Childrens Online Science Dictionary

Childrens Online Science Dictionary

En børns online videnskab ordbog er en stor ressource for forældre og elever. Inden for videnskab medfører komplicerede ord, der ikke er fælles. En online ordbog med speciale i videnskabelige termer er en praktisk bil til hurtig reference.

Finde en online Science Dictionary

Jagten på en børns online videnskab ordbog kan være så simpelt som at bruge sites anbefales af en elevs lærer eller skoledistrikt. Mange online ressourcer til børn er tilgængelige via lokale bibliotek hjemmesider samt. Ud over disse pålidelige websteder er online ordbøger, som funktionen videnskabelige termer. Hver har unikke ting at tilbyde og de studerende kan bruge de steder i henhold til deres specifikke behov.

De online-ressourcer for børn tilbyder oplysninger, som emne, og efter alder. Nogle tilbyder generel videnskabelig information, mens andre er specialiseret til en bestemt underemne. Børnenes ordbøger foretage komplicerede vilkår enkelt gennem sprog, der er let at forstå. Illustrationer og eksempler giver yderligere supplerende oplysninger, der er let fordøjeligt. Desuden ordbøger til avancerede studerende tilbyder udfordrende definitioner, som kan inspirere flere spørgsmål.

Edventure Term Browser

Edventure Term Browser har en generøs liste over pædagogiske vilkår, herunder ord for videnskaben. Hvert ord har en definition og et eksempel skrevet i et klart, enkelt sprog. Eksemplerne er fremragende til at hjælpe studerende anvende konceptet til deres omgivelser. Dette site viser dyr, fysik, matematik, geologi og andre emner der er relevante for det videnskabelige.

Harcourt Science Ordliste

Den Harcourt Science ordliste er en stor ressource, der giver de besøgende til at gå igennem de videnskabelige termer ved klasses niveau. Lister er tilgængelige for studerende på første gennem sjette klasse. Hvert ord har en kort definition skrevet på det rette læseniveau for sektionen. Desuden en levende farvet illustration ledsager definition.

Enchanted Learning

Enchanted Learning.com funktioner online science ordbøger for studerende arrangeret af emne. Hver definition er ledsaget af grafik. Studerende kan søge efter oplysninger om:

  • Astronomi
  • Botany
  • Geografi
  • Matematik
  • Palæontologi
  • Vejr

Online Science Ordbøger for ældre studerende

Studerende i midten skole kan drage fordel af online ordbøger som godt. Nogle elementære studerende kan finde disse ressourcer værdifuldt, hvis de er i begavede programmer.

Merriam-Websters Student Dictionary

Merriman-Webster Ord Central er et virtuelt slaraffenland for ord elskere og dens omfattende liste over kontraktvilkår omfatter videnskabelige ord for børn. Definitionerne er detaljeret, men skrevet i klare, præcise udtryk, der passer til børn ni og ældre. Dog kan nogle yngre børn bruge hjemmesiden med vejledning. En tesaurus og en rim ordbog ledsage denne online ressource. Hver definition omfatter:

  • Udtale
  • Ordklasse
  • Etymologi
  • Definition

Yahoo! Kids

Yahoo Kids har en hel afdeling helliget videnskaben, og det har en reference sektion, der omfatter en online kids 'encyklopædi og online ordbog. Ordbogen indeholder ikke ord; i stedet, det giver de besøgende til at kigge efter definitioner i sin søgemaskine. Definitionerne er egnet til ældre elever, og de indeholder avancerede vilkår.

Geology.com

Geology.com har en online ordbog relevant for geovidenskab. Dette site er for ældre elever, og det bruger avanceret sprog. En definition kan omfatte vilkår, som er svært for børn at forstå, og de kan have til at kigge op på nogle af de vilkår i definitionen, såsom uigennemtrængeligt og intermitterende.

Visual Dictionary

Visuelle elever kan sætte pris på den Visual Dictionary, en online ordbog, der bruger billeder i stedet for skrevne ord. Denne unikke ressource er fremragende til elever med autisme og studerende lærer engelsk som andetsprog. Billederne er farverig grafik, der repræsenterer mennesker, genstande og begreber, herunder dem, der vedrører det videnskabelige.

Online Learning

Internettet er en tilsyneladende endeløs ressource fyldt med oplysninger om alle tænkelige emner. En børns online videnskab ordbog er blot en af ​​mange store ressourcer til studerende fra børnehaven gennem college. Ligegyldigt hvad alder eller niveau af evner, er tilgængelige ressourcer.