Collage Interview med Josie Cirincione

Collage Interview med Josie Cirincione

Giuseppina "Josie" Cirincione brænder for kunsten collage. Hun har været at skabe unikke collage projekter siden barndommen, trække på hendes kærlighed til det italienske sprog og sin omfattende samling af vintage fotografier og memorabilia. Hendes kort og smykker kan købes fra en række specialbutikker i Phoenix, Arizona område.

I maj 2006 Josie udgivet Collage Hittegods: Oprettelse af unikke Projekter med Vintage Ephemera. Denne smukke og inspirerende bog indeholder trin for trin instruktioner for at fuldføre kollage lykønskningskort, smykker, gaver og dekorative genstande med et sortiment af vintage Ephemera.

Interview med Collage Expert Giuseppina "Josie" Cirincione

For nylig, Josie tog tid ud af sin travle kalender til at besvare et par spørgsmål for læserne af LoveToKnow Crafts.

Hvordan blev du interesseret i collage?

Jeg kan godt lide collage, fordi der ikke er en rigtig eller forkert måde at skabe ved hjælp af denne proces. Når vi bliver ældre, er vi tilbøjelige til at vige tilbage fra at udtrykke os selv gennem kunst. Collage handler ikke om at tegne en stadig liv til perfektion. Det handler om at udtrykke dig uden regler.

Hvordan vil du beskrive din crafting stil?

Jeg er fra "mindre er mere" lejr. Jeg kan godt lide at holde tingene simple.

Hvad var din inspiration til din bog?

Collage Interview med Josie Cirincione

Jeg finder min inspiration fra ting jeg nyder mest. Jeg har en glad påskønnelse af fortiden. På et tidspunkt ejede jeg min egen vintage butik. Jeg har trolling værftets salg i år og har tjent helt en samling af fundne objekter og vintage Ephemera. Min familie og min sicilianske opdragelse er et andet sted, hvor jeg hente inspiration fra.

Hvad er din yndlings-projekt fra Collage Hittegods: Oprettelse af unikke projekter med Vintage Ephemera?

En af mine foretrukne projekter er det metal slide mount bog på side 66. Det er en fantastisk måde at vise familiebilleder. Hvis du ikke kan finde metal slide mounts, brug papir dem og dække dem med metal reparation tape. En af de teknikker i bogen viser, hvordan du nød metal reparation tape.

Hvilke forsyninger ville du anbefale til en person, der er lige begyndt at udforske gummi stempling og collage kunst?

Her er et par forsyninger, der lever på mit arbejdsbord:

  • StazOn sort blæk
  • Dokument Ink (sort)
  • Making Memories værktøjskasse
  • Gel medium
  • Skum pensler
  • Små sakse til detaljeret skæring

Når du vælger gummistempler, plukke noget, der kan overlappe til forskellige projekter. Et sæt af gamle skrivemaskine font alfabet stempler er en stor investering.

Som du ved, skal mange crafters holde sig til et budget. Hvad er dine yndlings tips til at spare penge, mens du udfylder collage projekter?

Collage Interview med Josie Cirincione

En af de gode ting om collage er at du ikke behøver at bruge en masse penge. Se dig omkring dit hus for ting, du kan bruge. Du vil blive overrasket over, hvad der lurer i junk skuffer. Sparsommelighed butikker og værftets salg er en anden billig måde at finde forsyninger og collage materialer.

Kan du fortælle os lidt om linjen på gummistempler du designer?

De stempler, jeg har designet til Stampotique Originals gå tilbage til min inspiration til bogen. Jeg har lige designet et gummistempel, der er en række af fem tags med italiensk opera noder som baggrund. Mærkerne kan skæres fra hinanden og anvendes individuelt eller scoret i sømmene og foldes i en harmonika stil bog.

Er der noget andet du gerne vil dele med læserne af LoveToKnow Crafts?

Lim er en piges bedste ven!

Yderligere information

  • Tjek prøve sider af bogen.
  • Collage Lost and Found: Oprettelse af unikke Projekter med Vintage Ephemera fra Amazon.com.
  • Køb Josies frimærker fra Stampotique Originals hjemmeside.