Chokolade: Chokolade Candy Tips

Gør chokolade hjerter Sidste

Udnyt tilbagediskonterede chokolader efter Valentinsdag. Så længe du ikke spiser dem alle selv, vil den lækre chokolade hjerter slik stadig være godt for et par måneder. Opbevar chokolade i lufttætte beholdere ved stuetemperatur. Frysning chokolade vil forårsage chokoladen at miste sin smag og profil.

Chokolade, slik mønter for Chanukah

Forståelse af betydningen af ​​Chanukah skik at give chokolade mønter til børn beriger tradition. Selvom de tidligste kilder til Chanukah Gelt skik er ukendte, er der flere grunde til, at mønter og Chanukah gå sammen.

Chanukah Gelt delvist symboliserer gave læring. Sprogligt er ordet Chanukah relateret til det hebraiske ord hinnukh, som betyder "undervisning". I det 18. århundrede, ville rabbinere besøge landsbyer under Chanukah at fremme studiet af Toraen. Efter et stykke tid, begyndte taknemmelige landsbyboere til at tilbyde rabbinerne gaver af mønter ud over mad, whisky og honning. For nylig har forældre valgt at give lærere bonus omkring tidspunktet for Chanukah og også belønne børn på dette tidspunkt for deres omhyggelige studier.

En anden værdi, som Chanukah Gelt er jødisk frihed. Efterkommere af Makkabæerbog præge mønter præget med tempel billeder for at fejre deres selvstændighed. I det 20. århundrede, de Makkabæerbog kamp for at genvinde templet fået større betydning som et ønske om en jødisk stat voksede. Forældre ville give mønter til deres børn under Chanukah mens genfortælling denne vigtige historie.

Chokolade mønter indpakket i guld folie er en påmindelse om en rig og betydelig jødisk kultur.

Når God Chokolade Goes Bad

Hvis de opbevares i et køligt mørkt sted, og pakket godt, vil mørk chokolade forblive godt i et år, før smagen er kompromitteret. Slik indeholder mælkechokolade, dog vil begynde at vise sin alder efter cirka seks måneder. At fortælle om chokolade er ved at blive gammel, kigge efter hvide pletter. Disse pletter kaldes "bloom", og vises, når kakaosmør adskiller og stiger til overfladen af ​​chokoladen.

Chokolade Heritage

Vejen fra kakao bønne til chokolade bar er en lang og kompliceret. Kakaobønner er fundet inde bælg, der vokser på kakao træer af Syd-og Mellemamerika, Afrika og Asien. Efter bønnerne er blevet høstet og tørret, bliver de sendt til en fabrik, hvor de er grundigt rengjort og derefter stegt på over 250 grader Fahrenheit. Efter bønnerne køle, deres skaller fjernes og bortskaffes af en anden maskine kaldet en "krakker og fanner." Med deres skaller nu gået, er bønnerne knuses af store slibning sten, indtil de er helt flydende. Væsken, kaldet chokoladelikør, kan derefter hældes i forme og får lov at størkne. Det er derefter sendt til gøres til enten kakaopulver eller chokolade slik.

Kakaopulver skabes ved at trykke kakaosmør fra chokoladelikør med en stor hydraulisk presse. Den resulterende tætte kage knuses derefter til pulver og sigtes. Det er nu klar til at blive pakket og sælges.

Chokolade til at spise er lavet ved at tilsætte kakaosmør til chokolade liquor. Denne cremet blanding kombineres med en række forskellige bestanddele afhængigt af, hvilken type chokolade bliver lavet. På dette tidspunkt er blandingen formalet til en jævn pasta af tunge ruller, indtil den er glat. Efter en proces kaldet "conching", i hvilken blandingen æltes i op til flere dage, chokolade er næsten klar. Den er hærdet ved periodisk afkøling og genopvarmning, indtil det er endelig klar til at blive støbt ind populære figurer såsom chokolade hjerter, chokolade mønter og chokoladebarer. Chokoladen afkøles indtil virksomheden, indpakket maskiner, og pakket til distribution.

Køling hjemmelavet chokolade Candy

Hjemmelavet chokolade slik og trøfler kan afkøles ved stuetemperatur. Mens nogle mennesker gemmer chokolade i fryseren, er det godt at påpege, at fugt, tilstødende fødevarer, og optøning ødelægge chokolade sarte smag og profil.

Hjemmelavet chokolade slik og krystallisation

Når du foretager chokolade, slik derhjemme, skal du sørge for at holde fugten ude under hærdning fase, da det kan forårsage krystallisering. Brug altid tørre redskaber og aldrig dække køling chokolade som der kan forårsage kondens.

Hvis der opstår krystallisering, blanding i 1 tsk vegetabilsk olie til hver 8 ounces chokolade kan gemme dine trøfler, men der er ingen garanti.

