Citater til Scrapbooking

Citater til Scrapbooking

En fantastisk måde at tilføje personlighed til din scrapbog sider er ved at tilføje citater, ord eller talemåder skrevet i en smuk skrifttype. Ved hjælp af disse ord som en del dekoration og del journalisering kan tilføje en masse flair til en ellers almindelig billedside.

Prøver af Scrapbog Citater

Citater kan indarbejdes i næsten enhver scrapbog tema, fra søde citater til børnenes bøger til romantiske ordsprog til et bryllup scrapbog. For eksempel:

Familie

 • Kun kærlighed kan uendeligt delt og stadig ikke blevet mindre - Anne Morrow Lindbergh
 • Enhver mand kan være en far, men det tager nogen at være en far - Forfatter ukendt
 • Han er ikke tung, han er min bror - Roe Fulkerson

Børn og babyer

 • Et barn kan stille spørgsmål, som en klog mand ikke kan besvare - Forfatter ukendt
 • En person er en person, uanset hvor lille - Dr. Seuss
 • Børn er de levende budskaber, vi sender til en gang vil vi ikke se - John W. Whitehead

Rejse

 • Trick eller behandle, lugte mine fødder, giv mig noget godt at spise - Forfatter ukendt
 • Der er nogle mennesker, der ønsker at smide deres våben "runde du simpelthen fordi det er jul; der er andre mennesker, der ønsker at kvæle dig, blot fordi det er jul. - Robert Lynd
 • Den, der har ikke jul i hans hjerte vil aldrig finde det under et træ - Roy L. Smith

Kærlighed og romantik

 • Lev gennem følelse og du vil leve gennem kærlighed. For følelse er sproget i sjælen, og følelsen er sandhed. - Matt Zotti
 • Man elsker lidt og ofte. Kvinde meget og sjældent. - Basta
 • Et hjerte, der elsker altid ung - Græsk ordsprog

Brug af citater i Scrapbooking

Citater til Scrapbooking

Korte citater eller sætninger kan bruges som titler til dine sider. Skriv ordene i flot håndskrift, eller bruge computeren til at vise ord en smuk skrift (du kan udskrive ordene på karton og montere hele stykke papir på din side eller meget forsigtigt skære bogstaverne ud). Du kan stave det ud i klistermærker eller bruge en stencil.

Længere citater kan behandles som journalisering, blot skrevet eller skrevet på en smuk stykke papir, måske monteret på et andet stykke papir og indsat i bogen.

Der er flere måder at bruge citater i din scrapbog layouts. Prøv nogle af disse ideer:

 • Find et citat, du elsker, og derefter designe en side omkring det. Måske har du en favorit citat om læsning; du kan lave en side med et billede af dit barn at lære at læse. Hvis du elsker et tilbud om venner, har et billede af dig og dine venner på den pågældende side.
 • Alternativt kan du vælge et billede og finde et citat til at gå med det. For at gøre dette, så tænk på ord til at beskrive dit billede eller fælles temaer, du måske være i stand til at bruge. Så søg for et tilbud om dette emne.
 • Hvordan du får vist et tilbud spørgsmål. For en ferie ordsprog, kan du prøve at arrangere ord til at danne et juletræ form. Du kan også udskrive citat på almindeligt papir og mat den mod en temmelig farvet papir brik for at indstille det. Hold resten af ​​dit layout enkel, så seerne kan fokusere på ordene.
 • Overvej forskønne dit citat med papir crafting teknikker som slibning og prægning. Dette kan tilføje endnu mere drama til ordene, og det vil hjælpe læserne tage varsel.
 • Husk, at citater ikke behøver at komme fra berømte mennesker. Du kan markere noget din bedstemor plejede at sige, et citat fra Bibelen, Toraen, eller en anden religiøs tekst, noget dit barns lærer sagde på en forælder lærer konference, eller en anden sætning, der har særlig betydning for dig.

Karakteristik af god Scrapbog Citater

Du kan afhente ethvert tilbud bog eller besøge en hjemmeside med gamle ordsprog, men du vil opdage, at ikke alle disse ord perler er velegnede til scrapbooking. Når du bruger et citat i din scrapbog layout, er det nødvendigt at have et par særlige kvaliteter:

Længde

Kig efter et ordsprog, der er kort nok til at læse hurtigt. Scrapbog sider er mere om den visuelle præsentation af fotografier og souvenirs, end de er om fremvisning andres ord. Spar plads til dine egne posteringer, og vælg citater, der er kort og søde.

Emne

En god scrapbog siger, er perfekt til din sides emne. Hvis du laver et layout om en ny baby, bør citatet inddrage nyfødte. Hvis din side handler om jul, ville en ferie citat være et godt valg.

Tone

En anden vigtig overvejelse i at vælge et ordsprog er citatet tone. Nogle stykker, især ældre citater, kan være ganske formelle. Hvis du laver en side, der handler om børn eller en afslappet begivenhed, kan en formel citat synes malplaceret.

Kilder til Citater

Internettet er en stor ressource for citater af alle slags, og det er nemt at finde stykker, der er perfekt til dine layout. Følgende hjemmesider tilbyder et stort udvalg af citater:

 • Scrapbook.com har citater efter kategorier til nem gennemlæsning
 • Citat Mountain nedbryder berømte scrapbog citater efter kategori i sin side bar
 • Citat Garden har citater specifikt om scrapbooking
 • Scrapbook-crazy.com har et udvalg af citater opdelt efter kategori
 • Wisdom Citater har et meget stort udvalg af citater til alle formål, de seneste vises først og kategorier for browsing

Andre kilder Quote

Der er bøger på markedet, som omfatter data specielt designet til scrapbookers, og du kan også finde klistermærker og stempler med korte citater, sætninger eller inspirerende ord på dem, der kan stemples eller sidder fast lige til dine sider. Kig efter disse emner på klistermærke eller stemple sideskib af dine foretrukne håndværk butik, eller besøge en butik dedikeret til scrapbooking for endnu flere muligheder.

Hvis du leder efter generelle citater om alle mulige emner, se til en grundlæggende bog med citater. En Internet bog websted, Bartelby, giver dig adgang til en håndfuld store tilbud bøger, som kan søges efter emne.

Krydre din scrapbog

Med de rigtige ord og en smule kreativitet, kan du gøre citater omdrejningspunktet for dine sider. Men du vælger dine citater og ordsprog til scrapbøger, vil du opdage, at de tilføjer et strejf af personlighed og folkemusik visdom til din scrapbog layouts.