College Graduation Gaver

College Graduation Gaver


Nogle gange kan det være meget svært at afgøre, om den perfekte college eksamen gaver.

Hvorfor er College Graduation Gaver So Hard?

Ifølge en undersøgelse 2008 udgivet af National Retail Federation, en chokerende 89 procent af folk over for at give college graduering gaver ty til enten kontanter eller et gavekort.

Den falske uafhængighed College Life

Hvorfor er den graduering gave så svært? Svaret på dette spørgsmål ligger i den symbolske karakter af begivenheden. College graduering er et tidspunkt, hvor sikkerheden af ​​fortiden barndom endelig skrabet væk en gang for alle. Mens han var på college, ville de studerende i det mindste lade kollegiet og komme hjem til ferien. Summertime var en midlertidig tilbagevenden til deres barndom.

Real Life efter endt uddannelse

Så kommer eksamen, og kandidat står over for den kolde virkelighed en levetid på arbejde forpligtelser daglige og ansvar selv-overlevelse. Til den forælder, eller ældre familiemedlemmer, graduering er erkendelsen af, at deres "barn" er helt vokset op. Barnet er et barn ikke mere. Hvilken slags gave kunne muligvis udgøre grovhed og betydningen af ​​den slags liv overgang?

Svaret er simpelt. En ikke-konventionelle, unik og meningsfuld gave er en, kollegiet kandidat kan henvende sig til i løbet af en af ​​disse ensomme nætter alene i deres første lejlighed, og blive mindet om udødelige, ubetinget kærlighed til familien.

Unikke og meningsfulde Graduation Gaver

Ja, vil college kandidater sandsynligvis brug for en finansiel jump-start som de er færdiguddannede og begynde deres nye liv. Og, er mange forældre så vant til at hjælpe deres børn købe skoleartikler ved at sende penge, det ser ud som den letteste ting at gøre. Men det betyder ikke, du skal skrive dem en check, og kalder det godt.

En graduering er en perfekt tid til at lade denne tidligere barn forstå, hvor meget af en glæde og en ære, var det at opleve, at barndom sammen med dem. Det er en mulighed for virkelig at vise dem, hvor meget du holder af dem, og hvor meget de vil blive savnet.

Byg en "New Life" Starter Basket

Når de fleste mennesker tænker på en gave kurv, de tænker på de typiske færdigpakkede bad sæbe og shampoo fyldt kurve, der er så udbredt i løbet af juletid. Denne gave kurv er intet af den slags. Faktisk er det ikke engang at være en kurv. Det kunne bestå af en mellemstor kasse, helt fyldt med så mange elementer, som du kan tænke på at ville gøre college graduate nye liv i deres første lejlighed meget lettere.

Hvis du bruger en gave kurv, gør det en, der er stor nok til at holde en god antallet af items.These elementer kan være "komfort fødevarer", som du ved, at de elsker. Det kunne være deres foretrukne duft, såsom en parfume eller organ vask, de har altid elsket. Tilføj en bøger fra deres yndlingsforfatter, og derefter kaste i filmen version af en af ​​disse bøger. Medtag en lille køkken apparat, såsom en dejlig kaffemaskine, så de ikke bliver nødt til at købe en på egen hånd. Det er også her du kan give gavekort, men gøre dem til ting som lejefilm eller en lokal take-out restaurant. Hvert element bør afspejle noget om dem, at du kender og elsker.

Sæt dem på forsiden af ​​et magasin

Lad dem vide, hvad du mener, de er i stand til ved at vise dem, hvad magasin dækker fremtidens kommer til at se ud, med deres foto på det! Et godt eksempel på dette er Fake Magazine Cover, en gratis service, der lader dig vælge fra en eksisterende liste over populære magasin covers, og derefter indsætte et billede af dit valg på dækslet. Brug denne tjeneste til at gøre dem til en gave, der vil minde dem ofte, hvor meget du holder af dem. Først skal du oprette en scrapbog, der omfatter billeder og journalisering om deres liv, deres barndom, og de minder, der vil forblive med dig for evigt. Den scrapbog vil tage nogen tid og kræfter, men det er hvad gør det så specielt. Endelig, for at top det med stil, udskrive et fuldfarve magasin dække ved hjælp af Mag My Pics, og forbi det til toppen af ​​scrapbog. En gave som dette vil være en, den studerende vil se gennem mange år fremover.

Opret en Video Montage

Hvis du har en computer og et digitalt kamera, har du mulighed for at skabe en stærk og følelsesladet film til din college graduate. Realiseringen af ​​et film kræver ikke enorme ressourcer og ekspert teknologiske færdigheder. Alt det kræver er lidt tid og en masse creativity.The eneste, du bliver nødt til at investere i, er videoredigering software og en analog-til-digital-konverter til at indlæse gamle VHS video af deres barndom på din computer.

Det næste skridt er at sætte alle følgende video elementer sammen til én video stream, med musik i baggrunden.

  • Videoklip udvalgt fra deres barndom videoer
  • Fotos og billeder fra deres liv
  • Aktuel video fra deres seneste college år
  • Voice over lyd, som du kan lave med en mikrofon

Hvis du ikke føler, at du har den nødvendige ekspertise til at gøre denne form for projekt på egen hånd, overveje at leje en videoredigering ekspert til at hjælpe dig. Når du er færdig, vil dette være en af ​​de mest meningsfulde og dybt tankevækkende gaver, du nogensinde giver.