Co-Sleeper Organic Madras

Co-Sleeper Organic Madras


Hvis du er gravid, kan du overveje en co-sovende økologisk madras i de første par måneder efter dit barn er født.

Co-Sleeping er sundt

Co-sovende praktiseres i næsten alle lande i verden. Der har været undersøgelser, der har vist, at det bidrager til et barns selvværd og generelle sundhed. Faktisk har undersøgelser vist, at børn, der sover med deres forældre som babyer er mere uafhængige end deres jævnaldrende med højere niveauer af selvværd og få helbredsproblemer. Derfor er det en vigtig del af I favn metode at opdrage børn. Der er flere fordele ved co-sovende diskuteret på Breastfeeding.com.

Nogle forældre er bekymrede for, at de kan rulle rundt på deres baby i midt om natten. Med en co-sovekabine madras, kan du både fordelen ved co-sovende og et sikkert sted for barnet at sove.

Hvad er en co-Sleeper madras?

En co-sovende madras er en lille madras, der passer på en særlig co-sovekabine seng. Sengen passer ved siden af ​​din seng med sider, der passer på siden af ​​din madras på din seng. Dette giver dig mulighed for at holde din baby tæt ved siden af ​​dig uden bekymring for hendes sikkerhed. Det giver mulighed for co-sovende og let midt om natten fodringer. Det er en vidunderlig hjælp til mødre, der har leveret af kejsersnit.

Den åbne side af co-sovende er endda med i toppen af ​​din madras. De andre tre sider er rejst for at holde barnet sikkert i co-sovende, selv når hun begynder at bevæge sig og rulle. Madrassen forbinder fast til din madras. Bunden er polstret godt fast, så det er både sikkert og behageligt.

Det er normalt lavet af naturlige latex og økologisk uld. Uld er et naturligt resistente over for brand, og derfor de kemikalier, der anvendes til at gøre ting brandhæmmende ikke er nødvendige. Latex giver madrassen til at være vandtæt, så det er let at rengøre og giver et sundt miljø for dit barn til at sove i.

Vigtigheden af ​​Organic

Har du virkelig brug for at bruge pengene på en økologisk madras?

Det er ingen hemmelighed, at konventionelt dyrket bomuld og varer fremstillet heraf er fulde af rester fra kunstgødning, toksiner og pesticider. Babyer har svagere immunforsvar, og de er små, så de er i større risiko fra de giftstoffer, at en voksen ville være.

Økologisk bomuld er dyrket uden brug af disse kemikalier og derefter fremstillet efter økologiske regler. Hvis den er certificeret økologisk, kan du være sikker på, at dit barn sover trygt på materialer, der ikke vil skade hende.

Hvor kan jeg købe Co-Sleeper Organic Madras

Mens du måske har svært ved at finde en co-sovende organisk madras på en lokal butik, kan du finde dem i mange steder på internettet. Nogle af de butikker online, der bærer co-sovende økologiske madrasser er:

  • Amazon
  • Naturligvis Godt
  • Økologisk Grace
  • Babyer-R-Us
  • Cottontail Baby

Økologisk er bedst for babyer

Forudsat at din baby med en blid, økologisk miljø fra fødslen kan give hende en sund start. Mange forældre vil bruge økologiske fødevarer, økologisk legetøj og tøj, men undlader at give økologisk strøelse og legetøj. Brug så mange økologiske varer som muligt for at sikre, at dit barn er udsat for færrest kemikalier og giftstoffer.