Chokolade: Chokolade Variety Tips

Bedste chokolade til forebyggelse af sygdomme

Forskning har vist, at chokolade indeholder en betydelig mængde af catechiner, de samme antioxidanter, der gør grøn te nyttige i bekæmpelsen af ​​hjerteanfald og kræft. Mens grøn te (og sort te, for den sags skyld) giver antioxidanter, kan det ikke skade at tilføje lidt Godiva chokolade i din almindelige sundhed regime. For maksimalt udbytte vælge mørkere sorter, da de har vist sig at være den bedste chokolade i form af catechiner.

Holde Chokolade Under Wraps

Den smukke glans, du ser, når du pakke en fin chokolade angiver, at det er blevet "hærdet" korrekt. Hærdning chokolade er en proces med smeltning og afkøling chokolade ved visse temperaturer for at stabilisere dets bestanddele. Dette gør det muligt kakaosmør at størkne som en suspension, så chokoladen hærder korrekt og udvikler en glans. Det skal derpå opbevares korrekt for at beskytte temperament.

Den smukke glans, du ser, når du pakke en fin chokolade angiver, at det er blevet "hærdet" korrekt. Hærdning chokolade er en proces med smeltning og afkøling chokolade ved visse temperaturer for at stabilisere dets bestanddele. Dette gør det muligt kakaosmør at størkne som en suspension, så chokoladen hærder korrekt og udvikler en glans. Det skal derpå opbevares korrekt for at beskytte temperament.

Chokolade der er uomviklet mister deres stabilitet og "blomstre", når i direkte kontakt med fugt, lys eller kolde temperaturer. Den blomstre ligner en lys farvet film eller stribe på ydersiden af ​​chokoladen. Det er kakaosmør skilles fra resten af ​​chokoladen. Og som det skiller, det flyder til overfladen af ​​din chokolade, ændre farve det. Dette sker, fordi kakaosmør er et fedt, og fedt absorberer varme på en anden sats end de øvrige ingredienser i chokolade.

En anden grund til at holde dine chokolade under wrap er fordi de absorberer eksterne lugt og smag. Mørke og mælk chokolade indeholder nogle anti-oxidents der bremser absorptionen proces, men hvid chokolade indeholder ikke anti-oxidents og så er mere følsomme over for lugt og smag.

Chokolade skal altid opbevares på et køligt tørt sted væk fra lys og luft til at forlænge deres holdbarhed. Ifølge finedarkchocolate.com, den ideelle temperatur til opbevaring chokolade er mellem 54 og 68 grader. For at beskytte dem mod fugt, gemme dem, hvor den maksimale luftfugtighed er 70 procent.

Den bedste chokolade opskrifter

Selvfølgelig er den bedste chokolade opskrift er den, du bedst kan lide. For at finde ud af, bør du prøve så mange top-rated chokolade opskrifter som du kan. Flere madlavning websteder og websteder af individuelle chokoladeproducenter giver top ti lister over chokolade opskrifter, der er vurderet af både afslappet kokke og eksperter. For dem af os, der foretrækker at forlade madlavning til de andre en tur til Godiva chokolade butik er den bedste chokolade strategi.

Bedste chokolade opskrift udskiftninger

Fordi forskellige typer af chokolade har forskellige kemikalier i dem, er det altid bedst at følge din chokolade opskrifter nøjagtigt. Men hvis du får halvvejs gennem en opskrift og indse, at du ikke har den nøjagtige ingrediens, ikke panik. Følgende kombinationer kan substitueres for hinanden lignende virkning:

Et kvadrat af usødede bagning chokolade
En pakke af præ-smeltet chokolade
Tre spiseskefulde kakaopulver blandet med en spiseskefuld olie

Bedste chokolade for Dieters

Med sukkerfrie sorter af chokolade bliver bedre og bedre hele tiden, mennesker med særlige fødevarer restriktioner, såsom diabetikere og low-carb Dieters, ikke længere behøver at bekymre sig om at opgive deres foretrukne godbid. Mørk chokolade, som er højere i chokolade liquor og lavere i sukker, er også et godt valg for Dieters, så længe det er spises med måde.

Følg dit chokolade opskrift

Alt chokolade er ikke skabt lige. Det er vigtigt at læse en chokolade slik eller trøffel opskrift grundigt, så du ved, du har den bedste chokolade til din opskrift. Substitution en for den anden kan få katastrofale følger for din hjemmelavede chokolade slik og trøfler.

Usødet chokolade kun indeholder chokolade liquor-nr kakaosmør. Det er sjældent bruges i chokolade slik, men oftere er en ingrediens i kager og cookies.

Bittersweet chokolade består af halvdelen chokoladelikør og halvt kakaosmør og sukker. Kontroller etiketten, at før du køber.

Mælk Chokolade er til at spise. Kun en tredjedel af det skal være faktiske chokolade liquor. Resten af ​​det er kakaosmør, sukker og mælk.

Slik barer er en sidste udvej til madlavning, fordi de ofte ikke afsløre ingrediens procenter på etiketterne. Du er velkommen til at spise rigeligt, dog.

Chokolade chips indeholder ofte ekstra ingredienser til at hjælpe dem med at bevare deres form. De sælges i bittersød, semi-sød og mælkechokolade sorter. Disse er tilstrækkelige til at smelte og dække trøfler, men ikke for at gøre det faktiske trøffel slik.

