Cleveland, Ohio

Cleveland, Ohio


Cleveland, Ohio, er en mousserende juvel sæt mod den evigt skiftende landskab af Lake Erie. Uanset om du tager i downtown skyline fra en båd tur, eller se de mange vidundere fremhævede i Rock and Roll Hall of Fame, vil Cleveland intriger, glæde, og endear sig til dig.

Turistattraktioner

The Rock and Roll Hall of Fame er en af ​​Clevelands mest populære attraktioner. Kaldet "Rock Hall" af beboerne, den kantede hvide og glas struktur sidder på kanten af ​​Lake Erie i downtown Cleveland. Permanente udstillinger omfatter en af ​​Diana Ross 'sequined kitler, håndskrevne tekster af Janis Joplin, og Jr. Walkers saxofon, samt nogle kunstneres personlige elementer, såsom John Lennons rapport kort og Jim Morrisons spejder uniform.

Mens Rock Hall er en kæmpe drage, det er ikke den eneste hotspot i Cleveland. Andre must-see steder at besøge omfatte:

Great Lakes Science Center

Efter en vuggende rundvisning i Rock Hall, et fantastisk sted at tage det ned et hak er Great Lakes Science Center. Ikke alene er centrum fyldt med over 400 udstillingsgenstande, det omfatter også NASA Glen Visitor Center med den gigantiske Skylab 3 Apollo Command Module, og Omnimax Theater med en seks-etagers høj filmlærredet.

Cleveland Kunstmuseum

Sammen med Rock Hall og Science Museum, byen også Cleveland Museum of Art. Denne forskelligartede museum, en af ​​de sidste museer med gratis adgang i USA, har en stor fransk impressionistisk samling, samt en farverig rustning domstol, asiatiske og indiske kunstudstilling, og skulptur fra det 19. århundrede af kunstnere som Degas og Rodin.

Browns, indere, og Cavaliers

Sport fans vil elske at besøge Cleveland med sine pro fodbold, baseball, og basketballhold. Få billetter for at se Cleveland Browns, Cleveland Indians, eller Cleveland Cavaliers op tæt og personligt. Selvom ESPN har kronet byen "Most Tortured Sports City i Amerika," holdene er stadig en masse sjov at se.

Cleveland, Ohio

Goodtime III

Cleveland største udflugt skib, Goodtime III, giver både besøgende og lokale udsigt over den spektakulære downtown skyline. De krydstogter har underholdning, såsom sightseeing, måltider, cocktails og dans. Virksomheden tilbyder også både offentlige krydstogter og private chartre, og det sejler regn eller skinne.

University Circle

University Circle er Cleveland kulturelle hub. Ud over Cleveland Kunstmuseum, dette område er hjemsted for Case Western Reserve University, Cleveland Museum of Natural History og dens sjove og lærerige dinosaur udstilling. Det kan også prale indendørs og udendørs udstillinger på Cleveland Botanisk Have, Crawford Automobile og Aviation Museum og Western Reserve Historical Society Museum, som har forskellige udstillinger om livet i Cleveland fra byens grundlæggelse til i dag.

Hvor at spise

De forskellige nationaliteter, der udgør Cleveland spille en stor rolle i byens køkken. Esquire Magazine navngivet byen "Home of the Best Corned Beef Sandwich i Amerika." Området er også kendt for sin aborre fanget lokalt i Lake Erie. Du kan finde frisk fisk og et ton af andre lokale favoritter på følgende downtown spisesteder:

  • Slyman s Restaurant: Hjem til nationens bedste corned beef sandwich, er det blevet besøgt af præsident George W. Bush, Rachael Ray, og Jason Castro.
  • John Q s Steakhouse: Vinder af "The Diner 's Choice Award" i 2011, den familievenlige spisested serverer alle størrelser og typer af Certified Angus-oksekød bøffer samt svinekød og lam, og til dessert, apple valnød pie.
  • Mallorca: Få en smag af Spanien og Portugal på Mallorca. Den prisbelønnede restaurant kan prale af den friskeste fisk og skaldyr til rådighed.
  • C & Y Chinese Restaurant: Beliggende i hjertet af Chinatown, denne asiatiske spisested har en stor menu med specialiteter, såsom Abalone og shark fin, og varmt og krydret aborre.

Hvor skal man bo

Efter en hel dag på at udforske byens bedste attraktioner, vil du ønsker at hvile op på følgende bedste Hoteller:

  • Renaissance Cleveland Hotel: Ligger lige på Public Square og forbundet med butikker, restauranter og biograf af Tower City Center, er hotellet i gåafstand fra Rock Hall.
  • Hyatt Regency på Arcade Cleveland: Det er centralt beliggende i nærheden af ​​Entertainment District og bare blokke væk fra Clevelands sportsarenaer. Derudover tilbyder hotellet en Rock and Roll Hall of Fame rejsepakke.
  • The Ritz-Carlton, Cleveland: Downtown områdets eneste fire-stjernede nominel hotel, det giver indendørs adgang til Tower City Center og er inden for gåafstand til Rock Hall. Det tilbyder panoramaudsigt over Cuyahogafloden og Lake Erie.
  • Wyndham Cleveland at PlayhouseSquare: Beliggende i teaterområdet, hotellet for nylig gik gennem en multimillion-dollar renovering. Hotellet tilbyder nu sådanne ekstramateriale som MP3-stik i fitnesscentret.

Alt du kunne bede om og mere

En tur til Cleveland, Ohio, kan starte med en rundvisning i Rock Hall, men C-Town har meget mere at byde på. Den forskelligartede område har kultur siver fra hvert gadehjørne. Der er så meget at udforske, kan du bare finde dig selv strækker dit ophold eller booking din næste tur, før du forlader.