College: Career Forberedelse Tips

The Perfect Karriere

Bange for at gøre det forkerte valg, når de ansøger på college? Ikke sikker på dine unikke evner og talenter? Giv institut efter eget valg et opkald og lave en aftale med en karriere ressource rådgiver eller registrator. Din samtale vil give indblik i din personlighed og langsigtede mål, så du kan få den bedst mulige karriere / uddannelse valg.

The Perfect Karriere

Bange for at gøre det forkerte valg, når de ansøger på college? Ikke sikker på dine unikke evner og talenter? Giv institut efter eget valg et opkald og lave en aftale med en karriere ressource rådgiver eller registrator. Din samtale vil give indblik i din personlighed og langsigtede mål, så du kan få den bedst mulige karriere / uddannelse valg.

At træde ind i en karriere

Når leder efter job efter college graduering, fokusere på dine studier. Forhåbentlig du overvejet din fremtidige karriere, når du vælger dine kurser.

Din skole aktiviteter bør understøtte dine postgraduate planer. Du bør have en større i din karriere felt, men du kan ringe på en ikke-relateret område.

Bliv involveret med campus organisationer i forbindelse med din karriere valg, også. Mange store selskaber har klubber som du måske ønsker at deltage.

Campus sponsorerede arrangementer

De fleste gymnasier og universiteter giver store virksomheder mulighed for at finde folk som dig. Udnyt! Begynd ved at besøge din karriere center til at udarbejde dit CV, praksis interviewteknik, og finde ud af, hvem der kommer og hvornår. Gør et godt første indtryk ... dette kunne være den ene!

Genoptager

Før du søger efter en karriere eller praktik, skal du have en opdateret og velskrevet CV. Dit CV bør give fremtidige arbejdsgivere med oplysninger om din faglige og beskæftigelse baggrund, store, grader, styrker mv Mange programmer, såsom Microsoft Word, give genoptage skabeloner. Du kan også finde hundredvis af skabeloner online. Sørg for at dit CV er uden grammatiske fejl og stavefejl. Desuden kan du ønsker at inkludere et følgebrev med oplysninger om dig selv og din interesse i stillingen.

Karriere Tests

Usikker på, hvilken type karriere, du ønsker at forfølge, eller ville være god til? Tag en karriere test for at finde ud af. De er enkle, og du kan som regel tage dem lige på campus. Bare husk, karriere test er blot et springbræt. Når du indsnævre dine karrierevalg, bør du fortsætte med at gøre forskning om disse karrierer.

Udvikle Personlighedstræk samt Career træk

Ved at udvikle din personlighed, vil du opdage, at dine forskellige personlige egenskaber næsten vil låne sig til en større og en karriere. Det, vi siger, er at holde sig til det, du kender og kan lide.

Få en praktikplads

For bedst forberede dig til en karriere efter college, er praktikophold viser sig at være uvurderlig. Selv hvis du har en teknisk stor som teknik eller videnskab, hands-on træning fra en ekstern kilde er afgørende. De mennesker, der kan anvende, hvad de har lært til reelle hverdagssituationer er dem, der bliver ansat.

Udstationering dit cv

Du kan sende dit cv på websites såsom monster.com, karriere, org, etc. Der kan også være nogle genoptage udstationering websites specifikke for din by eller stat. Hvis du er interesseret i et bestemt selskab, kontrollere sin hjemmeside. Der kan være et sted, hvor du kan ansøge online eller indsende dit cv.

HVERT ÅR Counts

Tror ikke du kan slap ud din freshman år og gøre op for det senere. Arbejdsgiverne er interesseret i din samlede præstation gennem dine fire år og sandsynligvis vil være lige så interesseret i din første års præstation samt din sidste. Så gør dit bedste hele din college år. Husk, at du bliver nødt til at opretholde dine karakterer til at holde dine stipendier.

Praktikophold

Praktikophold kan kræve, at du arbejde gratis, men erfaringerne er uvurderlige. Sørg for at vælge en praktikplads, som passer til din store og personlighed. Husk du skal arbejde med disse mennesker. Hold din portefølje up-to-date ved at tilføje alle nye projekter, du arbejder på.

Søgning efter et job

Du kan søge efter job online, i avisen, på kollegium opslagstavler, etc. Du kan også besøge en virksomheds hjemmeside for at se, om de ansætter. Mange organisationer nu at sætte deres jobåbninger online, på deres egen hjemmeside. En anden måde at finde et job er at spørge fagfolk i din karriere felt om eventuelle ledige stillinger, de kender. Ikke alene kan en professionel i din karriere felt hjælp til at finde et job, kan han eller hun også give dig nyttige oplysninger, en reference brev, en kontaktperson, etc. Hvis du ikke kender en professionel i din karriere område, deltage en studenterorganisation relateret til din karriere, at associerede virksomheder med fagfolk, eller gå til en karrieremesse.