Cool Chokolade Bars

For at lave lækre sommer behandler i et snuptag, klippe dine foretrukne chokoladebarer eller chokolade slik i bide store stykker. Placer chokolade i plast eller tupperware og opbevares i fryseren. Den lille størrelse betyder færre kalorier, og da de er frosne, vil du kunne nyde dem længere.

Chokolade Bloom Doom

Hvis din chokolade viser tegn på bloom-hvidligt pletter, der opstår, når den er blevet opbevaret forkert eller for længe, ​​bjærgning det ved at smelte og omrøring forsigtigt. Den blomstrer kun minimalt påvirker smagen af ​​chokolade, så, mens du er hellere spise din friskere stash af chokolade slik, vil den smeltede chokolade stadig fungerer godt i din chokolade opskrifter.

Læs dine etiketter

Næste gang du går til at købe en æske chokolade hjerter for din kæreste, tjekke etiketten. Hvis der står "chokolade, slik," du køber et produkt, der indeholder vegetabilske fedtstoffer ud over, eller i stedet for, kakaosmør. Chokolade, der kun indeholder kakaosmør som deres fedt er de eneste, der virkelig kan og lovligt mærkes "chokolade".

Chokolade til Candy Making

Den bedste chokolade for at gøre trøfler og chokolade slik figurer kaldes "overtrækschokolade chokolade." Et højt fedtindhold gør denne høje kvalitet chokolade lettere at smelte, og selv om det er dyrt, den ekstra pris er værd at det, hvad angår smag og brugervenlighed.

En anden mulighed for hjemmelavet chokolade slik er "forbindelse chokolade." Dette chokolade indeholder hårdt vegetabilsk fedt samt kakaosmør, så det er lidt billigere. Sørg for at prøve før køb, hvis du kan, kan som dårlig kvalitet sammensatte chokolade smag voksagtig.

Hvad fordobler som en dobbelt kedel?

Hvis du ønsker at gøre hjemmelavede trøfler eller andre chokolade, slik, men ikke har en dobbelt kedel, suspendere et ildfast skål over en gryde med simrende vand. Potten skal ikke røre vandet, og vandet skal ikke koge. Rør chokoladen ofte, indtil den er næsten fuldstændig smeltet, fjern derefter skålen og fortsæt omrøring, indtil den er glat.

Hvor Hot er din chokolade?

Hvis du laver din egen chokolade, slik eller trøfler derhjemme, ved du, at det er afgørende at være nøjagtig om temperaturen på dit chokolade på alle tidspunkter. For at få en nøjagtig aflæsning anvende en digital termometer. En regelmæssig candy termometer er mindre nøjagtig ved de lave temperaturer, chokolade, slik making kræver. Sørg også for, at du holder din termometer, så den ikke rører ved siderne eller bunden af ​​beholderen din chokolade er i, da dette vil påvirke temperaturen læsning.

Kosher chokolade

Mange chokolade virksomheder tilbyder nu en linje af kosher chokolade og kosher slik. Disse chokolade indeholder kosher certificerede ingredienser og overholder kosher standarder som angivet i jødisk lov. Når du køber kosher chokolade, kan du spørge, om de slik er også kosher for påsken, da denne betegnelse kræver strengere retningslinjer, der er sværere for store virksomheder at følge.

Nem Coating for trøfler

Når du ikke har tid eller lyst til at dæmpe din egen chokolade til belægning dine trøfler, brug smeltet chokolade chips. Som en sidste udvej kan du bruge et produkt kaldet "chokolade konfekt", som indeholder ingen chokolade liquor og så ikke er teknisk chokolade overhovedet. Chokolade konfekt kan findes i håndværk butikker og også nogle gange kaldet "efterligning chokolade."

Chokolade Overdækket Vacation

For en reel behandling, tage dine børn til at besøge en chokoladefabrik. Mange tilbyder ture - ingen gylden billet påkrævet.

Fordi chokolade slik making kræver præcise temperatur og luftfugtighed kontrol samt et strengt steriliseret miljø, kun om hver procedure i en chokoladefabrik udføres af enorme, specialiserede maskiner. Hvis du besøger en chokolade fabrik, kan du også se den chokolade laboratorium, hvor teknikere arbejder hårdt for at overvåge alle faser af chokolade forberedelse. Miniaturiserede versioner af det udstyr, der anvendes i den større fabrik hjælp teknikerne forske den bedste måde at gøre chokolade.

Fra dit besøg, kan du få det indtryk, at chokolade slik making er en strengt videnskabelig fremgangsmåde, men ikke lade sig narre. Hver chokoladefabrikken har sine egne hemmelige variationer i opskrifter og metoder. Chokolade slik at gøre, selv i en stor fabrik, er stadig lige så meget af en kunst, som det er en videnskab.