College Student Freebies

College Student Freebies
Tomme tegnebog efter betaler undervisning? Brug freebies at hjælpe med at få ved!

Som en kontant-strapped universitetsstuderende, freebies ofte lige besparelser. Uanset om du er i planlægningsfasen eller bare eksamen, vil du finde masser af gratis ting til at hjælpe dig gennem din kollegiale år.

Indgående College Freshmen

Betaler for kollegiet er dyrt. Præcis hvor dyrt normalt kommer som et chok for både forældre og studerende, da de indtaste deres første år i de videregående uddannelser. Selv hvis du har en college fond, vil regninger tilføje op hurtigt.

Den første ting, at enhver high school junior eller senior bør gøre, er at deltage i enhver fri seminar deres gymnasium giver, uanset om det er en generel planlægningsmøde eller en rettet mod et bestemt universitet. Ikke alene kan du samle sjove ting som bil klistermærker, kuglepenne, magneter og t-shirts, men du vil også lære nogle værdifulde oplysninger om, at skolens omkostninger og campus liv.

Gymnasieelever bør tænke om at ansøge om finansiel støtte og stipendier. Ikke al støtte kommer i form af dyre lån. Tilskud er normalt gratis penge for dem, der kvalificerer sig. Stipendier, der er blevet tjent gennem akademiske, atletisk, kreative eller statsborgerskab fortjenester har ofte karaktergennemsnit minimumsplacering og klasse belastninger, skal der være, men er ellers fri.

Lær mere om planlægning af kollegiet ved hjælp af disse gratis ressourcer:

 • Financial Aid Resource Publikationer fra det amerikanske Department of Education: Download den nyeste gratis version af Funding Education Beyond High School: Vejledning til Federal Student Aid for information om ansøgning om tilskud, lån og arbejde uddannelser.
 • Fastweb: Bliv gratis medlem af Fastweb at søge deres databaser for tusindvis af stipendier, der kunne være til rådighed for dig.
 • Playbook for Life: The Harford, i samarbejde med NCAA, har udviklet et gratis program, der hjælper teenagere og universitetsstuderende skabe realistiske økonomiske planer for deres fremtid. Forældre og elever kan hente vejledninger og bruge hjemmeside gratis.

Freshmen universitetsstuderende bør planlægge at deltage indbydende sociale aktiviteter, der afholdes på campus den første uge af skole. Ikke alene er der som regel tolkekabiner oprettet med masser af gratis vareprøver fra virksomheder, der markedsfører til universitetsstuderende, men gratis mad og drikke er ofte tilgængelige.

College Student Freebies

College studerende midt i deres uddannelse, kan finde deres penge forsvinder hurtigere, end de forventede. Freebies kan hjælpe opveje mange mindre, og nogle store, udgifter.

Mad Freebies

Medlemmer af faglige eller sociale klubber skal deltage i arrangementer sponsoreret af deres klubber, når der bliver tilbudt mad gratis. Du kan have til at klæde sig ud eller deltage i en gruppe aktivitet, men det er det værd for et gratis måltid. Og en bonus-medlemskab ser godt ud på et CV, når du opgraderer!

Dagligvarebutikker kan tilbyde gratis prøver på en bestemt dag i ugen eller måneden. Spejder ud lokale købmænd og tale med andre på campus for at finde ud af, hvornår og hvor prøve dag afholdes, og planlægger at spise din middag måltid som du køber dine dagligvarer.

Produkt Freebies

Anmodning gratis prøver er ikke kun for ophold-at-home moms. College studerende kan få masser af gratis vareprøver, de vil finde nyttige. Søg efter følgende produkter på prøveudtagningssteder søgning websteder som Hey, det er GRATIS! og MySavings.com:

 • Tandpasta
 • Korn og andre tørrede varer fødevarer
 • Shampoo
 • Bodywash
 • Vaskemidler
 • Makeup
 • Cologne / parfume
 • Øjendråber

Hvis du ikke kan sende prøven direkte til dit kollegieværelse, har det sendt til en ven i en nærliggende hus eller lejlighed, der vil indsamle det for dig. Forældre kan også anmode prøver at sætte i en pleje pakke.

Gratis tjenester

Det første, du skal gøre er at tjekke, om din skole eller universitet tilbyder gratis student sundhedspleje. Selvom det kan være gratis for alle studerende, kan du stadig nødt til at udfylde en formular til at anmode om det. Hvis den ledige studerende sundhed ikke er tilgængelig, se for løbesedler eller annoncer for frie influenza skud eller eftersyn, der kan regelmæssigt være tilgængelige for alle på campus.

En anden tjeneste at tilmelde dig, er Skype. Download softwaren til din computer, og du kan ringe alle andre med softwaren gratis (computer til computer kald).

Lærebøger er en udgift kollegium studerende er velbevandret i. Efter alt, nye bog udgaver kommer ud ofte og brugte kopier sælge ud hurtigt i de studerendes boghandlere. Tilmeld dig socialbib og du kan give dine brugte lærebøger til andre, mens notering dem, du har brug for, med gratis for bøgerne. Se hjemmesiden for flere detaljer.

Ikke så gratis tilbud

Ikke alle tilbud, der reklamerer sig selv at være fri virkelig er. En fælles fælde studerende lokkes ind er disse "gratis" kreditkort tilbud. Med løftet om en t-shirt, nul renter eller gavekort til detailhandlere, vil virksomhederne få de studerende til at melde sig til deres kort. Annullering af kortet kan være svært, når du modtager den. Nogle studerende kan ikke modstå at gøre blot et par køb at tilføje op til hundredvis eller tusindvis af dollars af forbrugernes gæld.

Online tilbud til gratis elementer kan kræve dig til at give personlige oplysninger, tage undersøgelser, deltage i tilbud fra søsterselskaber og meget mere. Læs alle vilkår og betingelser omhyggeligt, da du ofte kan ende med at tilmelde dig en "gratis prøve", og vil få opkrævet efter forsøgets afslutning. Hvis fremgangsmåden synes for komplicerede, kan det være et fupnummer.

Som en universitetsstuderende, vil du også blive etisk bundet af skolens regler ikke at plagiere. Dette omfatter ved hjælp af gratis sigt papirer eller essays, du har fundet på internettet. Du kan dumpe en klasse eller blive smidt ud af college.Gymnasiet freebies kan findes, før du selv sætter foden på campus. Når der, drage fordel af alle de gratis ting du kan, som studieafgift og leveomkostninger forventes at fortsætte stigende. Læs mere om universitetets udgifter og campus liv på LoveToKnow College.