College Penge til Veterans

College Penge til Veterans

College penge for veteraner er tilgængelig fra en række steder. Hvis du er en veteran, der ønsker at gå på college, er der en masse hjælp derude. Du kan endda kvalificere sig til at modtage 100 procent af omkostningerne ved at opnå en grad, fra en associeret grad at udjævne en kandidatgrad.

Finde College Penge til Veterans

Undervisningen Assistance

Civile virksomheder undertiden tilbyde undervisning assistance for medarbejdere, der kvalificerer. Der er også studieafgift programmer for Guard og Reserve medlemmer bistand. Check med uddannelse kontor eller menneskelige ressourcer kontor for at se, om en sådan bistand er til rådighed, og der er behov for, hvilke kvalifikationer.

Upromise

Du kan automatisk gemme til kollegium undervisningsafgifter via Upromise programmet. Dette er ikke et program specielt designet til veteraner, men er en, der kan hjælpe dem med at spare penge. Det er et gratis program, der forbinder kreditkort og andre typer af kort, såsom shopper loyalitetskort, at din Upromise konto. Når du køber visse poster fra bestemte leverandører, bliver penge automatisk indsat på din konto. Du kan modtage penge, når du fylder bilen, køb online, eller book rejse.

Stipendier

College penge til veteraner kan findes i de tusindvis af stipendier, der er tilgængelige. Militæret giver omfattende oplysninger om tilgængelige stipendier online. Stipendierne er tilgængelige fra forskellige organisationer og rettet mod veteraner baseret på specifikke kriterier. For eksempel, Department på Defense tilbyder stipendier, og The Military Officer Association of America (MOAA) har også stipendier og andre programmer finansiel bistand.

For at ansøge om et stipendium gennem en af ​​de militære organisationer, behøver du kun at udfylde en ansøgning behandlet for nogen af ​​deres programmer. Krav, deadlines og detaljer varierer dog mellem de forskellige programmer. For eksempel kan Veterans af Operation Enduring Freedom eller Operation Iraqi Freedom kvalificere sig til Horatio Alger Military Scholarship. To krav til den pågældende stipendium omfatter indskrivning i en fire-årig uddannelse og demonstrere finansielle behov.

Skole-Specific Stipendier

Mange gymnasier og universiteter tilbyder også stipendier til militært personel, herunder veteraner. Nogle af disse omfatter Michigan State University og Grantham Universitet, blandt others.University of Idaho er et eksempel på en skole, der tilbyder stipendier gennem "Operation: Education". Programmet omfatter studieafgift og leveomkostninger. De Anza College er en anden; skolen tilbyder stipendier til veteraner, der ønsker en grad i medicin, teknik, økonomi, videnskab eller teknologi.

Nogle online skoler har meget rimelige priser, og mange tilbyder medlemmer af de militære særlige rabatter.

GI Bill

Enhver veteran interesseret i at deltage kollegium bør også undersøge bestemmelser i GI Bill. GI Bill er tilgængelig for både aktive duty personale og veteraner. GI Bill vil bistå med at betale undervisningsafgifter omkostninger for veteraner på ethvert akkrediteret kollegium. Mængden af ​​hjælp, du modtager, afhænger af, hvilken version af GI Bill du er berettiget til. Du kan modtage over 1200 dollars om måneden eller har hele din undervisning dækket. Det kan dække op til det højeste beløb af undervisning på ethvert State University i den stat, hvor du bor.

GI Bill har forskellige versioner med forskellige krav og forskellige fordele. For eksempel under Montgomery GI Bill (MGIB), har du ti år at bruge dine ydelser. Du kan bruge dem i et stykke, tage en pause, og derefter genanvende og begynde at modtage ydelser senere. De studieafgifter betalinger her betragtes ikke økonomisk støtte, så du kan også være berettiget til Pell tilskud, studielån og stipendier. Penge fra GI Bill vil dog reducere størrelsen af ​​den finansielle støtte, du vil modtage. Fordele er baseret på antallet af kredit timer du tager.

Ansøgning om Fordele

Ansøgning om ydelser kan være en langvarig proces, men det er ikke svært. Det tager normalt fire trin, eller mindre, afhængigt af hvilket universitet eller du ønsker at deltage.

  1. Først skal du finde en skole eller et universitet, der er godkendt til at tilbyde VA fordele. Det er ikke så svært, som de fleste af dem gør. Du kan kontrollere Military.com hjemmeside for mere information.
  2. For det andet, udfylde "Ansøgning om uddannelse Fordele" (VA Form 22-1990). Din skole vil sandsynligvis have den til rådighed for dig.
  3. For det tredje, sende ansøgningen til din regionale VA kontor. Ofte skolen sender ansøgningen for dig, sammen med deres papirarbejde.
  4. For det fjerde, når du begynder at modtage dine ydelser ved direkte indbetaling, skal du udfylde formularen, "Web Automated Verifikation af Berettigelse" (WAVE) og gentag dette hver måned, at du modtager ydelser. Hvis du ikke gør dette hver måned, vil du ikke modtage dine ydelser. Det er en enkel proces, som du bare nødt til at logge ind på VA WAVE hjemmeside.