Circuit Breakers: Square D Circuit Breakers Tips

Hvad er en Falske Square D Circuit breaker?

En 2008 tilbagekaldelse udstedt af den amerikanske Consumer Product Safety Commission (http://www.cpsc.gov/cpscpub/prerel/prhtml08/08151.html) advarer købere af Square D afbrydere at se nærmere på deres indkøb til at foretage visse de er legitime Square D breakers. En række af de falske sedler fremstillet i Kina ramt markedet mellem 2003 og 2006; forfalskninger udgør en alvorlig brandfare. I modsætning til de ægte Square D breakers, vil knock-offs ikke tur, når overbelastning er til stede.

Når de falske breakers mislykkes, kan elektriske brande resultere. Det er meget vigtigt at se nærmere på dine Square D breakers til følgende tegn på ægthed:

  • Den amp bedømmelse er trykt på Square D breaker håndtag i hvid
  • A Square D insignier på siden af ​​maksimalafbryderen
  • En "gul chromat" monteringsklemmen (halvdelen af ​​toppen af ​​klippet skal være synlig)

Hvis din afbryder ikke passer denne beskrivelse, kunne det være en forfalsket udgave. Forfalskninger har ofte amp bedømmelse trykt i sort i stedet for hvid, en anden afslørende tegn til at søge. Hvis du opdager en forfalsket, stoppe med at bruge det samme og erstatte det med en legitim Square D breaker.

Hvad betyder AFCI Mean?

AFCI står for "Arc-Fault-afbryder". Square D afbrydere designet til AFCI er konstrueret til at detektere farlige lavt niveau bue fejl og skær magt, når der findes sådanne fejl. Standard afbrydere er lavet til at detektere overbelastninger og kortslutninger, men de kan ikke være udstyret til at bryde kredsløbet, når der registreres en bue fejl. AFCI breakers er lavet til "udfylde hullet" i sikkerhed ved at registrere alle fire store potentielle elektriske farer, herunder jordfejl og arc fejl.

Square D afbrydere lavet til at detektere bue fejl kan forhindre skader fra allerede eksisterende ledninger problemer og fra nye skader ledningsføring system, der kan ske i løbet af remodeling. Hvis du borer i nærheden af ​​en stikkontakt eller afbryder boks og ved et uheld beskadige ledninger, den AFCI pladsen D afbrydere tur på den første indikation af en bue skyld. Det kan spare dig fra et hus brand senere på grund af en tilstand, du måske ikke engang klar over eksisterer.

Hvorfor har jeg brug Arc Fault Interrupter Circuit Breakers?

En bue fejl opstår, når der er skader på ledningerne i hjemmet er beskadiget. Denne type af elektrisk fare er sandsynligt, når der er løs ledninger, defekte afbrydere, beskadigede elektriske ledninger eller flossede ledninger. Der er parallelle fejl, hvor en elektrisk lysbue springer mellem strømførende ledning og den neutrale ledning, eller når elektricitet "buer til jord".

En bue fejl kan antænde brændbart materiale, herunder flosset eller beskadiget elektrisk ledning selv, mur omkring en stikkontakt, selv en bunke tøj tæt på bue skyld. En firkantet D afbryder designet til at detektere bue fejl kan forhindre denne situation ved at skære for strømmen, før buen fejlen har en chance for at blive det, brandmænd kalder en "kilde til antændelse." Installation af en AFCI Square D afbryder er en ekstra lag af beskyttelse mod hus brande.