Circuit Breakers: Siemens Circuit Breakers Tips

Kan min brugte Siemens Breakers genbruges?

Siemens afbrydere og andre mærker er lavet med enkle designs, som gør dem perfekte til genbrug. I modsætning til nogle produkter, der er en stor efterspørgsel efter gamle, forældede eller slidte Siemens afbrydere. Overskydende Køb programmer, butik kredit planer og andre incitamenter tilbydes afbrydere; afhængig af mærke og model af dit Siemens afbrydere, du bør overveje at gemme dine gamle afbrydere, indtil du har en lille samling til at sælge tilbage.

Dette gælder især, hvis du har et system, der bruger forældede breakers. Disse afbrydere kan genbruges arbejdede og sættes tilbage på markedet på samme samme som deres moderne modstykker. Den ene ting, du ikke bør gøre med dine gamle afbrydere, uanset om de er Siemens QT afbrydere, Pushmatic afbrydere eller andre model, er smide dem i skraldespanden eller genanvendelse bin. Indtil du ved med sikkerhed, hvad tilbagekøbsprogrammet værdien af ​​dine gamle breakers måtte være, er det bedst at hænge på dem, indtil din samling er vokset til det punkt, hvor du kan tjene en god mængde af butik kredit.

Tripping automatsikringer og beskadigede Appliances

Det er let at gå glip af forbindelsen mellem en beskadiget apparat og en konstant snubler Siemens afbryder. Hvis du ofte går til breaker boksen for at nulstille Pushmatic afbrydere eller andre typer, gøre en hurtig kontrol omkring dit hus eller lejlighed; har nogen nylig faldt en hårtørrer? Har andre apparater blevet beskadiget nylig? En løs ledning eller tilslutning i en beskadiget apparat kan skabe betingelser, der forårsager dine afbrydere til tur.

Det er en simpel (men tidskrævende) ting at indsnævre listen over mulige apparater ved at tage dem alle og driver hver enkelt på en bestemt kreds én efter én. Hvis din Siemens breaker ture med en brødrister eller hårtørrer, men ikke med en anden type apparat tegning om den samme elektriske belastning, er du har fundet dit beskadigede apparat chancer. Det kan være muligt at frakoble enheden, inspicere det og stramme eller tilslut en løs tråd, men dette kan gøre garantien ugyldig. Dobbelttjek, inden du forsøger enhver gør-det-selv reparation.

Udskiftning Breakers eller opgraderede Panel?

Hvis du overvejer at installere en swimmingpool, boblebad, solarium eller et andet emne, der kræver mere strøm end en standard apparat, skal du måske overveje at opgradere dit kredsløb panel. Nogle elektriske problemer kan løses ved at tilføje en bedre Siemens afbryder, installere en sub panel og skifte belastningen til nye afbrydere, men der er nogle behov, som blot kræver en bedre panel.

Hvis du bor i et hus, der mere end 20 år, kan du allerede kører elektriske belastninger på en afbryder panel, som er utilstrækkelig til moderne behov. Tilføjelse af en fryser enhed, boblebad eller solariet kan være for meget for den gamle panel. Dine Siemens afbrydere måske allerede snubler for meget, hvis du bruger et gammelt system. Værre endnu, kan dine afbrydere ikke trip, når de skal. Modstå fristelsen til at overtax dit elektriske system. Spørg en kvalificeret elektriker om opgradering til en bedre afbryder panel i forbindelse med installation af din nye swimmingpool, boblebad eller andre genstande.

Installation ny bane Breakers

Uanset om du installerer Pushmatic afbrydere, Siemens QT afbrydere eller enhver anden type, er det vigtigt at læse det med småt på både kredsløb breaker instruktioner og breaker kassen. Hvis du ikke installerer en bestemt type afbryder i overensstemmelse med brugsanvisningen for breaker boksen, kan du risikere at tømme din garanti eller skabe en elektrisk fare, afhængigt af installationen. Nogle afbryder kasser er designet til specifikke typer af afbrydere eller konfigurationer af disse afbrydere.

Hvis dine Siemens afbrydere er ikke rigtigt for den type breaker kasse eller hvis breaker kassen er for fuld til at rumme en ny breaker, ikke udfører "uautoriserede" ændringer af breaker boks eller Siemens breaker selv. Ændringer til en breaker kasse eller Siemens afbryder udtrykkeligt fastsat i manualen eller instruktioner kan udføres, hvis du ved hvad du laver, ellers rådføre sig med en professionel til at få forslag på acceptable alternativer til din nuværende opsætning.