Chokolade: typer chokolade Tips

Gourmet chokolade fondue

Der er ikke noget som limning over en gryde med gourmet chokolade fondue. For at gøre en let chokolade fondue, smelte en del lys creme eller halvt af for hver to dele, halvsød chokolade chips. Tilføj et strejf af vanille ekstrakt. Rør fondue, så der ikke er klumper. Eksperimenter med forskellige frugter og husholdningsmaskiner til dypning. Denne fondue er let at lave, men har alle klassen af ​​en luksus chokolade delikatesse.

Hvid chokolade

Selv fans af hvid chokolade, kan hævde, at det er en luksus chokolade, der fortjener at blive rangeret med andre fine chokolade sorter, hvid chokolade er faktisk ikke chokolade overhovedet. Fast hvid chokolade baseret på kakaosmør, men indeholder ikke nogen chokolade liquor. Ofte har billigere sorter af hvid chokolade ikke engang kakaosmør i dem, hvilket gør dem endnu mindre værd at kaldes chokolade.

Hvorfor vi elsker chokolade

Dets mere end bare smag, der gør fint chokolade sådan en luksus. Smeltepunktet for chokolade er lige under gennemsnittet kropstemperatur menneske, skaber det "smelte-i-din-mund" effekt, der føles så godt. Chokolade frigiver også endorfiner, meget gerne en runner høje, men uden øvelse.

Kosher chokolade

Kosher chokolade er ikke kun for Chanukah mønter. Mange fine chokoladeproducenter tilbyder kosher sorter, der er lavet i overensstemmelse med jødisk lov. Spørg din favorit chokolade shop for særligt udpeget kosher chokolade.

Få mest muligt ud mørk chokolade

Drik vand med din mørk chokolade i stedet for mælk. Nogle undersøgelser har vist, at de sunde fordele af mørk chokolade udlignes når de indtages i kombination med mælk. Når indtages alene eller med vand, de flavanoids og antioxidanter findes i mørk chokolade reducere tegn på aldring og beskytte hjertet, meget på samme måde som rødvin og grøn te gør.

Do not pass op belgisk chokolade

Put "spise belgisk chokolade" op højt på din liste over ting at gøre i din levetid. Belgisk chokolade er oftest håndlavede, og er altid består af de reneste chokolade ingredienser. Belgiske chocolatiers bruger traditionelle chokolade gør procedurer, der har været i praksis i århundreder. I dagens verden af ​​højt mekaniserede chokoladefremstilling, belgisk chokolade er virkelig unik og værd at hver øre.

Hvordan chokolade er din chokolade?

Strengt taget er chokolade defineres som et produkt lavet af chokolade liquor og kakaosmør. Ud over dette, er de specifikke klassifikationer af chokolade reguleret og defineret af regeringen. I USA skal mørk chokolade indeholder 15% chokolade liquor, men i Europa andelen stiger til 35%. Mælkechokolade i USA er forpligtet til at indeholde 10% chokolade liquor, men i Europa er andelen igen højere ved 25%.

Nyde smagen

Sæt farten ned, når du spiser fint chokolade Luk øjnene og koncentrere sig om noget, men smag og tekstur. Gourmet chokolade, såsom Vermont chokolade og belgisk chokolade, fortjener din fulde opmærksomhed. Når du ikke haste din chokolade oplevelse, du vil nyde det mere og være mere tilfredse med mindre.

Mørk chokolade

Forskere fortsætte med at finde grunde til os at tage vores chokolade mørk. Mørk chokolade indeholder flere flavanoids og antioxidanter, der har vist sig at bekæmpe sygdomme og mindske tegn på ældning. Plus, da mørk chokolade indeholder naturligvis mindre sukker end mælkechokolade, det er en stor mad til low-carb Dieters.

Bedste chokolade til bagning

Ved bagning, er det bedst at gå med en mørk chokolade. I almindelighed mørk chokolade giver bedre chokoladesmag, mens mælkechokolade er ofte alt for søde.

Vært en chokolade film nat og sammenkomst

For en sjov aften med dine foretrukne chocoholic venner, sat på en chokolade tema filmfestival og potluck. Spørg hver gæst at bringe en favorit type luksus chokolade at dele og se filmen "Chocolat".

Chokolade kosttilskud

Hvis du har svært ved at huske at tage din calciumtilskud, spise en chokolade i stedet. Virksomheder, der gør kosttilskud tilbyder nu kalktilskud forklædt som chokolade tygger. Mens det er ikke luksus chokolade, kan det bare være nok til at motivere dig til at tage calcium, du har brug for. Undersøgelser viser, at så mange som 75 procent af kvinderne ikke får calcium, de behøver. Nu, hvis de kun kunne finde en måde at slå motion til et fint chokolade dessert ....

Chokolade springvand

Lej en chokolade springvand til din næste fest. Ligesom en almindelig springvand, det luksuriøse væske i en chokolade fontænen strømmer ud i toppen af ​​springvand, kaskader et niveau ned eller to, og trækkes op til toppen igen. Tilbyd dine gæster en bred vifte af mundrette frugt og brød på tandstikkere til at dyppe i springvandet. Fin chokolade springvand er tilgængelige via cateringvirksomhed og kan lejes på timebasis. For at spare penge, sørge for at få springvandet kører kun under forretter del af din fest.

Kend din chokolade

Fordi forskellige typer af chokolade har forskellige kemiske egenskaber, er det vigtigt at tjekke din opskrift og sørg for at have den rigtige form for chokolade, før du begynder at lave mad. Mørk chokolade, mælkechokolade, halvsød chokolade og kakaopulver alle påvirke din opskrift forskelligt. Brug af den forkerte chokolade kan have katastrofale følger.

Frugt, nødder eller tygges?

Hvis du er som de fleste mennesker, har du sandsynligvis en stærk mening om, hvordan du kan lide din chokolade. Nogle mennesker sværger ved nødder, mens andre kun vil spise karamel centre eller frugt tygger. Med al den luksus chokolade bliver tilgængelige er det tid du står din fordomme. Få gourmet chokolade i en række, som du ikke er vant til og koncentrere sig om at nyde smagen. Du kan bare konstatere, at du åbner op for en helt ny verden af ​​chokolade til at nyde.