Cigar: General Cigar Information Tips

En cigar er Ash

En sand tegn på en vellavet cigar er den måde, det brænder, eller det er aske. Det er et tegn på, at cigarer er godt contructed og at tobakken er korrekt hærdet (fermenteret). Uanset om de er sjældne cigarer, rabat cigarer eller nogle, som du har købt til billige priser, de bedste cigarer brænder jævnt og asken ikke flage eller falde af, indtil det er 2 - 3 inches lang.

Ujævne brændende cigarer kunne være et tegn på, at cigaren har for meget fugt. Hvis det er tilfældet i dine cigarer, tørre dem ud, før rygning dem. Bare lad dem sidde udenfor humidor i 1 dag. Hvis det ikke virker, så tobakken i cigaren var ikke korrekt gærede cigaren var ikke godt konstrueret.

Husk, den hvidere asken jo bedre befrugtede og hærdet wrapper blad var. Det tager tid og kræfter til korrekt vokse og helbrede tobaksblade, og det hvide aske er belønningen.

Vælge din første cigar.

Mit råd til begynderen ville være at condsider hvilken type erfaring, du leder efter. Cigarer kommer i forskellige smag, former og størrelser. Personligt vil jeg foreslå, at den uerfarne vælge en mild til medium fyldig cigar, men enkelte kan have en anderledes oplevelse og mening om samme cigar. Det mest fornuftige skridt at tage ville være at prøve forskellige cigarer i mild til medium fyldig kategori. Tal med erfarne cigar rygere, fortælle dem, hvad du søger, og vejes dine muligheder. Du kan også købe sampler pakker med forskellige cigarer og bestemme selv den, der er bedst for dig. Hvad er en cigar ryger favorit muligvis ikke for dig. Med så mange forskellige cigar muligheder, er det bedst at eksperimentere med cigarer fra forskellige lande. Hver cigar har også sin egen blanding af tobak, så det vil smage anderledes, selv om det kan være fra samme land. Sørg for at du bruger de relevante cigarskærere når der skæres deres tip og gemme dem i humidors og ikke i kassen, de kom i. Du vil med tiden finde dit foretrukne cigar. - KIKI

Typiske Cigar Størrelser

Cigarer kommer i forskellige former og størrelser. De er kategoriseret efter deres længde og ring gauge (diameter). Selv om hver cigar producentens produkt kan variere, nedenfor er nogle af de mest almindelige navne og størrelser.

• Panatela 5 x 38
• Perfecto 5 x 44
• Petit Corona 4 ½ - 5 x 40-42
• Robusto 5 x 48-52
• Corona 5 ½ x 42
• Toro 7 x 47-52
• Belicoso 5 ½ x 52
• Torpedo 6 x 50
• Pyramid 6 x 52
• Lonsdale 6 ½ x 42
• Churchill 7 x 47-52
• Dobbelt Corona 7 ½ x 49

Premium Cigarer hele verden

Der er mange præmie cigar mærker over hele verden. Cigarer er en $ 30 milliarder om året industrien. Hundredvis af producenter findes i cigar gøre forretning. Nogle af de kendte mærker kan nævnes:

* Cohiba
* H. Upmann
* Thompson
* Macanudo
* cubanske Crafters
* Montecristo.

Thompson Cigar, der blev grundlagt i 1915, er den ældste amerikanske postordre cigar selskab. De har også deres egne private label cigarer. Andre cigar virksomheder har fået ry for kundeservice, rabat cigar priser og pålidelighed. Der er mange forskellige at vælge imellem, så købe cigarer fra dem, der tilbyder tilbagebetaling, hvis du er utilfreds med produktet. Det er sjældent i branchen, men dem, der tilbyder cigarer, der er gode nok til at garantere er værdig til din virksomhed.

Gærende Tobacco

Den anden del af tobakken fremstillingsprocessen kaldes gæring. Fermentering af bladene sker under betingelser, som skal hjælpe bladet dø langsomt. Det er vigtigt, at temperatur og fugtighed kontrolleres for at sikre, at bladet fortsætter med at gære ordentligt, uden råd eller nedbrydning. Korrekt gæring af bladet bringer den ønskede smag, brændende, og aroma synonyme og værdsat af cigar rygere.

Køb Cigarer Online

Den bedste måde at købe cigarer er først at afprøve forskellige cigarer og beslutte dem, du bedst kan lide. Du kan købe enkelt cigarer på lokale cigar butikker. Det er svært at finde internet-handlende, der sælger et cigar ad gangen. De normalt sælger dem ved kassen. Dette skyldes sandsynligvis forsendelsesomkostningerne. Et alternativ er at købe cigar sampler pakker online. De samplere er normalt ved særlige lave priser som online cigar butikker, at de fleste rygere foretrækker at afprøve forskellige cigarer før afregning på at købe en kasse. Når du har bestemt den cigar, der er rigtigt for dig, er det tid til at købe dem ved kassen. Køb cigarer af kassen er væsentligt billigere end at købe enkelt cigarer. Købe dem billigt kræver nogle forskning og normalt online-butikker tilbyder de bedste priser.

