Christian Youth Group Aktiviteter

Christian Youth Group Aktiviteter


Hver ungdomsleder har brug for en sværm af spil og aktiviteter på hånden for ungdomsgruppe. Holde en »materiel« af spil og ideer til at bruge i en snæver vending vil vise sig at være en redningskrans. Design dine aktiviteter med din gruppe medlems aldre i tankerne, og børnene vil have det sjovt, uanset hvor fjollet eller alvorlig aktiviteterne er.

Sjovt spil Aktiviteter

Hvem sagde ungdomsgruppe kan ikke være lidt på den dumme side? Disse typer af aktiviteter kan bidrage til at bringe generte personer ud af deres skaller og få dem til at deltage i fremtidige aktiviteter.

Bubble Gum Blow-Out

Dette er et relæ spil ved hjælp af tyggegummi og et stykke papir fastgjort til en let tilgængelig højde på væggen for alle spillere til hvert hold. Hver spiller har at race til en tabel på den anden side af lokalet. De derefter nødt til at hente et stykke tyggegummi, pakke den og begynde at tygge det. De har derefter at blæse en boble og holde det på et stykke papir på væggen for deres hold kun bruger deres mund. (Ingen hænder tilladt). Holdet, der slutter først, vinder. Det kan være sværere, hvis du bruger gammeldags boble bum, såsom Bazooka.

Baby nytår

Lad din fantasi guide dig i at spille forskellige spil dedikeret til det nye år. Har sutteflasken løb. Fyld baby flasker med saft og spillerne er nødt til at drikke det for at se, hvem der kan afslutte første (brug 4 ounce flasker). Spillere kan også have en barnevogn kapløb om at se, hvem der kan krydse en målstregen først med en spiller skubber og den anden spiller ridning i en barnevogn (klapvogn). Gætte på, at baby er et andet spil, hvor alle deltagere skal sende et billede af sig selv som babyer på væggen. Alle har at gætte hvem de babyer er.

Brætspil

Deltager i alderssvarende brætspil kan være en sjov aktivitet for unge gruppemedlemmer. Overveje at afsætte tid i løbet af en indsamling månedligt eller kvartalsvist for at dedikere sig til at spille tid-testet traditionel eller religiøs-tema brætspil. Christian board game muligheder omfatter Bibleopoly, Outburst Bible Edition og legendariske Wisdom Bible Edition.

Fellowship Aktiviteter

Fellowship er en favorit aktivitet, især for nye medlemmer, der ikke kender alle. Følgende aktiviteter vil hjælpe de unge gruppemedlemmer kommer til at kende hinanden bedre.

Progressive Dinner

Disse middage kræver de involverede til at besøge hinandens hjem til et bestemt kursus af et måltid medlemmer. Denne aktivitet vil kræve forældre eller chaperones at være involveret for at hjælpe med transport. Hver deltager får et kursus af måltidet eller giver en form for underholdning. Denne aktivitet får alle involverede, fra leder af ungdomsarbejde til forældrene og andre medlemmer af hver familie. Planlæg at tilbringe 20 minutter til en halv time ved hver persons hjem.

A til Z

Tildelte hold nødt til at finde et emne, der svarer til hvert bogstav i alfabetet. Dette spil fungerer godt udendørs i varmt vejr, fordi holdene kan få kreative finde poster. Da hvert hold opdager en vare, har de at få det godkendt af en ungdomsleder. Dette spil bliver vanskeligere slutningen af ​​alfabetet tilgange. Det hold, der afslutter alfabetet første (eller kan finde de mest tilsvarende poster) vinder.

Scavenger Hunt

Opdel medlemmerne i hold og giv hver gruppe en liste over emner, som de har brug for at finde. Sørg listen indeholder ting, de med rimelighed kan finde på grund af den kirke eller i deres eget hjem. Sæt en pris til den første hold, der med held indsamler alle emnerne.

Bibelen Aktiviteter

Christian Youth Group Aktiviteter

Gruppe unge er jo en kirke aktivitet. Når du leder efter noget åndeligt, men ikke kedelig, overveje at spille en bibel spil for at få børnene fokuseret og begejstret læring.

Kapitel og Vers

Giv gruppens medlemmer et kapitel i Bibelen for at lære udenad. Udpeg et bestemt antal minutter for at se, hvor mange vers, de kan huske. Den person, der kan huske flest bibelvers i sættet mængde tid, vinder. Du kan også spille dette som et hold; den gruppe, der kan huske flest vers vil vinde.

Bible Quiz Master

Giv hvert hold nøjagtig samme passager at læse og lære om. Adskil holdene at studere. Efter et bestemt tidsrum, vil de mødes igen, og sidde ved separate tabeller. De ungdomsledere vil bede holdene et bestemt antal spørgsmål om kapitlet, de har undersøgt. Holdet, der besvarer de fleste spørgsmål korrekt, vinder. De kan svare på de spørgsmål ved at hæve deres hånd eller ved hjælp af en klokke. Holdet, der signalerer først får lov til at svare først, hvis de er forkerte, det andet hold, der har deres hånd hævet (eller ringer med klokken) får til at svare, og så videre. Det hold, der besvarer de fleste spørgsmål korrekt, vinder.

Bibelen Instruktion

Opdel medlemmer i grupper. Giv hver gruppe et særligt afsnit i skriften at analysere. Bed hver gruppe føre en diskussion om skriftstedet og hvad det betyder. Har de unge gruppeleder give feedback til hver gruppe individuelt anerkende deltagerne for deres unikke bidrag til diskussionen.

Brug for mere?

Har du brug for flere ideer? Overveje at besøge følgende websteder for flere kristne ungdom gruppeaktiviteter:

  • Youth Pastor: Dette site er fyldt med passende ressourcer til ungdomsgrupper præster og andre, der er involveret i ungdomsarbejde. Du kan finde en bred vifte af spil, undervisning, læsning og musikalske forslag og mere på dette websted.
  • Ungdom Spil: Hvis du primært søger spil, dette site er en fremragende ressource. Du kan gennemse de mest populære og højest ratede spil eller bruge den søgbare database for at identificere muligheder specifikke for aldersgruppe og mål, du arbejder med.
  • Kilden til Youth Ministry: Besøg dette websted, når du har brug for ideer til isbryder aktiviteter, spil, diskussionsemner og andre aktiviteter passende til ungdomsgrupper.

Varier Aktiviteter at fastholde interessen

Med så mange tilgængelige aktivitetsmuligheder, er der ingen grund til at gøre det samme ting uge efter uge. Hjælp unge deltagere ungdom gruppe forblive engageret og involveret ved at tilbyde en bred vifte af alder passende trosbaserede aktiviteter løbende.