Christmas Shopping Tips

Christmas Shopping Tips


Mange af de opgaver, der kommer med feriesæsonen, såsom juleshopping, kan tilføje stress til folks liv. Organisering og planlægge er nøglen til at gøre hele processen kører problemfrit og stress-fri.

Christmas Shopping Organization Tips

Tage lidt tid at få organiseret før overskriften ud til at gøre nogen form for shopping.

Indstille et budget

Før du starter nogen form for juleindkøb, tage lidt tid til at bestemme en ferie budget. Kigge grundigt over dine finanser til at bestemme, hvor meget du kan bruge uden at tage penge væk fra de nødvendige regninger som bolig, mad og udgifter til lægebehandling. Sørg for at du har tilladt nogle plads i budgettet til alle aspekter af ferie shopping herunder:

 • Gaver
 • Indpakningspapir, buer, og kort
 • Forsendelsesomkostninger for eventuelle gaver går ud af byen
 • Mad

Put dette beløb væk på en særlig konto, i en kuvert eller indlæse det på et forudbetalt kreditkort. At have penge afsat vil sikre dig, at du vil holde sig inden for dit budget.

Lav en liste

Christmas Shopping Tips

Lav en liste over alle de mennesker, du har brug for at købe for. Uanset hvor mange mennesker er på din liste, fra kun de nærmeste familiemedlemmer til en liste, der omfatter naboer og kolleger, at få og opholder organiseret er nøglen til at reducere Christmas shopping stress.

Opret en liste eller et regneark med navnet på alle, at du agter at købe gaver til denne sæson. Ved siden af ​​hver persons navn tilføje nogle ekstra detaljer, der vil hjælpe dig, når du rent faktisk begynder shopping. Her er nogle ting, der skal tilføjes til listen:

 • Specifikke gaveideer, såsom en bestemt dukke eller en specifik farvet trøje eller slips
 • Generelle gaveideer, såsom et stykke legetøj eller et stykke tøj
 • Tøj og skostørrelser
 • Liste over foretrukne farver, fødevarer, eller foretrukne butikker, hvis du beslutter dig for at købe et gavekort

Desuden tilføje en påmindelse til at købe nogle ekstra generiske gaver, som kan gives til en person, der uventet giver dig en gave, eller som kan gives til en person, du måske har glemt at tilføje til din oprindelige liste. Overvej at købe et eller to elementer, der er passende for mænd, kvinder og børn, som:

 • Gavekort til en kop kaffe bevoksning eller populær restaurant
 • Julesange CD
 • Penge kortholderen
 • Ornament
 • Foretrukne fødevarer snack, såsom en kasse af slik eller varm chokolade mix

Hold disse emner på hånden, hvis du har brug for dem. Du kan selv ønsker at ombryde dem og putte dem væk i en gave skab at fjerne enhver sidste minut kapløbet. Glem ikke at sætte en sticky-notat om gaven eller gaverne beskriver, hvad der er indeni.

Undgå Potentielle Shopping Forsinkelser

Husk at faktor potentielle skibsfart forsinkelser i dine juleindkøb planer. Shopping tidligt, før toppen shopping dage, vil bidrage til at fjerne stress af at skulle finde parkering, finde poster på lager, og at skulle beskæftige sig med store og til tider gnavne skarer.

Kortlæg din indkøbstur

Før overskriften ud, skal du sørge for at lave en strategisk plan for, som lagrer du ønsker at besøge. Saml butik flyers sammen og cirkel de elementer, du vil købe. Investering tid til at se gennem flyers for at sammenligne priser vil hjælpe med at spare en masse ben arbejde. Det vil også spare penge. Nogle butikker vil pris match og ære prisen på en annoncerede vare fra en konkurrerende butik. Dette kan holde dig fra at skulle gå fra den ene butik til den næste. Put flyers, din liste og eventuelle kuponer, du måtte have sammen i en lille lynlås mappe, der vil passe ind i en pung eller være nem at bære.

Bedste steder til Christmas Shop

Der er en række forskellige steder, at nogen kan færdiggøre deres juleindkøb listen. Hvert sted har sine fordele og ulemper.

Store indkøbscentre

Christmas Shopping Tips

Store indkøbscentre tillader folk at dække alle gave på deres liste på ét sted. Der er mange forskellige butikker, med nogle, der specialiserer sig i tøj til alle medlemmer af familien, og andre, der sælger elektronik, legetøj, tilbehør, bøger og andre emner. Shoppers kan også finde lykønskningskort, indpakningspapir og endda godbidder til jul middag i disse placeringer. De fleste butikker der tilbyder store, fleksible tilbagevenden politikker, de nyeste stilarter og trendy elementer.

På negativsiden er disse indkøbscentre ofte meget overfyldt omkring helligdage. Parkering kan også være et problem, da mange kunder strømmer der for at afslutte deres indkøb. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan de hotteste gaver være udsolgt.