Der er hundredvis af websteder, der tilbyder cigarer. Mange har udestående priser og svære at finde cigarer. Hvis du vil bestille online jeg foreslå, at du køber fra købmænd, der er etisk og tilbyde pengene tilbage garanti. Dette sikrer, at deres merchandise er op til standarder, og at du vil modtage præcis, hvad du har bestilt. Besøg også cigar relateret chatrum og online-fællesskaber for at se, om du kan få feedback fra personer, der kan have anvendt disse grossister i fortiden.

Før du bestiller online, tjek butikkens forsendelse og tilbagesendelsespolitik. Sørg for, at hvis du ikke er tilfreds, du har brug. Da cigarer er en fugtig tobaksvare, har de tendens til at tørre ud under forsendelsen. Du kan rehabilitere dem blot ved at sætte dem i din humidor for et par dage efter at have modtaget dem. Hvis det ikke virker, vil de fleste etablerede købmænd udveksle cigarer, hvis de ankommer beskadiget.

Hvis du tænker på at købe cubanske cigarer online huske på, at den amerikanske lovgivning forbyder salg eller import af cubanske fremstillede produkter. Der er nogle butikker, der vil skib autentiske cubanske cigarer til stater og garanti forsendelse, men du køber dem med risiko for, at du overtræder amerikansk lov og er underlagt strenge straffe.

Hvis du bor i en høj tobak skat tilstand, vil købe online spare dig penge og er normalt den bedste løsning for cigar rygere.

Cigar Historie

Når den nye verden blev opdaget af Columbus, så var tobak. Det blev kaldt Cohiba af de indfødte i Cuba. Premium Cigarer og cigar rygning udviklet sig hurtigt. Populariteten af ​​tobak og cigar rygning snart kørte gennem Amerika og Europa.

Allerede i det 16. århundrede, cubanske cigarer blev ledere i verden af ​​cigaren når bønderne begyndte at dyrke afgrøden. Populariteten af ​​cigar har spredt gennem århundreder, og i begyndelsen af ​​1900 næsten 80% af alle mænd røget cigarer i USA.

Cigar Pakkemaskiner

En cigar er wrapper afgør meget af cigar karakter og smag. Ofte er wrapper farve og tekstur anvendes til at beskrive cigar som helhed. Herunder er en liste over de wrapper farver, fra den lyseste til mørkeste:
• "Double Claro" er meget lys og lidt grønlig, opnås ved at plukke blade, før de modnes og tørre dem hurtigt.
• "Claro" er lys tan og til tider med en antydning af gul, som er skabt gennem skygge-dyrket tobak.
• "Naturlig" wrapper er lysebrun til brun og er oftest sol-dyrket.
• "Colorado Claro" er medium brun i farven og normalt forbundet med tobak dyrket i den Dominikanske Republik eller i Cuba
• "Colorado" er rødbrun og også kendt som "Rosado"
• "Colorado Maduro" er mørk brun i farven og er knyttet til tobak dyrket i Honduras eller Cuba
• "Maduro" er en mørk brun til meget mørkebrun wrapper og,
• "Oscuro" er den mørkeste farve, sort og fedtet i udseende og tekstur. Oscuro normalt dyrkes i Cuba, Nicaragua, Brasilien eller Mexico.

Picking den rigtige cigar mærke.

Plukke de rigtige cigar mærker er ikke så vigtigt som at vælge den rigtige cigar. Der er hundredvis af cigar mærker at vælge imellem. Mens nogle kan være mere populære end andre, det er normalt på grund reklamer og lang levetid på markedet.

Der er mange mærker på markedet og vælge efter mærke kan få ligefrem forvirrende. Først beslutte cigaren, som du nyder mest. De fleste cigar beslutningstagere tendens til at have lignende blandinger af tobak i alle deres cigarer under dette mærke.

Et eksempel er Don Kiki cigar. Dette er en af ​​de cigar mærker, Jeg har lavet i over 10 år. Mens der er:

* Don Kiki Green Label (mild)
* Don Kiki Red Label (Medium rørige)
* Don Kiki Brown Label (Fyldig)
* Don Kiki White Label (vintage og ekstremt alderen cigarer)

de fleste har meget lignende karakteristika. Alle de grønne etiketter har samme blanding. De røde etiketter har en anden blanding derefter Green Label ... og så videre.

