Circuit Breakers: Hvad er en afbryder Tips

Før du forsøger Circuit Breaker Udskiftning

Spørg enhver elektriker om at erstatte afbrydere og det første stykke af råd, du får, er at slukke for stikkontakten, før du begynder at arbejde. Dette er et afgørende skridt for at undgå elektriske stød skade, men der er stadig en elektrisk fare i panelet selv, fordi ledningerne går til lysnettet stadig bærer strøm. Din varme bus bar kan også have strøm, og du bliver nødt til at være særlig forsigtig, hvis du aldrig har åbnet kredsløbsafbryderpanelet før.

Før du forsøger enhver afbryder udskiftning, så spørg dig selv, hvordan du vil udføre opgaven med alle lysene ud. Nogle mennesker tror, ​​at en lommelygte vil gøre det trick, men det er meget vigtigt at have en stabil lyskilde, såsom en batteridrevet lampe eller "elektrisk lanterne", som du ikke behøver at holde. Du skal være i stand til klart at se den potentielle fare pletter i din el-panel på alle tidspunkter. Tilfældigvis rører live ledninger fra elselskab kan forårsage en fatal chok. At kunne se og undgå dem alle, er afgørende. Forsøg ikke at installere nye afbrydere, medmindre du tydeligt kan se alle dele af panelet og bruge begge hænder til at gøre arbejdet.

Skal jeg købe Reconditioned Circuit Breakers?

For nogle købere vil intet mindre end helt nye gør. Heldigvis brugte afbrydere, der er blevet istandsat og re-certificeret arbejde lige så godt som off-the-shelf modeller. For ejere, der har brug forældede afbrydere, kan der ikke være meget andet valg end at bruge istandsatte breakers afhængigt af alder breaker kasse og de nødvendige dele. Hvis din mærke og model nummer ikke længere fremstilles, kan du finde det på hylderne som et helt nyt element, men når forsyningerne er væk, istandsatte afbrydere er de eneste elementer, der vil være til rådighed. Det kan tage nogle få bruges til, men mange lærer gennem nødvendighed hvad lejlighedskøb-jægere allerede kender; brugte afbrydere kan være den eneste, der står i vejen for en komplet opgradering af din el-panel eller breaker kassen.

Hvad bruges automatsikringer godt for?

Fordi der er en efterspørgsel efter brugte afbrydere, mange virksomheder tilbyder butik kredit eller kontant tilbud på dine brugte afbrydere. De bedste af disse tilbud er for brugte afbrydere i stort tal, men tjek med jeres kundeservice rep, før de beslutter, hvad de skal gøre med eventuelle breakers, du har; du kan opdage, at din gamle afbrydere er mere værd, end du kender.

Forskellige typer af afbrydere kræver forskellig håndtering. Den typiske forbruger grad der anvendes afbryder kan simpelthen istandsat og fabrik certificeret, hvis omstændighederne tillader det. Andre kan være demonteret og de reddes komponenter genbruges. Nogle breakers kræver særlig håndtering på grund af de anvendte inde i dem materialer. En gas-isolerede afbryder eller silica fyldt breaker til industrielle formål, kan være underlagt ifølge lovgivning miljøbeskyttelse, så genbrug og genanvendelse af disse afbrydere skal gøres med omhu.

Hvad er en stikkontakt Tester?

Hvis du har gentagne problemer med at snuble afbrydere, er det nemt at skyde skylden brændingen, men du kan have defekte apparater eller ledninger problemer i en stikkontakt. Du kan foretage fejlfinding stikkontakterne på en bestemt kredsløb ved hjælp af en stikkontakt tester, en anordning, som sættes i stikkontakten for at angive, om der er en fejl, ingen strøm til stikket overhovedet, eller hvis stikkontakten fungerer perfekt. Hvis stikkontakten er fint, kan du være i stand til at gå videre til at teste en afbryder næste.

Søgning på internettet for disse enheder vil slå op masser af elementer til brug i England, men at finde disse enheder til brug i Amerika kan være vanskeligere. Den gode nyhed er, at du kan bruge et multimeter til at gøre det samme, men at sætte måleren til AC volt, i 200 volt rækkevidde. Sæt ikke dit multimeter på "nuværende". Hvis du ikke ved, hvordan man bruger et multimeter ordentligt, er det bedst ikke at forsøge at fejlfinde en stikkontakt, før du har læst instruktionerne grundigt.

Hvad er en kontinuitet Tester?

Hvis du har brug for at lære at teste en afbryder, der er vigtige redskaber, du kan købe for at gøre processen meget lettere. Ved fejlfinding en afbryder problem, kan du have en defekt enhed, der kører på banen, eller en dårlig afbryder. Det hele afhænger af arten af ​​problemet. Har du brug for at se, om en enhed er tilknyttet en bestemt kredsløb er defekt? En kontinuitet tester er en simpel enhed, du kan købe til at finde evt et kredsløb kan bære elektricitet.

Brug "live" sonde på "live" gren strømkabel og jorden sonde på jorden del af proppen for at se om den er i stand til at bære strøm. Testeren vil reagere positivt (med et lys eller brummer afhængig af model), hvis den fungerer korrekt. En multimeter er en mere sofistikeret værktøj, du kan bruge til at teste en afbryder. Ved at sætte multimeteret i "volt AC" mode og røre den varme gren på hammerens s skrue kan du se, om afbryderen har strøm. Hvis der ikke er strøm, skal du udskifte den afbryder.