Clip Art Casket

Clip Art Casket


Oprettelse af et websted eller markedsføringsmateriale til en kirkegård, begravelse hjem eller Pet Cemetery forretningsmæssige opkald for brug af multimedieklip kister, begravelses, alvorlige markører samt andre symboler af handelen. Webmasters og virksomhedsejere vil bruge multimedieklip, der er smagfuld, undgå kunst, der ser skræmmende eller for meget som Halloween dekorationer.

Finde egnede Clip Art kister

Internet steder

Internettet er et af flere steder at finde multimedieklip æsker, skrin og andre begravelses billeder. Der er flere hjemmesider, der tilbyder gratis eller billig multimedieklip, som du kan downloade til din computer. Nogle steder tilbyder clip kunstsamlinger, at slutbrugerne bliver nødt til at klippe og manipulere, så de enkelte elementer er fremhævet. Et udsnit af de websteder, som tilbyder begravelses multimedieklip omfatter følgende:

  • Dreamstime tilbyder multimedieklip, der koster så lidt som $ 1 pr post, og samlinger af multimedieklip kan koste så meget som $ 15.
  • iStock sælger en række multimedieklip enten som enkelte elementer eller samlinger. Priserne varierer meget afhængigt af kunstneren og antallet af elementer i en bestemt samling
  • Microsoft byder på masser af multimedieklip muligheder for ejeren af ​​webstedet eller marketing specialist. De fleste multimedieklip poster kan downloades gratis.

Cd'er og dvd'er

Clip Art kan findes på cd'er og dvd'er, afhængigt af hvordan den, der markedsfører dem sælger dem. Sjov clipart findes ofte på bagsiden af ​​DVD film; bare sørg for, at du følger ophavsret brugsanvisningen, før du tilføjer den til et offentligt brochure eller advertisement.Many detailforretninger tilbyder multimedieklip diske i deres håndværk afsnit af butikken. Dette er en måde at få en masse multimedieklip til en brøkdel af, hvad du ville betale downloade den fra betalte websteder på internettet. De gennemsnitlige omkostninger for en af ​​disse diske er $ 15 for hundreder af clip art billeder.

Bøger

Bøger med multimedieklip i dem er ikke så populære som de internetsider, primært fordi du er nødt til at scanne billederne til computeren. Disse bøger kan findes på internettet bog sites eller på din lokale boghandel. Tjek håndværk bog område for at finde multimedieklip titler.

Hvor bruges Clip Art

Virksomheder kan bruge multimedieklip i en række forskellige måder. Primært vil tilføje interesse for noget, du vælger at indarbejde det i mange virksomheder bruger multimedieklip på følgende måder.:

  • Brochurer: Clip art anvendes i hele brochurer kan fremhæve emner af interesse og bryde op store blokke af hvid plads. Brug multimedieklip sparsomt men for at undgå at se for meget som et barns komisk. Hold altid brochurer business-lignende.
  • Nyhedsbreve: Brug af multimedieklip i nyhedsbreve altid tilføjer farve og interesse for, hvad du prøver at sige. Clip Art kan bruges til at illustrere problemer eller blot at tilføje lidt farve til toppen, midten eller bunden af ​​et nyhedsbrev.
  • Annoncer: Virksomheder kan bruge multimedieklip i deres online annoncer eller dem, der vises i lokale aviser og telefonbøger. Vælg den rigtige multimedieklip til at repræsentere din virksomhed og undgå dem, der er for sød til at være business-lignende.

Brug multimedieklip kister, gravsten, urner eller blomster kan forbedre det trykte materiale din virksomhed bruger. Overvej at bruge disse typer af billeder, i stedet for dyre professionelle billeder, på din næste nyhedsbrev, brochure eller reklame.