Når du kan lide en cigar, odds er, at cigar maker eller cigar selskabet har andre blandinger med tilsvarende karakteristika. Når du opdager cigaren, at du virkelig nyder mest, så vil du nemt finde det mærke, du kan ringe til din favorit. - KIKI

Cigar Regioner

På grund af de handelsspørgsmål mellem Cuba og USA, tog cigar beslutningstagere deres frø til andre steder for at producere premium cigarer. Der er forskellige regioner rundt om i verden, der vokser kvalitet cigarer. Den Dominikanske Republik og Nicaragua gør næsten halvdelen af ​​alle de kvalitetskrav cigarer sælges i USA

Andre producenter af cigarer er:
* Honduras
* Mexico
* Brasilien
* The Connecticut Valley
* Indonesien.

Regionerne alle producerer tobak, som er egnet til premium cigarer og tobak fra forskellige regioner har deres egne særlige smag.

Dit første Smoke

Dit første præmie cigar skal være en mild en, med en tan eller lys-brun indpakning og mellemstore. Forvent at betale mindst $ 5 og måske endda mere end $ 10 for den enkelte cigar, fordi du vil have din første oplevelse at være et godt. Du kan se online eller i magasiner for cigar anbefalinger eller spørg røg shop ledsager for en. Hvis der ikke er rundt for at give dig en anbefaling, ophold med navn mærker som Macanudo, Cohiba eller Montecristo. Du vil være sikker på du har en lighter og en kutter, også. Men en skarp kniv vil arbejde, hvis du ikke ønsker at investere i en kutter med det samme. Det vigtigste er at have det sjovt med det. Nyd cigar på et sted, hvor du kan ryge det med glæde og smag præmien tobak for første gang.

Lær med en cigar

Det er svært at blive fortrolig med det i en bestemt type cigar. Du skal ryge en boks lige få en fornemmelse for et brand. Smag varierer. Fødevarer, miljø, lejlighed, vin og spiritus alle varierer oplevelsen. Ikke kun gøre de eksterne faktorer spiller en rolle, det gør dit humør.

Cuban Supremacy

Historisk set kvaliteten af ​​tobak i de cubanske cigarer er, hvad der adskiller dem fra andre cigarer.

Deres blad tøjlerne suverænt.

Afgrøden, der er rejst i Vuelta Abajo afsnittet i den vestlige del af landet er, hvor nogle af verdens fineste tobak dyrkes. Og torcedores der ruller cigarer er mestre. Deres handel er gået i arv i generationer.

På grund af de knappe ressourcer i Cuba, såsom gødning, er kvaliteten af ​​disse cigarer faldet betydeligt i løbet af de sidste par år. Den mystik og historiske omdømme disse cigarer stadig fortsætter med at gøre dem populære.

Typer af Cigar Fyldstoffer

Den indpakkede op klaser af blade, der udgør indersiden af ​​cigar er kendt som fyldstof. Den fyldstof er, hvad der skaber den cigarer unikke smag, når det kombineres med andre fyldstoffer i forskellige styrker. Generelt, jo flere olier, der findes i tobaksbladet gøre en større (mindre tør) fyldstof.
- Seco: Light-flavored
- Volado: Medium aromatiseret
- Ligero: Stærk aromatiseret

Store og små Cigarer

Den eneste forskel mellem en stor cigar, ligesom en Churchill, og en lille cigarillo af samme fyldstof og wrapper tobak er størrelsen og derfor tilbyder mere tobak og en potentielt længere rygning oplevelse. Bortset fra det, er der ingen forskel i smag eller røgelighed mellem store og små cigarer af samme mærke og indpakning. Det er virkelig et spørgsmål om personlig præference.

Fortæl Godt fra Bad Cigarer

En god cigar er blevet holdt i en humidor på omkring 70 grader Fahrenheit og 70 procent fugtighed. Det skal være noget fugtig og smidig: presse det forsigtigt for at se, om det har nogen fleksibilitet. Kig efter ensartet farve, og ingen mærkelige misfarvninger eller revner. Indpakningen skal være stram og ikke flosset. Den bedste single cigarer ofte kommer fra bokse, der har været åbne og venstre i humidor i et par uger, hvor de kan ordentligt alder. Hvis cigar ikke ser eller lugte frisk, ikke købe det.

Store Gauge Cigarer

Stor-gauge cigarer har en fyldigere krop og stærkere smag, fordi de har en større kapacitet for fyldstof. Cigar fyldstoffer kan enten være lang eller kort, og forskellen er indlysende. Lang fyldstof bruger hele blade og er vurderet som en bedre kvalitet, mens korte fyldstof, også kaldet "blandet", bruger hakket op blade samt stilke og flager og andre bits, fra andre fyldstoffer i cigaren.

Er Cigarer farligt?