Outlet indkøbscentre

Outlet indkøbscentre er et godt sted at hente nogle julegaver. De er fyldt med store brand-navn butikker, der tilbyder deres produkter og merchandise til rabatpriser. Shopping på disse typer af centre kan hjælpe strække en ferie budget.

Men der er nogle ting at overveje selv før du gør alle dine indkøb der. Nogle outletbutikker tillader ikke afkast eller har meget strenge tilbagevenden politikker. Hvis en modtager ønsker at returnere en vare, kan de finde det sværere, end hvis du har købt varen hos en anden butik. Desuden kan outlet malls være langt mellem. Hvis nogen har brug for at returnere noget, kan hun have et drev foran sig, før hun vil være i stand til at gøre det.

Standalone Stores

Stor kasse, enkeltstående butikker kan være et godt valg for ferie shopping, fordi de har et bredt udvalg af emner i en række forskellige afdelinger. Mange af disse store kasse butikker betragtes rabat detailhandlere. Shoppere måske ikke kun være i stand til at få deres indkøbsliste afsluttet der, men de kan også være i stand til at få andre ærinder afsluttet, og det har deres olie skiftet, briller fast eller deres ugentlige dagligvarer gjort, afhængigt af butikken, de vælger. Retur på disse detailhandlere er normalt en leg, også.

Selv om disse typer butikker har mange afdelinger, de har et begrænset udvalg af produkter i hver sektion. Hvis du har dit sind indstillet på at købe en designer post som et bestemt navn mærke pung eller sko, kan du ikke være i stand til at finde den på disse butikker.

Online Shopping

Hvis du ønsker at spare tid og undgå at kæmpe publikum på din lokale indkøbscenter, shoppe online for alle dine julegaver. Som med traditionelle shopping, skal du planlægge og være organiseret, når de udfører online shopping så godt. Hvis du ikke er villig til at betale ekstra for rush shipping, forsøge at få alle dine ordrer kort efter Thanksgiving eller endnu tidligere på året. Hvis du venter for længe med at bestille en populær legetøj, kan du have at gøre med en meget skuffet barn på julemorgen. Her er nogle flere ideer om shopping online.

Christmas Shopping Tips

Kig efter Rabatter

Mange populære online shopping sites tilbyder koder, der giver gratis forsendelse, en procentdel off din samlede køb, eller andre særlige rabatter og incitamenter. Man kan få adgang til disse koder i to forskellige måder:

 • Tilmeld dig til at blive en foretrukken kunde på din favorit butik og modtage koderne i salgsfremmende e-mails.
 • Brug en hjemmeside, som CurrentCodes.com eller DealCatcher.com, for manuelt at søge efter kupon koder på din favorit butik.

Populære steder til køb julegaver

Hvis du er ny verden af ​​online juleindkøb, så tjek følgende hjemmesider for at finde gaver til folk i alle aldre:

 • Amazon.com har bøger, cd'er, dvd'er, computersoftware, tøj, hjem indretning, legetøj, bøger og andre gaveartikler.
 • Red Envelope tilbyder et bredt udvalg af personlige emner og unikke gaver til næsten enhver person på indkøbsliste.
 • Overstock.com kan du købe smykker, elektronik, indretning af hjemmet, tøj og andre gaveartikler til overkommelige priser.

Hold dine personlige oplysninger Safe

Mens online juleindkøb er sikrere end nogensinde før, er det stadig en god idé at beskytte dine personlige oplysninger. Husk følgende tip, som du køber ferie gaver:

 • Bestil fra etablerede online virksomheder når det er muligt.
 • Brug ikke en adgangskode, der er let at gætte, når du får adgang til en online shopping hjemmeside. Undgå at bruge din fødselsdag, kæledyrs navn eller dit telefonnummer; vælge noget, der er lidt mere kreativ.
 • Altid dobbelttjekke din ordre til at sikre, at du har indtastet dit kontonummer, adresse og andre oplysninger korrekt.
 • Tænk før du bruger dit betalingskort for online køb. Når du betaler med kreditkort, vil din transaktion være beskyttet af Fair Credit Billing Act.
 • Kig over din månedlige kreditkort udtalelser nøje og straks rapportere mistænkelig aktivitet. Hvis dit kreditkort bliver brugt uden din tilladelse, kan du blive holdt ansvarlig for op til $ 50 per konto. Men hvis du rapporterer tabet før dit kort er brugt, ikke er du ansvarlig for eventuelle uautoriserede debiteringer.
 • Udskrive en kopi af din ordre og bekræftelse nummer til dine optegnelser.

Shop Smart Denne Feriesæsonen

Uanset om du vove sig ud til en mursten og mørtel butik eller gøre din shopping fra komfort i hjemmet, følge disse tips er en fantastisk måde at holde organiseret. Har en plan, og du er sikker på at slutte din liste med færre problemer og mindre stress i denne sæson.