Chokolade: bryllup favoriserer Tips

Chokolade bryllup roser

Sæt et smil på ansigterne af dit bryllup gæster, når de sidder ned til deres borde og se en buket af chokolade roser. For at gøre, at placere to indpakkede Hershey s kisses ende til ende og wrap med rød cellofan. Uden punktering af chokolade, indsætte en blomsterhandler wire, bambus spyd eller grøn piberenser i cellofan. Tape sammen med grøn blomsterhandler tape og fortsætte vikle tape rundt, indtil det dækker tråden. Pynt med en bue eller silke rosenblade. Lad gæsterne hver tage en hjem som et bryllup favor.

Malet chokolade bryllup fordel

Tjek dit håndværk butik eller en online-forhandler for chokolade forme med et bryllup tema. Når du laver chokolade kan du male dem med slik i farver af dit bryllup. Dine gæster vil elske disse hjemmelavede chokolade bryllup favoriserer.

Chokolade mønter

Hvis du ønsker at give en chokolade bryllup fordel, men ikke kan lide de tradition bryllup former, giver chokolade mønter. Flere selskaber personliggøre chokolade mønter med dit logo eller særlig besked præget på guld eller sølv folie.

Chokolade bryllup favoriserer

Intet siger kærlighed helt ligesom chokolade. Tak dine gæster til deling i din specielle dag med chokolade bryllup favoriserer. Mange virksomheder har specialiseret sig i bryllup favoriserer det muligt at personliggøre chokolade bryllup favoriserer med dine navne og bryllup dato for en ekstra særlige touch.

Personlig chokolade bryllup favoriserer

For en twist på den tradition for chokolade bryllup favoriserer, kigge efter en virksomhed, der skaber personlige forme til chokolade barer. Disse forme kan bestilles til at indeholde et budskab om tak fra bruden og gommen.

Spred kærligheden

Måske en af ​​grundene til, at chokolade er sådan et populært valg blandt bryllup favoriserer er, at det faktisk får os til at føle sig lidt som om vi er forelskede. Chokolade indeholder kemikalier, der producerer eufori og øge hjertefrekvens og blodtryk. Nogle undersøgelser har endda konkluderet, at kvinder, der spiser chokolade har ofte en bedre sex.

Præsentation tæller med chokolade bryllup favoriserer

Præsentation tæller, når det kommer til bryllup favoriserer. For en nem bryllup fordel, at dine gæster vil nyde, placere en enkel, men elegant chokolade i en dekorativ æske. Boksen kan komplimentere dit bryllup farver og tilføjer et ekstra strejf af nåde.

Forestil dig selv på din chokolade favoriserer

Hvad giver en chokolade bryllup favor, der er helt unik? Kig efter en service, der vil gengive et billede af dig og din forlovede i spiselige frugtfarve på en chokolade favør. Nu, er sikker på at sætte et smil på et par ansigter.

Komplimentere din farver

Hvis du ønsker at give en chokolade bryllup fordel for dine gæster, men ikke har en masse tid til at finde eller lave noget originalt, aldrig frygte. Det er nu muligt at bestille chokolade med slik belægninger i en bred vifte af farver. Bestil disse populære chokolade i farverne på dit bryllup og wrap i elegant klud med en bue for at lave enkle og mindeværdige bryllup favoriserer.

Spar på din chokolade bryllup favoriserer

Mange virksomheder vil give dig mulighed for at købe gourmet chokolade i løs vægt på en rabat, hvilket gør chokolade et økonomisk valg til bryllup favoriserer. Før du køber, skal du kontrollere, om den virksomhed, du køber fra også sælger bryllup favor poser, da disse kan give dine chokolade part favoriserer og elegant touch.

Prøv et traditionelt bryllup fordel

Nogle af de første bryllup favoriserer var små juvelbesatte bokse beregnet til holding bonbons og andre luksuriøse slik. Siden da har elegante chokolader fortsat en favorit for bryllup favoriserer. For at fortsætte i denne tradition, præsentere dine gaver med en elegant trøffel. Den enkle behandler stadig værdsat af bryllupsgæster.

Chokolade favoriserer for tema bryllupper

Chokolade bryllup favoriserer kan være en stor kompliment til mange bryllup temaer. Er du have en strand bryllup? Prøv chokolade formet som skaller. Bryllupper afholdt omkring påske kan funktionen chokolade påskeæg i små kurve med dekorative græs. Chokolade kommer i så mange former, at det ikke bør være svært at finde den perfekte chokolade fordel til dit bryllup tema.

Køb chokolade bryllup favoriserer online

Internettet byder på langt flere chokolade bryllup favoriserer end din lokale chokoladebutik. Ved at købe dit bryllup favoriserer online, kan du hurtigt sammenligne butik og finde den perfekte chokolade part favor at matche stilen i dit bryllup og dit budget.

Nem chokolade bryllup favoriserer

Saml chokolade aromatiseret pastiller i en plasticpose og læg den i en tom toiletpapir roll. Wrap med silkepapir eller crepe papir i dit bryllup tema farver og binde enderne med bånd. Det gør en stor bryllup fordel eller brude brusebad favør.

Chokolade bryllupskage Topper

I stedet for at placere de traditionelle plast brud og brudgom dukker på toppen af ​​dit bryllup kage, overveje i stedet en chokolade skulptur. Check med leverandører, der sælger chokolade bryllup favoriserer at se om de har noget lækkert klassiske til top din kage.