Coastal Landscape Design Idéer

Coastal Landscape Design Idéer

De kystnære livsstil handler om at være udendørs. Samtidig med at gå til stranden er altid en mulighed, nyde havet brise i din baghave er en dagligdags lejlighed. Design dit eget kystnære paradis i din front eller baggård.

Palm Oasis

Foreningen af ​​palmer og kystområder er ikke tilfældigt - mange arter vokset helt op til kysten i deres naturlige levesteder. De bøjer yndefuldt når kraftige vinde tønde i fra havet og har ikke noget imod den salt-laden spray, der gør de fleste planter krybe.

Coastal Landscape Design Idéer

Palm Allee

Allee er et fransk landskab design udtryk til at beskrive to lange, parallelle rækker af enkelte eksemplar på hver side en sti, vej eller indkørsel. I kystområder, palmer er et godt valg for denne tilgang, hvilket giver en kongelig føler til enhver indgangsparti. Brug mellemstore palmer, ligesom Washington fan palme eller hjertet af palm.

Svajende Above

Tall, skinny palmer spredt gennem begrundelsen for en kystnære ejendom skaber en blid luftig fornemmelse, som de bob i brisen. Disse kan placeres overalt plæner og blomsterbede - hvor som helst, at der ikke er andre store træer. Brug de højeste arter, ligesom kokospalmer og Royal Palms.

Knudepunkter

Mindre palmer er nyttige som omdrejningspunkt, meget gerne en lille blomstrende træ ville blive anvendt. Læg dem i midten af ​​en blomst seng, ude midt i græsplænen, i et hjørne af gården eller indramning postkassen. De arter med top-notch ornamentale kvaliteter, når set på nært hold er de bedste valg, såsom Pindo håndflade, rævehale håndflade, flaske håndflade eller den lille palmetto palme.

Seaside Græsser

Store ornamentale græsser har samme afslappet svajende som en høj palme, men de gør det på jordoverfladen. Der er to primære metoder, som afhænger af størrelsen af ​​græsset.

Coastal Landscape Design Idéer

Sand Dune skår

Kystklitter typisk koloniseret af indfødte græsser, men effekten kan opnås med en hvilken som helst stor skala plantning af mellemstore klump-dannende græsarter. Du kan danne en serie af lange, lave slyngede gravhøje med enhver form for jord til at efterligne udseendet af klitterne eller vælge at plante dem på eksisterende fladt terræn. Sea Oats er den klassiske valg, men du kan også overveje andre sorter, der har lange luftige frø stilke såsom Pennisetum eller hjorte græs.

Hække og Grænser

Taller græsarter er nyttige til at skabe uformelle levende hegn i kystnære haver. Pampas græs er almindeligt anvendt til dette formål, som det er naturligt hjemmehørende på kystnære bluffs og har høje stive frø stilke, der står som vagtposter i vinden. Denne art vokser otte til 10 meter høj hvilket gør den velegnet som et privatliv skærm. Lidt mindre arter, såsom fjer reed græs eller pink Muhly græs, kan bruges som talje høje grænser på bagsiden af ​​blomsterbede.

Luksuriøse levende egetræer

Sideløbende palmer og bunchgrasses, lav spredning egetræer dryp med spansk mos er den anden indbegrebet billede af kystlandskabet. For virkelig at passe regningen, bør disse være levende egetræer, hvilket betyder en stedsegrøn sort. Der er en version til både øst- og vestkysten - Quercus agrifolia i Vesten og Quercus virginana i Østen.

Coastal Landscape Design Idéer

Shade Tree

Coastal egetræer typisk vokse bred og lav til jorden, hvilket gør dem til et ideelt skygge struktur for at undslippe den himmelråbende kystnære solen. Skyggen af ​​en Live Oak er et naturligt sted at planlægge picnic og legeområder i et kystnært have.

