College Spring Break

College Spring Break


Mens ideen om at bruge din college spring break feste, liggende på stranden i Cancun eller soler sig i den varme glød fra Florida solen lyder tiltalende, er mange studerende udforske nye muligheder for den mest ventede uge i året.

Planlæg din College Spring Break

Selv om det kan være lettere at bare vente og se, hvad dine venner laver til spring break, at lægge planer i begyndelsen af ​​året sikrer tilstrækkelig tid for dig at arrangere tidsplaner, book flybilletter og hoteller og planlægge den perfekte tur. Uanset hvad du overvejer, gør det en punkt til at planlægge tidligt og kalde hoteller, flyselskaber eller rejse planlæggere uger, hvis ikke måneder, på forhånd for din kollegium spring break. Populære rejsemål som resorts i Caribien, bog op lang tid i forvejen, så sørg for at kontakte dem tidligt at reservere din drøm ferie.

Trip Planlæggere

Hvis du ikke er sikker på, hvordan man planlægger en tur, rådføre sig med en ekspert. Virksomheder planlægger spring break trips og tilbyde pakker. Student City tilbyder pakker og muligheder for udvalgte studerende til at rejse gratis. De fleste muligheder indebærer at arbejde for en sponsor og fremme produkter som energidrikke. Rabatter er også tilgængelige for studerende, der arrangerer ture på campus for virksomheden. Tour deres hjemmeside for at se på billeder af de hotteste spring break destinationer.

Spring Break Idéer

De fleste studerende tænker på sol, sand og surf, når de forestiller spring break, eller måske vilde fester MTV-stil. Men der er meget mere du kan gøre med din uge i frihed. Overvej idéer, så du kan skabe din egen vej og lever op til dine værdier.

Ride the Rails gennem Europa

Hvis du elsker kunst, kultur og rejse, så prøv en tur gennem Europa til din spring break destination. Europas omfattende jernbane system gør rejser let, hvis du ikke ønsker at leje en bil eller køre i udlandet. Vandrerhjem levere sikre steder at gå ned for natten. Nogle klostre og klostre også give studerende logi sovesal-stil. Disse kan have strenge regler, som lyser ud og vågne op på bestemte tidspunkter, men de er også ganske overkommelige, ren og sikker for studerende rejsende. Hvis du er en historie eller litteratur større eller blot kræver noget anderledes, kan en spring break tur til Europa være en uforglemmelig rejse.

Frivillige

Mange studerende vælger at give deres tid til en god sag under spring break. Uanset om du brænder for bestemte årsager såsom dyrevelfærd, boliger for hjemløse, eller vælgerregistrering, mange grupper organiserer spring break frivillige ture. Frivillige ture er ikke alle arbejde og ingen leg. Mange af værelserne dage for sightseeing, afslapning ved stranden, eller nyde lokale kulturelle attraktioner.

  • I-til-i giver mange muligheder for studerende, der ønsker at tilbringe deres tid i værdifulde bestræbelser. Byg boliger i landdistrikterne Costa Rica, underviser i Ghana, eller undervise i engelsk til buddhistiske munke i Nepal. Der er muligheder for alle talenter og interesser. Du bliver nødt til at betale for rejse, men den søde tilfredshed hjælpe andre giver mere end nok belønning.
  • Stjerne Travel tilbyder eleverne spændende pakker til frivillig turisme. Besøg Mellemamerika og gemme havskildpadder, bygge boliger, eller undervise. Du vil ikke kun bruge din tid på en god bestræbelse, kan du være i stand til at bygge dit cv, hvilket fører til flere jobmuligheder.
  • Mange religiøse organisationer organiserer frivillige spring break ture. Jødiske, katolske og protestantiske grupper giver ture, der giver studerende fra samme religiøse baggrund mulighed for at tjene og få nye venner. Spørg dit eget hus for tilbedelse for at se om ture i din tro.

Safety First

Uanset hvad dine planer for spring break, tager sikkerhed alvorligt. Rejs med venner, og hvis udforske det lokale landskab, sørge for alle forbliver i grupper på mindst to personer. Hvis besøger klubber, skal du sørge for at gå med venner, og holde et vågent øje med dine personlige ejendele, mens du nyder aftenen. Andre sikkerhedstip sikrer, at en person ved, hvor du er, og kan finde dig, hvis du ikke kommer hjem på den planlagte dag. Skriv op rejserute og lad det med dine forældre eller venner tilbage derhjemme for at sikre, at nogen kender dine planer. Det er også en smart idé at ringe til dine forældre eller en anden person hjem mindst én gang i løbet af din ferie. Tag en mobiltelefon med dig, og hvis du rejser i udlandet, skal du sørge for du har det passende elektrisk adapter til at oplade den.

Hold penge, kreditkort og vigtige papirer sikker. Carry dit pas og tegnebog på et sikkert sted, såsom indersiden af ​​en jakke, snarere end i en baglomme. Baglommer er lette mål for lommetyve.Uanset om du er feste type eller foretrækker at bruge din tid uegennyttigt, kollegium spring break giver de studerende mulighed for at se og gøre nye ting.