Ifølge den amerikanske Cancer Society, kan cigarer være farligt for dit helbred. Cigar rygere har op til 10 gange hastigheden af ​​orale kræftformer som dem, der ikke ryger cigarer. ACS siger også, at ryge mindre end tre cigarer om dagen bringer risikoen vejen ned, og at dem, der ryger mere end tre cigarer om dagen er i langt større risiko for at udvikle kræft. Ligesom alle tobaksvarer, cigarer er for voksne, der kan gøre voksne valg om sundhedsrisici.

Cigar Clipping 101

Cigar klipning er så personlig som mærket af cigarer, du vælger. Nogle kan lide at skære toppen off cigar, andre blot punch et hul i spidsen og begynde at ryge. For at starte, vil du sandsynligvis bruge en kniv eller guillotine cutter, men prøv at skære jævnt og ikke tage ud for meget. Efter at vænne sig til at ryge premium cigarer, kan du prøve en cigar hulning i stedet, som tager ud mindre af cigar.

The Making of a Cigar

Når tobaksblade har alderen ordentligt igennem hærdning og fermetation proces, de er sorteret til brug som fyldstof eller indpakning. Hvordan bladene bruges - enten som fyldstof eller indpakning - afhænger af deres udseende og generelle kvalitet. Mens i forandring, er bladene omhyggeligt vedligeholdt og konsekvent fugtet. Bladet vil fortsat være fyldt, inspiceres, tørret geninspiceres og behandles igen gentagne gange gennem den aldrende cyklus. Hver fabrikant søger noget andet i bladet, og da bladet har nået sin modenhed i overensstemmelse med producentens specifikationer, vil det blive brugt til at gøre cigaren.

Hærdning tobaksblade

Den omhyggelige proces høst tobaksblade udføres med en kombination af varme og skygge, der reducerer sukker og vandstanden indhold i bladene den, uden at forårsage de store blade til at rådne. Denne første del af høsten proces kaldes hærdning og tager mellem 25 og 45 dage. Hærdning varierer dramatisk afhængig af de forskellige klimaer, hvor tobaksblade dyrkes. Nogle producenter kan manipulere hærdeprocessen afhængigt af tobak anvendes, og den ønskede farve af bladet.

Wrap It Up

En af de vigtigste faktorer i smagen af ​​cigarer er indpakningen. Der er seks forskellige typer af cigar pakkemaskiner, fra lys til mørk:

* Claro - Tan

* Colorado Claro - Lysebrun

* Colorado - Rød-brun

* Colorado Maduro - Medium Brown

* Maduro - Mørkebrun

* Obscuro - Sort

Discount cigarer

Vi lever i en værdi søger verden. Kvalitet cigarer er ikke billige. Discount cigarer findes fra mange kilder, herunder postordrevirksomhed og bulk tobak butikker.

Du kan købe dine foretrukne mærker via mail, online og i butikker i mængde, som kommer med pris pauser. En investering i en humidor gør disse kloge køber pengene værd.

Hvor kan jeg købe dine Cigarer

Først når du køber enkelt cigarer, vil du ønsker at besøge en lokal røg shop for anbefalinger og eksperimenter. Hvis du opgraderer til at købe samplere eller kasser med cigarer, kan du prøve postordrekataloger eller online websteder. Men sørg for du ved hvad du køber, hvis du beslutter at gå postordre eller online. Stick med velkendte mærker og velrenommerede forhandlere, indtil du er meget fortrolig med processen.

Billige cigarer

Ikke alle cigarer er en præmie pris. Der er billige cigarer til rådighed. Mange folks første oplevelse er med en billigere mærke af cigar. Disse cigarer er produceret hurtigere ved maskiner og bruge mindre kvalitet tobak. Men kan disse cigarer være for sjovt.

Der er tidspunkter, for kvalitet, og der er tidspunkter for mængde. Næsten 20% af de cigarer i branchen er lavet med maskiner snarere end valset, som er den håndlavet måde, har været praktiseret i flere hundrede år.

Cubanske cigarer

Cuba er den mest anerkendte cigar producent i verden. Denne lille caribiske ø land har været førende i cigarer i næsten fem hundrede år. Når du tænker på cigarer, du tænker på cubanske cigarer.

Der er næsten 40 mærker og omkring 500 sorter af cigarer produceres i dette land. Den mest populære af hvilket er Cohiba. Siden 1963 cubanske dyrket tobak ikke anvendes i cigarer, der sælges i USA. De er ulovlige som følge af en embargo over for dette land.

Hvis tobak frø fra Cuba dyrkes i andre lande, cigarer er helt lovligt i USA. Sommetider disse cigarer selv smage og brænde bedre end dem fra Cuba. Det skyldes mangel på gødning og råvarer i Cuba.