Cigar: Cigar Rating Tips

Cigar rating system

Cigar aficionado har udviklet en cigar 100 point rating system baseret på fire aspekter af cigarer.

* Det første område er koncentreret om udseende og konstruktion eller hvordan cigaren føles og ser ud.
* Den anden er smagen, idet der tages hensyn til glathed og distinkt smag.
* Det tredje område i systemet er de rygende egenskaber - at dømme hvordan cigar lys, forbrændinger og trækker.
* Endelig det område, der er det vigtigste, og tæller mest i retning af rating, er det overordnede indtryk af cigar.

Cigar oplysninger på internettet

Cigar Hjemmesider er en god kilde til cigar ratings. Med udviklingen af ​​den digitale tidsalder er der ingen mangel på cigar oplysninger på internettet. Hvert emne er medtaget fra historien om cigaren til de bedst lavet cigarer. Alle har en mening og world wide web er en stikkontakt. En cigar ryger kan gøre en utrolig mængde af forskning i at finde ud af, om noget på cigarer dermed hjælpe ham eller hende med at blive en kender.

Elementer af en god cigar

Afgivelse af en god cigar hviler på to elementer. Den ene er kvaliteten af ​​tobak. Den anden er kvaliteten af ​​konstruktionen af ​​cigarer. Konsistensen af ​​begge skal tages i betragtning ved cigar ratings. Alle kan gøre en god cigarif de tager disse to elementer i betragtning og udføre korrekt. Overvej også ringen guage af en cigar, når du vælger dit brand. Den omkreds af en cigar sædvanligvis udtrykt i dens ring gauge i 1 / 64ths af en tomme. Således, hvis en cigar har en ring quage 49, er det 49 / 64th af en tomme tyk.

Personer smag

En af de bedste cigar klassificeringssystemer i verden er personlig erfaring eller oplevelsen af ​​en, du kender og stoler på. Det er altid godt at spørge en tobak shop ejer sin mening. De ved, hvad kvalitet er. Du kan vide af en person, der er en cigar connoisseur så deres mening altid er værdsat.

Cigar kataloger

Cigar kataloger er også en glimrende kilde til cigar ratings. Disse kataloger er afhængige af deres kunder for erhvervslivet, så de giver dem opdateringer og kvalitet oplysninger om det produkt, de annoncere. Der er mange typer af kataloger, herunder postordresalg og hjemmeside. Thompson Cigar er ældste postordre cigar selskab i Amerika.

Cigar anmeldelser

Cigar ratings er tilgængelige i en række forskellige formater. Cigar anmeldelser er tilgængelige online og på tryk magazinest. Nogle af de bedste og mest betroede cigar blade er:

* Cigar aficionado
* Cigar ryger
* CigarWise

Disse publikationer konstant give solide anmeldelser og vurderinger, som du kan stole på. Læserne kender denne information for at lære om nye premium cigarer og mærkenavne de måske endnu ikke har opdaget.