Cirque Du Freak serien

Cirque Du Freak serien

Cirque du Freak serien af Darren Shan er en saga ideel til børn, der elsker mørke fortællinger. De fantasifulde historier er en del af Vampire Blood Trilogy, der har udviklet sig til en samling af 12 bøger.

Saga af Darren Shan

Darren Shan er Darren O'Shaughnessy pen navn. Shan første bog i sagaen af Darren Shan-serien har titlen Cirque du Freak, som blev udgivet i 2000. I Det Forenede Kongerige, serien er kendt som saga Darren Shan. I USA, er det kendt som Cirque du Freak: The Saga of Darren Shan. Begge titler refererer til samme serie.

Sagaen handler om et menneskeligt dreng ved navn Darren Shan, der bliver viklet ind i en verden af vampyrer, når han gør en aftale om at blive en vampyr lærling at redde sin bedste vens liv. Cirque du Freak introducerer læseren til en fascinerende verden af vampyrer, der er helt forskellig fra de traditionelle historier.

Bøger i Cirque Du Freak serien

Darren Shan præsenterer Cirque du Freak serien i fire sæt trilogier, i alt 12 bøger i alt. De skræmmende bøger er ikke for børn i alle aldre.

Vampire Blood

Den første trilogi i serien introducerer læseren til Darren Shan og hans utrolige omstændigheder.

 • I Cirque du Freak, Darren bliver halvt vampyr, og Mr. Crepsley assistent, i et forsøg på at redde sin vens liv. Steve "Leopard" Leonard er bidt af en kæmpe, giftig edderkop og Mr. Crepsley er den eneste, der kan redde ham. Tidligere Crepsley nægtede at slå Steve til en vampyr, fordi hans blod smagt "ondt".
 • The Vampire assistent er den anden roman i serien, som involverer Darren s beskæftiger sig med at blive en halv vampyr. Han står over for udfordringer i sit nye liv, og han har forladt sine venner og familie bag efter faking sin egen død. Han har at gøre med isolation indtil blive en del af Cirque du Freak show.
 • Den tredje roman, Tunnels of Blood, tager læseren tilbage til Darren hjemby, hvor en fjende af vampyrer (Vampanese) dræber beboere. De Vampanese er vampyrer, der tror det er bedst at dræbe deres blod kilder ved afdrypning dem fuldt ud.

Vampire Rites

Den anden trilogi bringer læseren til en vampyr klan, der er meget tiltrækkende for Darren. Trilogien giver indblik i detaljerne om vampyrer, deres tro og deres levevis.

 • Vampire Mountain tager læseren på en farefuld rejse til et sted, hvor vampyr klan møder. Darren skal bestå en forræderisk test for at tjene klanen accept.
 • Forsøg med Døden involverer initiation forsøg og andre skikke vampyrer. Forsøgene er typisk forbeholdt vampyrer, der ønsker at bevise deres værdighed til at blive generaler, eller at bevise deres styrke. Darren fuldender forsøgene under Mr. Crepsley ordrer.
 • I The Vampire Prince, Darren lærer om et komplot for at ødelægge vampyrer. Darren bliver Vampire Prince (en leder) efter en prøve oplevelse.

Vampire War

Vampire War er den tredje trilogi i serien, og det tager læseren gennem krige og konfrontationer mellem Vampanese og vampyrer.

 • Jægere i Dusk indebærer en jagt for Vampanese Herren, som forklæder sig som bror til en af de vampyrer, der er et plot, der fører til hans efterfølgende flugt.
 • I allierede om natten, bliver Darren reacquainted med folk fra hans fortid, herunder Steve, for at skabe en ny alliance. Steve afslører sig selv som værende halvt Vampanese, og han forråder sine venner.
 • Killers af Dawn følger hurtigt allierede om natten, tager Darren på en rystende rejse, der fører til et betydeligt tab.

Vampire Destiny

Vampire Destiny er den fjerde trilogi i serien, og dens finale.

 • The Lake of Souls tager Darren til et fremmed sted, hvor han erfarer, at hans bedste ven, Harkat Mulds var tidligere en lille person, der var død. Hans erindringer blev slettet, og han blev anbragt i sin nye krop efter hans død. Bogen introducerer en ny karakter ved navn Spits Abrams.
 • Darren lærer om Lord of the Shadows i romanen opkaldt efter dette tal. Darren vender tilbage til sin hjemby, hvor han finder ud af, at Steve har narret ham igen i en udfordring der involverer Darren nevø.
 • Den sidste bog i serien er Sons of Destiny, hvor Darren står hans ærkefjende i en endelig konflikt. Darren gør en overraskende beslutning, der ændrer hans fortid og hans fremtid.

Hvor finder Darren Shan serie

Du kan finde hele samlingen af ​​12 bøger på Amazon, hvor du kan finde hver bog enkeltvis, eller vælge trilogier i enkelte bøger.

 • Vampire assistent og andre Fortællinger fra Cirque du Freak
 • Vampire Rites Trilogy
 • Vampire War Trilogy
 • Vampire Destiny Trilogy

Selv om det ikke for alle, Cirque du Freak serien er en spændende samling, der holder mange børn betaget. Fortællingen er en, der involverer eventyr, udfordringer og fantasi.