Civil War Costume Mønstre

Civil War Costume Mønstre


Fra Halloween til autentiske reenactment, er borgerkrig kostume mønstre kræves for at designe en perfekt leder borgerkrig æra kostume. Selv om der er masser af Unionen og Sydstaternes kostumer at vælge imellem, mange af dem, kan du finde formonteret er relativt dyre. Hvis du bruger et mønster til at oprette din egen, kan du lave en virkelig uovervindelig kostume, der ser fantastisk, men har gjort kvalitetsmaterialer.

Styles af borgerkrig Costume Mønstre

Civil War-æra kostume mønstre fås i mange stilarter. Mens de fleste mennesker tænker på Confederate gear eller anden borgerkrig soldat outfits som symbolske kostumer fra borgerkrigen æra, er der masser af andre unikke stilarter, du kan vælge at også repræsentere denne periode.

For eksempel, kjoler og børnetøj af den æra havde en karakteristisk og unik stil. Dressing som en borgerkrig kvinde, måske som en del af en tema-kostume med en borgerkrig soldat som din partner, også kan være en sjov Halloween kostume eller et vigtigt supplement til en borgerkrig reenactment arrangementer.

Realiseringen borgerkrig Kostumer

Ud over en stor mønster, vil du også nødt til at vælge det passende materiale. Hvert mønster vil lede dig så langt som den stil og type stof, du har brug for at købe. Fokus på at kopiere den autentiske borgerkrig se så meget som muligt, når de køber tekstiler, vælger stilarter og farver, som kopierer mode i den æra.

Når du har valgt dit stof og mønster, alt hvad du skal bruge er en symaskine og en smule kreativitet.

Costume Mønstre

Talrige mønstre er tilgængelige på internettet for at hjælpe dig med at træffe en lang række forskellige typer borgerkrig kostumer. Følgende steder er blot en kort udsnit af de typer af mønstre for Civil War kostumer. Mønstre kan også findes på din lokale håndværk eller hobby butikker, hvis ingen af ​​disse passer til din stil.

Fashion Mønstre

Amazon.com har en fantastisk bog med titlen 60 Fashion Mønstre, som omfatter fem dusin Civil War kostume mønstre for dig at gennemlæse og skabe. Hele bogen er billigere end nogle af de mere dyre enkelt mønstre. Bogen bruger faktisk vintage mønstre taget fra modeblade i midten af ​​det 19. århundrede, og giver tips om, hvordan at genskabe disse modetøj ved hjælp af moderne metoder og materialer. Forvent ikke at finde Civil War soldater herinde, selvom-de fleste af de mode anført i bogen er for kvinder og børn i borgerkrigen år, ikke voksne mænd.

Rebel ensartet mønster

Den konfødererede på hjerte vil elske McCall vintage mode mønster. Mønstre til rådighed på dette site er perfekt for Civil War reenactment featuring oprørssoldater. Sitet indeholder flere mønstre for komfortable monteret og foret frakker med stand-up kraver. Det første lag er en enkelt-breasted pels, der falder til den øvre låret længde, mens frock pels er lige over knæet længde. To forskellige par af periode-præcise bukser er også inkluderet som mønstre. Variationer på kostume viser, hvordan det kan se anderledes ud ved hjælp af forskellige materialer, så du virkelig kan tilpasse dette look til at opfylde dine behov.

Amerikansk Bosætter outfits

Nogle af de mest kreative mønstre, du vil sandsynligvis finde er tilgængelige fra Farthingales 'hjemmeside, som giver detaljerede billeder af de færdige produkter af mange af deres borgerkrig æra stykker. Mens de fleste Civil War mønster websites primært har mode fra American under begyndelsen til midten af ​​1860'erne, denne hjemmeside indeholder mønstre fra før, under og efter borgerkrigen, herunder tøj ligner hvad amerikanske nybyggere i vest bruges til at bære.

Militær og Fashion Mønstre

Snesevis af mønstre fra længe siden er featured på Harpers hus hjemmeside, og mange af disse er fra borgerkrigen æra. Hvert stykke tøj, fra den grundlæggende skaljakke ofte ses i udklædte reenactments til den militære-udstedelse skjorter mænd bar under borgerkrigen æra, er medtaget her som en billig mønster.

Opskrifter for nogle sværere at finde stykker, herunder en monteret tjenester jakke, kavaleri bukser, og hyret frock pels, medtages også her, og indsamlingen af ​​damemode fra borgerkrigen æra er omfattende. Flere sider af mønstre for kvinder i forskellige stilarter kan perused på denne hjemmeside, hver med en tegning af, hvad det færdige stykke vil se ud. Disse mønstre er helt autentiske og meget varieret der passer til dine 1860'erne mode følelser.

Herre og damemode

Mænds og kvinders mønstre både kan søges på Timeless sømme hjemmeside, som indeholder masser af billeder, så du ved præcis, hvad du køber. Damemode inkluderer fundament, kjoler, tilbehør og huer. For mænd, borgerkrig æra tilbehør såsom handsker, hatte, prisuddelinger og dekorationer er til rådighed. Du kan endda have folk fra Timeless sømme gør outfit til dig, så du ikke behøver at gøre det selv. Denne hjemmeside har et fantastisk udvalg, en bred vifte af tilbehør, og en stor galleri af billeder for dig at nyde, mens du gennemlæse de hundredvis af poster købes.

Valg dit mønster

Der er masser af gratis kostume mønstre tilgængelige online. For at vælge den bedste Civil War kostume mønstre til dine behov, gennemgå online bøger og kataloger. Overvej sværhedsgrad at gøre kostume, typen af ​​lejlighed kostume er for, og den person, der vil være iført kostumet. En militær uniform vil være mest hensigtsmæssigt for en mandlig at bære til en kostume fest eller reenactment begivenhed, mens nogle af de andre mode fra den æra er perfekte til kvinder og børn, der ønsker at fange borgerkrigen tema.