Chocolate cheesecake Trøfler

Chocolate cheesecake Trøfler

Hvis du vil have den ultimative dekadente desserter, chokolade cheesecake trøfler er for dig. Den tykke sludder af en trøffel blandet med den cremede smag af cheesecake gør dette til en dessert ingen kan modstå.

Dessert Trøfler

Selvom de deler det samme navn på den dekadente champignon trøffel, er dessert trøfler lavet af en tyk chokolade og fløde blanding; ingen egentlige trøfler gå ind i deres make-up. De får deres navn fra deres ens udseende. Chokolade trøfler kan være uendeligt aromatiseret, valset i en række topfraktioner og er langt mere enkel at gøre end deres smag og udseende lader på.

Trøfler kan klædt i chokolade, rullet i pulvere og kan flavored at efterligne næsten alle populære dessert, herunder smagen af ​​cheesecake.

Hvad gør Cheesecake Trøfler Different

En standard trøffel er lavet af ganache, som er en blanding af chokolade, tunge fløde og lejlighedsvis, majssirup. Den afkølede blanding er fast nok til at håndtere, og tæt nok til at blive fyldet for et vilkårligt antal aromatiseret trøfler.

Chocolate cheesecake trøfler tage den grundlæggende trøffel opskrift til det næste niveau ved at inkorporere flødeost i bunden i stedet for fløde. Resultatet er en ekstra tæt trøffel, der ligner tekstur og smag af chokolade cheesecake. De kan tilpasses yderligere med traditionelle cheesecake smag eller toppings, eller overladt til sig selv for en rig og cremet chokolade-cheesecake smag.

Hvordan laver chocolate cheesecake Trøfler

Som enhver trøffel opskrift, denne enkle dessert begynder med en cremet chokolade fyld.

Ingredienser

Gør 36 trøfler

 • 7 ounce af mørk chokolade
 • 1 kop flødeost, blødgjort
 • 1/4 kop konditorer 'sukker
 • 1 spsk vanille eller smagsstoffer efter eget valg

Vejledning

 1. Varm chokolade i en dobbelt kedel indtil grundigt smeltet.
 2. I en separat skål, kombinere flødeost og sukker og slå indtil glat.
 3. Rør vanille og smeltet chokolade og bland indtil godt kombineres.
 4. Dæk skålen og stil den i køleskabet indtil godt kølet og fast at røre ved.
 5. Form trøfler til kugler.
 6. Opbevares i køleskab de færdige trøfler i mindst 24 timer før emballering, der tjener eller give som gave.

Tilføjelser og Variationer

For at gøre disse trøfler ekstra speciel, kan du prøve en af ​​følgende variationer:

 • Rul de udfyldte trøfler i knuste graham kiks eller shortbread biscuits.
 • Stedfortræder Irish Cream likør for vanille.
 • Udskift vanille med et tilsvarende beløb af hindbær eller jordbær sirup.
 • Brug Amaretto i stedet for vanilje for mandel chokolade cheesecake-flavored trøfler. Rul færdige trøfler i hakkede mandler til pels.
 • Dyp de færdige trøfler i tempereret chokolade.
 • Rul trøfler i pulverform kakao.
 • Brug en 50/50 blanding af mascapone og flødeost i stedet for den enkelte kop flødeost at få en lysere, fluffier trøffel.

Servering Trøfler

Trøfler er perfekt til enhver lejlighed for en række årsager. De kan overføres til fester, pakket og givet som gaver i feriesæsonen eller serveres efter middag for en chokolade behandler. Serveres trøfler med en varm drik som gourmet kaffe til en smelte-i-munden oplevelse. Uanset om du ønsker at gøre noget chokolade til dig selv, eller du ønsker at give gave af chokolade til dine kære, vil chokolade cheesecake trøfler blive godt modtaget. Stak en pyramide af chokolade trøfler til din næste fest, wrap et par op til gaver til kolleger og venner eller gemme dem alle for dig selv; disse chokolade trøfler er sikker på at behage uanset hvem modtager dem.