Hvid chokolade ikke er teknisk chokolade overhovedet, selv om kakaosmør bør den anden ingrediens er anført på etiketten. Ofte majssirupfaststoffer substitueres for kakaosmør, hvilket gør det vanskeligt at finde god kvalitet hvid chokolade.

Den bedste chokolade forskning

Før du får alt for ophidset om den nyeste forskning undersøgelse, der viser, at chokolade kurerer alt fra kræft til fodsvamp, overveje kilden. Mange chokolade sundhed undersøgelser gennemføres af chokolade virksomheder, der har en interesse i at fremme deres produkt. I sidste ende, selvom chokolade har nogle næringsstoffer og et par gavnlige kemikalier, den bedste chokolade strategi er en af ​​mådehold.

Chokolade til at dyppe Jordbær

Næsten enhver type af chokolade kan anvendes til dypning jordbær; mælk, mørk eller hvid. Nogle foretrækker bittersød eller halvsød i chip formular lettere smeltning. De fleste tilføjer en slags fedt at hjælpe det smelte jævnt og hærde under afkøling. Shortning eller smør er de sædvanlige tilføjelser.
Hold bær ved stuetemperatur og gemme rester i køleskabet ikke spises samme dag.

Vide, hvad din chokolade er værd

En 16. århundrede spansk hensyn til livet blandt mayaerne fortæller, at mayaernes folk brugte kakaobønner som penge. Kontoen, at et muldyr var værd 50 kakaobønner, men en kanin var kun ti værd. Det gør du spekulerer på, hvor meget dagens bedste chokolade måske har fået dig.

Bedst sælgende chokolade selskab

Chokolade firma, der sælger mest chokolade årligt er Mars Incorporated. De næste fire højeste sælgere fra bedste chokolade salg nedad er: Nestle, Hershey Foods, Cadbury Schweppes og Ferrero.

Kom ud af din chokolade komfortzone

Med den brede vifte af chokolade til rådighed i dag, er der ingen grund til at holde spise den samme gamle chokolade bar dag efter dag. Forkæl dig selv med en lækker ekstravagant Godiva chokolade. Prøv en ny chokolade opskrift byder mint chokolade, chips eller jordnøddesmør chips i en chokolade cookie. Prøv en ny trøffel smag, eller forkæle dig selv med en af ​​de mange nye typer af gourmet varm chokolade på markedet. Efter alt, der er få ting værre end en chokolade skure.

Chokolade ernæring

Curling op på sofaen med en kop varm chokolade, gør dit favorit chokolade opskrift, eller detouring i Godiva chokolade butik, mens ude at handle kan faktisk være godt for dit helbred. Chokolade indeholder riboflavin, calcium, jern og protein. Tilsæt et par nødder eller gøre det en mælkechokolade bar for endnu flere næringsstoffer. Giv din almindelige mælk et løft ved at tilføje chokolade til op dit indtag af zink, kalium og niacin.

En chokolade om dagen holder lægen væk

Forget æbler chokolade kan være den næste helsekost. Forskning har vist, at mennesker, der spiser en moderat mængde chokolade faktisk lever længere end dem, der spiser andre slik eller som afholder sig slik helt. Teorien er, at fenoler i chokolade beskytter mod hjertesygdomme, ligesom de phenoler i rødvin. , Den bedste chokolade strategi er dog at spise det moderat som for meget chokolade kan bidrage til fedme, som i væsentlig grad øger dine chancer for hjertesygdomme.

Nem chokolade pie

For de intense chokolade cravings, så prøv denne chokolade opskrift på nem chokolade pie. Forbered en pakke af instant chokolade budding efter anvisningerne på kassen. Hæld budding i en forberedt chokolade skorpe (disse er tilgængelige i bagning afsnit af din købmand). Top med flødeskum og chokolade chips. Det er chokolade opskrift vil kurere din trang i et snuptag.

Bedste chokolade til sunde tænder

Det anses ikke længere for rigtigt, at chokolade er altid dårligt for dine tænder. Faktisk er nogle forskning viser, at chokolade indeholder kemikalier, der forhindrer de orale bakterier, der forårsager karies. At maksimere dental fordele ved dit chokolade vane, vælge mælkechokolade som sin fosfater og mineraler synes gør det bedste chokolade til at bremse bakterievækst. Og glem ikke at børste tænder.

Oxalater i carob, chokolade og kakao

Carob er ofte brugt som en erstatning for chokolade i slik og bagværk. Carob, chokolade og kakao alle indeholder betydelige mængder oxalater. Disse fødevarer bør undgås, hvis du har fået ordineret en lav oxalat kost af medicinske grunde.

Bedste chokolade for din hud

Da du var en teenager, du var sandsynligvis advaret om, at spise chokolade kan være dårligt for din hud. Ny forskning viser det modsatte. Chokolade naturlige antioxidanter forebygge rynker. Det er bare endnu en grund til at trække ud af din favorit chokolade opskrift og forkæle.

Den nemmeste gourmet varm chokolade opskrift nogensinde

Gourmet aromatiseret varm chokolade er en fantastisk måde at belønne dig selv som helst tidspunkt af dagen. Giv din varm chokolade nogle personlighed med et par dråber pebermynte, kanel eller vanilje ekstrakt. Sæt dine fødder op og nyd!