i erhvervslivet eller kommercielle indstillinger. I dag kommerciel kvalitet fliser er mere æstetisk tiltalende, hvilket gør dem meget attraktive for boligejere, der ønsker at renovere deres gulve med en mere robuste, længerevarende valg af fliser.

Før du installerer

Kommercielle fliser ikke kommer med en forudindstillet lim på bagsiden af ​​fliserne; de er tørre på begge sider. For at sikre dem på plads, påføre et lag af klæbemiddel til gulvet før om flisen ned. Til denne lim skal være effektiv, gulvet skal være helt ren og blottet for støv, skidt og snavs.

Fjern fodlister eller trimme før rengøring af gulve og installere fliserne. Trim eller sokler kan udskiftes efter fliserne er lagt, hvilket resulterer i et mere professionelt udseende job. Dette hjælper også dække over eventuelle mindre huller langs kanterne.

Brug en kridt streng til at adskille rummet i fire kvadranter; anvende limen og fliser til en kvadrant, før man går videre til den næste.

Valg og brug af Adhesive

Når du venture til hardware butik, vil du se en bred vifte af fliseklæbere af varierende priser. Må ikke købe billig lim, da dette er et produkt, hvor du virkelig får hvad du betaler for. Splurge på den højere kvalitet selvklæbende og du vil nyde dit gulv meget længere.

Påfør limen ved hjælp af en tandspartel, gør limen tykkelse aldrig mere end hullet i hak. Påfør limen ved hjælp brede buer, som en regnbue, og undgå at efterlade store klatter af lim.

Udlægning Commercial Grade Vinyl Tile

Fabrikantens anvisninger på limen bør oplyse, hvor længe du skal vente mellem påføring af lim og lægge fliser. Ideelt set bør klæbemidlet være klæbrigt ved berøring.

Start i midten af ​​rummet, hvor de fire kvadranter mødes og tilpasse dit første flise, så den følger kridtstreg perfekt. Hvordan du lægge knytnæve flise vil påvirke hver flise bagefter så vær forsigtig og læg det så lige som muligt. Installer hver hele flise på sin plads, indtil du kommer til det punkt, hvor du nødt til at skære fliserne til at passe.

Skæring Commercial Grade Fliser

Skæring de kommercielle vinyl kvalitet fliser er en af ​​de mere udfordrende aspekter af jobbet, så altid måle to gange, så du kun behøver at skære en gang. Start med de fliser, der kræver kun ét snit. Når du har målingerne markeret på fliser bruges en skarp kniv eller hobbykniv til at score toppen af ​​flisen. Scoring flisen vil give dig mulighed for nemt at bræk skrot stykke flise. Bare sørg for at altid score toppen af ​​flisen og ikke bunden, da der i nogle tilfælde den side, der ikke er scoret kan flosse.

Tips til en bedre installation

  • Matche aldrig en kant for at en fabrik kant, vil det aldrig sidde ordentligt og et hul vil vise
  • Altid købe 10 eller 15 procent mere kommerciel kvalitet vinyl fliser end jobbet kræver så du har udskiftning fliser, hvis der bliver begået fejltagelser
  • Jo bedre kvalitet flisen, vil længere dit gulv vare
  • Hvis du har et hul på en ottendedel af en tomme mellem flisen og væggen fylde den med caulk, selvom du installerer trim over det