College: Bøger & Supplies Tips

Rygsække er Lifesavers

Rygsække i kollegiet er et must. Med et gennemsnit på to til tre bøger i hver klasse, skal du bruge en pose til at bære dem. Når du køber din rygsæk, finde en, der har stærke skulderstropper og ligger godt på ryggen. Nogle rygsække kommer med lommer til bærbare cd-afspillere, drikkevareemballage og pen arrangørerne; disse er stor, når du bruger hele dagen på campus.

Må ikke gå amok købe bøger

De fleste boghandlere har en liste over de bøger, din professorer vil du have for klassen. Normalt vil der være nogle bøger, der er nødvendige, og andre, der anbefales. I de fleste tilfælde behøver du ikke at købe de anbefalede bøger. Ikke alene er de unødvendigt at gøre godt i klassen, vil du sandsynligvis ikke har tid til at læse dem.

Papir, kuglepenne, blyanter og mere

Sørg for at starte klasse forberedt. Medbringe til skole alle de leverancer, du har brug, så du kan være klar og organiseret på den første dag. Her er blot en hurtig liste over hvad at bringe.
* Papir: Computer og foret
* Skrivning Værktøjer: Blyanter, penne, fremhæverpen, markører
* Computer
* Notebooks
* Organisering bakke
* kontorartikler: Stapler, Sakse, Tape og Lim

Computere Et must for enhver studerende

Mange universiteter i dag anbefaler, at de studerende har et personale computer eller bærbare computer. Selvom universiteterne har computere på campus, ved hjælp af en campus computer betyder at skulle arbejde rundt om computeren lab tidsplan. Mange studerende finder det lettere at gøre projekter og forskning, når de har deres egne computere.

Salg Back Bøger

Mens sælge tilbage bøger i slutningen af ​​semestret kan være en god måde at få nogle ekstra penge, ikke sælge tilbage bøgerne, der giver oplysninger er relevante for din store og / eller fremtidige karriere. Du kan sikkert bruge disse bøger til reference og vejledning, og nogle af bøgerne kan blive nødvendige i fremtidige klasser. Desuden boghandel sandsynligvis ikke give dig tilbage næsten lige så meget som du har betalt for bogen, så det kan være mere værd at holde det.

Tekst Bøger

Sørg for at købe din tekst bøger, der anvendes. Shop tidligt at finde det bedste valg. Også se på at se, om der er nogen off campus boghandlere, de undertiden give bøger til en lavere pris. Hvis du er heldig, vil din legat eller lån afhente udgifter til bøger. Men selv om der betales dine bøger for, bør du stadig forsøge at finde den laveste pris, så du kan holde tilovers penge. I slutningen af ​​semestret ... sælge det tilbage til boghandel.

Køb Lærebøger

Nutidens studerende har mange muligheder for at købe bøger. De kan købe dem online, på campus butik, fra den lokale boghandel, eller endda fra en ven, der havde klassen. Hvilken nogensinde du vælger så sørg for at kigge rundt efter den bedste pris. Sørg for, at du vil få den lærebog i begyndelsen af ​​semestret.

Købe bøger for klasse

Må ikke købe dine bøger, indtil du er gået til den første klasse. Nogle gange professorer vil ikke kræve, at du har bogen for klassen. Du kan også vælge at droppe klassen efter den første dag. I stedet gå til den første klasse får pensum og se, hvad professoren er at du skal læse for deres klasse.

Gratis skoleartikler?

Sørg for at drage fordel af de ressourcer på campus, der tilbyder gratis skoleartikler. Biblioteket har normalt en hæftemaskine, hullemaskines, papirclips, computer diske, etc. Du kan også få gratis blyanter og kuglepenne fra klubber, organisationer, Student regering, etc.

Apparater, du har brug for:

Så du ikke er sikker på hvad at bringe med dig i skole. Nå det første sted at starte er ved at kalde din værelseskammerat (er) og finde ud af, hvad de bringer. Derefter kan du beslutte, om du har brug for din radio, tv, dvd-afspiller, hårtørrer og de mange andre forskellige apparater, du bruger.
** Special Note: Glem ikke dåseåbner **