Christian Americana Decor

Christian Americana Decor

Du har sikkert hørt om kristne boghandlere, men der er mange flere tro baserede virksomheder, der sælger kristen Americana indretning.

Big Business

Skøn over verdens førende religioner placere kristendommen som den ene med den højeste befolkning, med omkring 2,1 mia eller ca. 33% af verdens befolkning.

Med sådan et stort kundeunderlag, er det ikke underligt, hvorfor Christian amerikansk indretning er så god en forretning i USA.

Christian Americana Decor

Christian indretning tendens til at læne mod meget traditionel amerikansk stil indretning kombineret med inspirerende citater og Bibelen skriftsted. En masse af kristen indretning er blandet med et patriotisk udseende og budskab. Mange amerikanere føler en stærk følelse af kristne værdier og arv, tro landet blev grundlagt og bygget på disse principper.

Patriotiske indretning med en kristen indflydelse er almindeligvis ses i væg plader, figurer, kranse og gobeliner. Den "løfte om troskab" hedder "en nation under Gud" og på hver dollarseddel du kan læse "Vi stoler på Gud". Selvom forfatningen garanterer vores religionsfrihed og forbyder en officiel statsreligion eller kirke, mange af grundlæggerne åbent praktiseret kristendommen, og det er selvfølgelig tydeligt i mange patriotiske amerikanske traditioner.

En Ikonisk Christian Symbol

En af de mest kendte og mest ikoniske symboler i verden i dag er korset. I bredeste forstand, det repræsenterer religion kristendom. Til fromme kristne, korset repræsenterer og memorializes Kristi død og opstandelse. Der er mange variationer af denne ikoniske symbol, og nogle af dem har forskellige betydninger. Et par eksempler:

 • Golgatas kors - har tre trin, der fører op til det, der repræsenterer bakken af ​​Golgata eller tro, kærlighed og håb
 • Pavelige cross - kun brugt af paven. De tre søjler repræsenterer kirken, verden og himlen
 • Keltiske kors - udmærker sig ved cirklen omkring overliggeren og indviklede mønstre i hele
 • Okulerede cross - sine trefoils repræsenterer Treenigheden
 • Græsk kors -den ældste kors med arme af samme længde
 • Baptismal cross - har otte point symboliserer regenerering. Det er dannet ved at kombinere den græsk kors med det græske bogstav chi (X) første bogstav i Kristus på græsk.
 • Triumferende kors med ORB - repræsenterer Kristi herredømme over hele verden. I kristen kunst, er det ofte vist oven Kristi scepter.

Mange versioner af korset er dominerende træk i religiøse hjem indretning og er almindeligt set i væg kunst, såsom cross plaques og indrammet kunst. Crosses kan også stå alene figurer. Americana kors har ofte det amerikanske flag farver eller patriotiske dokumenter som troskabsed.

Den centrale figur i Christian Decor

Det mest bemærkelsesværdige tal i kristen indretning er naturligvis Kristus selv. Læren fra denne mand, der gik på jorden mere end 2000 år siden, er de centrale overbevisninger om, hvad der skulle blive den mest udbredte religion i verden.

Fælles billeder af Kristus i kristen kunst omfatter den sidste nadver, Kristus blev korsfæstet på korset, Kristi fødsel i en stabil og Kristus betjene sine tilhængere. De fleste vestlige billeder af Kristus viser ham som en ung, fair-flået mand med langt brunt hår og en kort beskåret overskæg og skæg. Han vises altid med en slags, kærlig udtryk.

Kristus er almindeligt afbilledet i indrammede prints og malerier og på høje glas lysestager. Keramiske og træ krybbespil er populære traditionelle amerikanske decor poster omkring helligdage.

Engle

Måske de mest populære og elskede figurer i kristen kunst og indretning er engle. Disse smukke, guddommelige, vingede væsener bringe en følelse af komfort til dem, der tror på dem. Mange kristne tror, ​​at der er skytsengle altid våger over dem og deres kære her på jorden. Angels repræsenterer alt, hvad der er godt og smukt og for mange, de repræsenterer beskyttelse.

Angel figurer kan være fremstillet af glas, porcelæn og træ. Angel lysestager er en favorit traditionel kristen indretning hjem accent. Engle er ofte afbildet våger over vores militære tropper eller endda vores folkevalgte ledere i kristen kunst, som om at beskytte og vejlede dem.

Hvor finder Christian Decor

Christian Americana indretning kan findes rigeligt online og i kristne boghandlere i de fleste samfund. Nogle gode ressourcer online omfatter:

 • Lord Art
 • American Christian Gift
 • Sacred Mint
 • Dayspring
 • Family Christian Stores

Hvis du foretrækker eller føler sig mere tryg ved at gøre forretninger med kristne ejede virksomheder, kan du være forvisset om de fleste butikker, der sælger kristen kunst og indretning ejes og drives af kristne. Mange kristne ejede virksomheder vil vise den kristne fisk symbol (Ichthus) et eller andet sted på deres hjemmesider, visitkort, papirarbejde osv at lade offentligheden vide af deres religiøse baggrund.