Chokolade: Chokolade Basics Tips

White Chocolate

God hvid chokolade er lavet med ren kakaosmør og sukker, mælkepulver og undertiden vanille. Det eneste der mangler er kakaovæske. Men vær forsigtig og læse etiketter - der er masser af hvid junk sælges der ikke lavet med ren kakao - i stedet kokosolie eller vegetabilsk olie anvendes. Disse kan smage fint - men bør ikke kaldes hvid chokolade!

Bittersweet (halvsød) Chokolade

Spise eller madlavning chokolade beriget med kakaosmør og sødet med sukker kaldes Bittersweet (mørk) eller halvsød chokolade. Forholdet mellem mængden af ​​sukker og mængden af ​​kakaosmør gives ofte - 88% til 90% kakaosmør er alvorligt mørk chokolade, 70% er en temmelig standard procentdel. 60% er generelt kaldes halvsød. Ægte chocophiles foretrækker de højere procenter - ligesom Dolfin 88% mørk chokolade bar. Halvsød chokolade fås også som chips til madlavning eller blande i trail mix.

Grundlæggende Chokolade Spiritus

Dette er udgangspunktet for det, vi kalder chokolade. Chokoladelikør foretages ved først fermentering af frø eller bønner af tropiske cacao træet. Dette udvikler smag. De fermenterede bønner bliver derefter tørret, renset, sorteret, ristet og krakket. De resulterende "spidser" er derefter jorden under højt tryk til en fin mørkebrun liquidy pasta kaldet chcolate spiritus. Omkring 54% af vægten af ​​fint chokoladelikør er lavet af kakaosmør.

Hollandsk-forarbejdet kakao

Dette er kakaopulver, der er blevet behandlet for at reducere naturlige surhedsgrad. Resultatet er en kakaopulver, der er mørkere i farven og har en mere fyldig smag. Det brænder lettere end usødet kakao - så det bør undgås, hvis opskriften kræver høje temperaturer.

Chokolade Kramper

Hvad skal man gøre, når du smelter chokolade og det pludselig koblinger, strammer, stivner og hærder?

Prøv at sætte en lidt olie på problem - omkring 1 tsk olie pr ounce af chokolade. Så slå kraftigt indtil chokoladen accepterer at opføre sig.

Selvfølgelig den bedste chance er at ikke lade dette ske - og de fleste moderne kokke undgå det ved at bruge mikrobølgeovnen til at smelte chokolade - ikke den mere traditionelle dobbelt kedel eller bain marie.

Et andet tip - jo flere-additiver en chokolade har - jo større sandsynlighed vil det mis-opfører sig. Hold dig til virkelig rene chokolade til de bedste resultater.

Usødet kakao

Fin-teksturerede pulver jord fra de faste stoffer tilbage efter kakaosmør er udvundet af chokolade liquor. Usødet Cocoa er rigt aromatiseret - og bruges i mange opskrifter. Det er også naturligt sure - og vil reagere med bagepulver til at skabe kuldioxid. Denne gas virker til surdej bagværk - så ikke erstatte, når en opskrift opfordrer til Unsweeted kakao, medmindre du også tilføje noget for at hjælpe den hævemiddel proces sammen.

Fin Chokolade Spiritus

Den nøjagtige opskrift på chokolade væsker, der anvendes af forskellige chcolate producenter er tæt bevogtet hemmeligheder. Da kvaliteten og smagsprofil af væsken bestemmer den nøjagtige smag af den resulterende chokolade - der er en stor konkurrence og videnskab i de nøjagtige metoder. Af de fleste I Belgim, anses for at være hjemsted for de fineste chokoladeproducenter - tanken masser af chokolade spiritus behandles næsten lige så omhyggeligt som bakke masser af diamanter. Og værd næsten lige så meget!

Mælkechokolade

Mælk Chokolade er primært en spise chokolade. Blandingen kakaosmør og sukker er beriget med skummetmælkspulver - op til modværdien af ​​1 kop sødmælk i den gennemsnitlige størrelse candy bar.

Usødet chokolade

Ren chokolade liquor jorden fra ristede kakaobønner og størknet i blok forme. Ikke beregnet til at blive spist på eget - men meget praktisk til madlavning. Kombiner usødede chokolade med sukker og smør, mælk eller fløde i opskrifter at få det karakteristiske chokolade smag. Usødet chokolade er også refereret til som bitter chokolade.

Chokolade Dipping Sauce for Frugt

Denne chokolade dypning sauce til frugt vil blive foretaget i en dobbelt kedel.

Du skal blot smelte 2 kopper chokolade chips med 1/4 kop vegetabilsk afkortning over meget varmt vand. Sørg for, at vandet ikke koger. Blandingen omrøres, indtil den er glat og derefter holde det i varmt vand, mens dypning.

Sæt frugt på tandstikkere til dypning og efter hvert stykke dyppes, placere den på cookie ark, der er blevet foret med folie. Opbevares i køleskab i mindst 15 minutter før servering. Må ikke holde ud af kølingen i mere end 45 minutter, eller du vil have klistret chokolade.

Brug dine foretrukne frugter. Nogle gode valg for denne opskrift er:

- jordbær
- druer
- kiwi skiver
- orange skiver
- banan stykker
- stykker af ananas
- kirsebær
- æble skiver