Colostrum: Maven Tips

Opretholde en sund mave

Det er vigtigt at holde din mave sund. Ikke alene vil det mindske sandsynligheden for at udvikle en mave lidelse, vil det også gøre du føler dig bedre. Mavesmerter, såsom fordøjelsesbesvær og sår, kan være forfærdeligt at leve med. Der er flere måder at opretholde en sund mave og fordøjelsessystemet. Undgå overindulgence i alkohol, ryger ikke, begrænse dit koffein, drik masser af vand, spise mindre måltider oftere i løbet af dagen, og tage fordøjelsesfremmende støtte kosttilskud, såsom acidophilus, probiotika og colostrum.

Maven

Maven er den primære organ fordøjelse i det menneskelige legeme og er placeret mellem spiserøret og tyndtarmen. Fødevarer er fordøjet ved hjælp af mavesafter og syrer. Mens nogle næringsstoffer absorberes i maven, er de fleste, der arbejde tyndtarmen. Almindelige mave lidelser omfatter mavesår, mavekatar og mavekræft.

Beskyttelse mod mavesår

Det menes, at de fleste mavesår er forårsaget af bakterien Helicobacter pylori. Forskning har vist, at råmælk forbyder denne bakterie i at binde sig til slimhinden i maven og dermed beskytte maven fra udviklingslandene sår. Dette skyldes primært det høje niveau af immunoglobuliner, der findes i bovint colostrum, som hjælper med at styrke immunsystemet og beskytte kroppen mod vira og bakterier infektioner. Lovende forskning har vist, at colostrum kan være en naturlig, passiv måde at beskytte kroppen mod patogener.

Mavesmerter på grund af smerter Medicin

Undersøgelser har vist, at langvarig brug af visse håndkøb og receptpligtig smertestillende medicin kan skade mavesækkens slimhinde og væv. Ny forskning på råmælk er lovende og viser, at et flertal af dem, der fik tillægget har mindre smerter og øget helbredelse af deres mave foring og væv. Undersøgelser viser også, at colostrum kan hjælpe med at beskytte maven fra fremtidige skader også.

Behandling af mavesår

Mavesår er et lille hul i maven foring og er forårsaget af maver syre udhuler den beskyttende foring. Slægtshistorie af sår, rygning, overskydende drikke, forkert kost, og stress er alle medvirkende faktorer. Nogle sår skyldes en infektion med Helicobacter pylori bakterier. Behandlingen er to fold, som bakterierne skal dræbes, og mængden af ​​syre, der produceres skal reduceres. Disse bakterier er ikke let at dræbe. En venlig bakterie, der normalt findes i dine tarme, supplerer brugen af ​​antibiotika i ridning din krop af de skadelige bakterier. Probiotika og colostrum kosttilskud er blevet undersøgt og har vist sig at være effektiv til at dræbe timer. plyori bakterier, der kan være en årsag til mavesår.

Mave Disorder: Gastritis

Gastritis er en betændelse i maven, og kan være forårsaget af en række faktorer, herunder infektion, irritation, autoimmun sygdom eller en tilbagestrømning af galde i maven. Almindelige symptomer omfatter fordøjelsesbesvær, kvalme, tab af appetit og / eller opkastning af blod. Gastritis kan forhindres ved at begrænse brugen af ​​alkohol, ikke at ryge, og undgå irriterende såsom aspirin og andre smertestillende medicin. Du kan hjælpe støtte mave sundhed ved at tage en colostrum supplement.