Colonial Costume Mønstre

Colonial Costume Mønstre


Uanset om du er en reenactor eller blot ønsker at klæde sig på Halloween, er nemme at komme af Colonial kostume mønstre. Disse kostumer er også overraskende nemt at oprette og kan ofte være afsluttet i en weekend.

Hvor finder Colonial Costume Mønstre

Finde en Colonial kostume mønster er næsten lige så nemt som at gøre kostume. Du vil være i stand til at finde disse mønstre på følgende steder:

Stofbutikker

Enkelhed, Vogue, McCall s og Butterick (mønster purveyors) alle gøre Colonial overtøj mønstre. Start med at søge efter numre mønsteret i mønster bøger ved at vende til den "historiske" eller "Halloween kostume" sektioner. Utvivlsomt vil du finde mere end et par mønstre for nederdele, toppe, sweatshirts, mobcaps og mere.

Når du beslutter dig på et mønster, skal du læse dimensioneringen diagrammer på bagsiden af ​​pakken. Du kan opleve, at en størrelse, du normalt køber i butikken er ikke det samme, når det kommer til mønster størrelser - de er ofte mindre. Mønstret pakke vil også listen tilbehør eller yderligere dekorative elementer, du måske ønsker for din individuelle kostume.

Find disse kommercielle mønstre på følgende steder:

  • JoAnn Stoffer
  • Wal-Mart
  • Kmart
  • Hancock Fabrics

Online Mønster Stores

Stof butikker, samt historiske mønster beslutningstagere, sælge deres varer online. De fleste Colonial tøj mønstre kan købe for under $ 30 hver. Følgende købmænd sælger smukke koloniale kostume mønstre:

  • Harper House: Her finder du mænds koloniale mønstre Veste, skjorter, knickers, militære uniformer og tilbehør. De bærer også mønstre for strikkede tilbehør, sko og mokkasiner. Kvinders mønstre køre farveskala fra grænse outfits til kjoler og komplette ensembler. De bærer også mønstre for ophold, stribede underskørter, jakker og slag.
  • Mønstre af Time byder på masser af mønstre til kolonitiden til mænd, kvinder og børn. Ridning outfits, sømand vaskevandet og kjole frakker er blot nogle af de mange mønstre, der tilbydes her. De sælger også hardware, som der kan være behov for din Colonial kostume såsom hofteholder kroge, bæltespænder og unikke knapper.
  • Ageless Mønstre indeholder et udvalg af mænds og kvinders colonial-æra mønstre herunder broadfall bukser, Trailblazer shirts, empire kjoler og ophold af næsten enhver størrelse.
  • Kannik s Korner: sælger alt, du behøver for en Colonial kostume (herunder kostumer selv), denne online butik sælger også bøger om denne periode og korssting kits.
  • Amazon tørvarer: En af de mest kendte online mønster ressourcer til re-enactors af enhver tidsperiode. Denne købmand sælger kvalitets mønstre trykt på kraftigt, semi-transparent papir. De har snesevis af mønstre at vælge imellem, og de fleste har let at følge instruktionerne, selv for den uerfarne syerske.

Kopiering og låntagning Mønstre

Mange glemmer ofte, at de kan kopiere eller låne de mønstre, de har brug for et kostume. Der er lokale og online-kilder for at låne og kopiere historiske patterns.Locally Kontakt historiske samfund, eller hvis du er heldig, en kolonial reenactor s guild. Disse to steder har ofte mønstre, de vil låne dig til at kopiere, eller lån til dig gratis. Prøv at tjekke med drama afdeling på det lokale gymnasium eller en lokal skole teater afdeling for at se, om du kan låne nogen af ​​deres mønstre.

Online kan du finde mønstre til at låne fra den Vintage Mønster Udlån Bibliotek. De kræver, at du bliver medlem, før de vil låne dig det første mønster. Årlige omkostninger medlemskab varierer fra $ 25 til $ 110. Niveauet af dit medlemsnummer bestemmer antallet af mønstre, du kan tage fra to til 10 mønstre hvert år.

Colonial Williamsburg

Colonial Williamsburg er et af de bedste steder at se kvalitet Colonial kostumer. Deres hjemmeside byder på et væld af historiske oplysninger om tidsperioden og en PDF vejledning, der omfatter hvor man kan finde Colonial kostume mønstre og som en liste over grossister, der sælger andre elementer såsom tidstypiske sko, hatte, briller og syning begreber.