Chokolade: Club Chokolade Tips

Hvordan man finder en chokolade i måneden klub

Du har hørt om chokolade klubber, der leverer forskellige chokolader til dit hjem hver måned, og du er interesseret i at prøve en. Hvordan afgør hvilken chokolade klub til at deltage? Der er et par ting at huske på, når man overvejer forskellige chokolade klub programmer. Først, hvor meget chokolade bliver leveret? For det andet, hvor længe vil du være en klub medlem? For det tredje, hvilken type chokolade er du mest interesseret i? Chokolade producenter tilbyder en bred vifte af klubbens muligheder, som du kan tilpasse til dine specifikke smag og budget.

Chokolade gave, der holder på at give

En stor gave til den chocoholic der har alt er medlemskab af en chokolade i måneden klub. Disse tjenester leverer lækre chokolader ret til modtagerens dør. Du vil blive takkede hele året rundt.

At købe chokolade i bulk

Hvis du har brug for en stor mængde chokolade til gaver eller fundraisers for din klub eller skole, har planer om at købe din chokolade online. Mange online chokolade forhandlere tilbyder rabatter for bulk køb og information til særlige fundraising satser.

Internet chokolade klub

Har du virkelig elsker chokolade? Har du taler om det, tænke over det, købe det, gør det, spiser det og drømmer om det? Der er andre som dig, og takket være internettet, har du en chance for at forbinde. Søg for online chokolade klub fora for at møde andre, der deler fed og velsmagende din passion for chokolade.

Chokolade klubbens aktiviteter

Kom sammen regelmæssigt for at nyde chokolade aldrig bliver kedeligt, men hvis din chokolade klub vil have noget lidt andet at gøre, overveje tilmelding til en chokolade klasse. Mange håndværk eller gourmet madlavning butikker tilbyder klasser på chokoladefremstilling og dekoration. Nævn, at du tilmelder dig som en chokolade klub og se om du kan få en rabat.

Skab dit eget chokolade i måneden klub

Hvis du ønsker at give din kæreste en chokolade klub i måneden medlemskab, men kan ikke finde en, der passer til dine behov, hvorfor ikke gøre din egen? Giv en kupon bog med tolv kuponer, hver efter en anden måned og hver med en forskellig chokolade behandler. Bage brownies en måned. Gå ud sammen til en varm sludder sundae den næste. Giv chokolade chip cookies anden måned. Den ekstra indsats vil blive meget værdsat, og det vil spare dig for et par bukke.

Dobbelt kontrollere nøddeallergi

Før du giver en chokolade i måneden klub medlemskab til nogen, skal du vide, om den pågældende er allergisk over for nødder. Da møtrik allergi kan være alvorlige, er det vigtigt at sikre, at de, allergisk over for nødder ikke spiser fødevarer, der kan indeholde spor af nødder. Hvis du er bekymret for nødder, kontakt den enkelte chokolade selskab for information om deres produktionsmetoder.

Hvad er bedre end en chokolade i måneden klub-medlemskab?

To chokolade i måneden klub medlemskaber, selvfølgelig. Beløn ​​dig selv for at være så betænksom at give dine andre væsentlige en chokolade club medlemskab ved at give en til dig selv. Vælg forskellige klubber, så du ikke overlapper hinanden. Nu er fordoble din fornøjelse!

Chokolade hver anden måned klub

Vil du virkelig ønsker at deltage i en chokolade klub, men tror ikke, at du ønsker at modtage chokolade månedligt? Der er en chokolade klub for dig. Faktisk er der flere. Kig ind chokolade klubber, der tilbyder levering hver anden måned, eller bare kvartalsvis. Du kan spare et par bukke og stadig have den lækre chokolade at se frem til.

Chokolade online

Købe chokolade online kan være en god måde at introducere dig selv til nye sorter af chokolade. Du kan shoppe rundt efter den pris, du er villig til at betale, og du vil sandsynligvis finde en langt bredere udvalg.

Chokolade club auktion

Leder du efter en billig, men alligevel ønskeligt emne at tilbyde for budgivning på din auktion fundraiser? Hvad med et medlemskab til en chokolade i måneden klub? Få mennesker ville slå ned mulighed for at vinde gourmet chokolade leveret til deres hjem hver måned, og endnu færre mennesker er klar over, hvordan økonomisk dette behandler kan virkelig være. Check med de lokale chokoladebutikker at se, om de ville være villige til at donere eller tilbyde chokolade på en rabat. Shoppe rundt efter en stor værdi, og lad udbudsprocessen begynde!

Glem bogklub

I stedet for at møde hver måned at tale om bøger, overveje at få sammen med dine venner for at fejre chokolade. Din chokolade klub kan udveksle chokolade opskrifter, prøve hjemmelavet chokolade desserter eller dele et par luksuriøse trøfler.

Du fortjener det

En chokolade Månedens Club medlemskab er ikke kun for at give. Deltag i en chokolade klub og nyde en ny chokolade delikatesse leveret til din dør hver måned.

Inspireret af den chokolade club

Hvis du elsker tanken om en chokolade klub, men du er en af ​​de uheldige få, der enten er allergisk over for eller bare ikke kan lide chokolade, tage hjertet. Den månedlige klub trend spreder sig. Du kan nu finde virksomheder, der vil sende dig ost, frugt eller endda øl hver måned.

Ven af ​​måneden klub

Få lidt ekstra fra din chokolade i måneden klub-medlemskab. Hver måned invitere nogen nye til at komme dele din chokolade med dig. Det vil være en fantastisk måde at møde folk, og det vil ikke vare længe, ​​før du er den mest populære person på blokken.