Forest Garden

Shade-elskende planter er en anden mulighed for at bruge pladsen under levende egetræer. Der er et par arter, der nyder både skygge og sandjord, hvilket gør dem særligt hensigtsmæssigt. Prøv Sabal Palm, flamme azalea og te Camellia for en klassisk østkyst skygge haven. På vestkysten, blomstring solbær, berberis og Californien kaffe bær er bedre valg.

Northern Alternativer

Levende egetræer er ikke meget kolde hårdføre og ikke passer den æstetiske af de koldere forblæste kyster af landet. I disse område, overveje nåletræer i stedet, hvoraf mange tager på ikoniske krogede formularer, når underlagt kystnære storme i årevis. Monterrey cypres er en klassisk West Coast modellen til dette formål, mens den blå atlas cedertræ er en East Coast tilsvarende.

Tropical Paradise

Visse blomstrende planter udmærke sig ved at skabe den kalejdoskopiske farveskærm, der giver en tropisk flair for kystlandskaber - også dem, der er langt fra tropiske breddegrader.

Solbeskinnede Border

Hvis du leder efter farve til intersperse med skår af kystnære græs eller til at plante omkring bunden af ​​palmer, overveje en masse plantning på følgende liste, som er sammensat af primært rød, orange, gul og pink sorter:

 • Coastal Landscape Design Idéer

  Canna lilje - Lyse blomster og prangende løv
 • Crocosmia - Exotic orange eller røde blomster på iris-lignende blade
 • Daylily - Frodige blade med blomsterfarver i en bred vifte af varme farver
 • Lantana - GroundCover og busk versioner med tropiske konfetti blomstrer
 • Bird of Paradise - Blomster ligne leder af en tropisk fugl

Eksotiske Prøver

Coastal Landscape Design Idéer

Disse buske og små træer gøre en stor omdrejningspunkt at sætte en tropisk udråbstegn på en kystlandskabet. De fleste er ikke meget kolde hårdfør, men kan stadig blive plantet i en stor container og bragt indendørs i koldere klimaer.

 • Hibiscus - en kolibri favorit
 • Angel trompet - Hanging rørformede blomster; duftende natten
 • Passion vin - Et af de mest eksotiske udseende blomster i verden; nogle arter producerer en spiselig frugt, samt

Cottage Farver

Coastal Landscape Design Idéer

Selvfølgelig er det ikke alle kystområder egner sig til det eksotiske tropiske æstetiske. På den kølige New England kyst, for eksempel, er mere sandsynligt at finde traditionelle sommerhus haver. I disse områder, de dæmpede toner af lyseblå, bleggul, hvid og creme regel blomsterbed. Stokrose, fingerbøl, Delphinium er alle sandsynlige kandidater, såvel som Rynket Rose, en art af rose kendt for sin tolerance over havet betingelser.

Væsentlige Tilbehør

En grill pit, solsejl og liggestole er tre punkter ikke kystnære haven bør ikke. Tilføjelse af en hængende swing eller hængekøje er et kirsebær på toppen, der vil ophøje landskabet fra funktionelle rum til en kyst paradis.

Selvfølgelig er der masser af lidt finpudsning, der kan hjælpe smag den tropiske punch, der går med en kystnære have:

 • Tiki fakler for tematisk aften belysning
 • Drift træ, der anvendes som en accent i senge eller endda som en grænse for senge
 • Coastal Landscape Design Idéer

  Coastal remedier, der spænder fra miniature fyrtårne ​​til gigantiske konkylier; en gammel robåd kunne blive en badeby plantageejer

Endelig ikke glemme citronella stearinlys for terrassen!

Coastal By Design

Coastal haver er et andet dyr end den typiske hjem landskab. Saltholdig luft, kraftig vind og sandjord kræver en specialiseret plante palet, men endnu vigtigere, der matcher fornemmelsen af ​​kystmiljøet med en passende landskab design bringer denne magiske kvalitet til din dør, også selvom du ikke bor lige ved vandet .