Color Splash Photography

Color Splash Photography

Krydre almindelige billeder med iøjnefaldende stænk af farve er en af ​​de hotteste fotoeffekt tendenser i det enogtyvende århundrede. Color splash fotografering giver dig mulighed for at bringe drama og intriger til billederne ved at manipulere visse nuancer og toner via fotoredigering software.

The Color Splash Craze

Chancerne er du har set prøver af farve splash fotografering, men måske ikke har været bekendt med teknikken navn eller formål. Den sorte og hvide billede af en kvinde spise lyse røde kirsebær er et klassisk eksempel på en farve splash effekt. I de fleste tilfælde vil en fotograf konvertere traditionelle farve snapshots til sort og hvid samtidig holde udvalgte detaljer overskyllet i livlige nuancer. Dog kan effekten også anvendes ved at tilføje stænk af farve til en sort og hvid fotografi for at gøre det pop.

Color splash gik mainstream efter udgivelsen af Frank Millers 2005 hit film Sin City. Dengang amatørfotografer drooled over billeder af farvestrålende sommerfugle oppe på sorte og hvide blomster og grå-flået piger frosset i tid med stænk af brand-motor rød læbestift og cheddar ost-orange øjenskygge. I dag behøver du ikke en grad i computer-teknologi til at skabe flotte fotos, der er udstyret perfekt placeret klatter af farve.

Sådan Gør dine fotos Pop

Populariteten af ​​farve splash fotoeffekter udløste en lavine af fotoredigering programmer designet til at give brugerne mulighed for at styre farven indholdet af deres fotografier. Blandt de mest populære computer softwareprogrammer, der tilbyder denne fotografiske effekt, omfatter:

  • Photoshop: Denne avancerede fotoredigering software har alle de klokker og fløjter du har brug for at skabe fantastiske farve splash effekter.
  • GIMP: Selvom det ikke så populær som Photoshop, GIMP (GNU Image Manipulation Program) tilbyder anstændige farve splash effekter, og er utrolig brugervenlig.
  • Color Vælg Studios: En unik online program, dette er en af ​​de nemmeste programmer til at navigere, selv om det gør kræver en nominel gebyr for at installere.
  • Photobucket: Denne velkendte foto deler arbejdsplads kan du tilføje farve splash effekter til billeder, og derefter dele dem med venner og familie.

Mens hvert program har unikke applikationer, resultatet af farve splash virkning er stort set den samme. Det ændrer gråtoner, så du kan fremhæve bestemte dele af et billede for at gøre dem skiller sig ud. For eksempel i Photoshop CS du bare tage et billede, du vil dekonstruere farve-kloge og følge disse trin:

  1. Højreklik på fanen Lag, og vælg Duplicate Layer.
  2. Der vises en meddelelse spørger, hvad du vil navngive laget, og hvor du ønsker det. Tryk på "OK" for at vælge standard.
  3. Musen over til billede skal du vælge Justeringer og derefter Dæmp farvemætning.
  4. Vælg den del af billedet, du vil farve og vælg den relevante størrelse værktøj og farve, du ønsker skal vises.
  5. Tag din tid med værktøjet Pen og skitsere hele området, og pas på ikke at gå glip af nogen pletter.

Når du lige er startet ud, er det bedst at vælge en simpel foto til at tilføje stænk af farve, såsom en pige i en rød kjole eller en dreng slikke en mynte isvaffel.

Color Splash App

Color Splash Photography

En anden måde at trække seernes opmærksomhed på visse træk ved billeder taget på din mobile enhed er at bruge Color Splash App. Det billedredigeringsprogram designet til iPhone og iPad-brugere kan downloades fra internettet for kun $ 1,99 (fra juni 2011). Softwaren gør konvertering farveskema af billeder til en leg. Faktisk avancerede app opnår samme farve splash resultater som Photoshop på mindre end halvdelen af ​​tiden. Hvad mere er, den app giver dig mulighed for at skabe unikke billeder direkte på din mobiltelefon, som er ideel for dem fastgørelse fotos på flugt. Det er også en fantastisk måde at nyde og dele dynamiske billeder med din familie og venner på rekordtid via Facebook eller Twitter.

Fra Bland til Fed

Color splash fotografering forvandler almindelige billeder til ekstraordinære billeder, du vil ikke være i stand til at modstå vise. Den fotoredigering effekt er let at lære og er let tilgængelig i en række forskellige software-programmer. Hvis du lige er at få kendskab til den teknik, er det bedst at arbejde med enkle skud og gradvist lette din vej til mere indviklede fotos. På ingen tid, vil du være i stand til at arbejde din magi på enhver foto og gøre det til en ramme værdig mesterværk.