Child Fotografi Poses

Child Fotografi Poses

Tag et barns billede og personlighed på kamera kræver tålmodighed, legesyge, og en smule viden om børns fotografering udgør. Der er traditionelle fotografering udgør ideer, og så er der spontane rejser, som i sidste ende afhænger af vilje af barnet. En fotograf skal have nogle afprøvede og sande positurer til brug i et photo shoot med et barn, og bør også være klar til at tage billeder, når barnet er afslappet, på spil, eller endda græde. Disse ærlige øjeblikke ofte producerer de bedste skud af dagen.

Børns Portræt Poses

Der er mange konventionelle portrætter rejser, der kan anvendes til at fotografere børn. De ungdommelige individer kan have hovedet lige frem eller vippes; de kan røre deres ansigt eller har hænderne i skødet. Detaljer til side, disse børn fotografering udgør oprette en formel, klassisk billede.

Indendørs, fremadvendende Portrætter

Baseret på en babys alder og udviklingsniveau, vil hans eller hendes evne til at kommunikere og samarbejde med en fotograf variere.

 • Spædbørn og meget unge småbørn vil have nogle problemer med kropskontrol, hvilket gør udgøre manipulation tricky
 • For virkelig små babyer er det bedst at have gulve og sikre strukturer til at hvile dem på at rette op på deres manglende kontrol
 • Studio rekvisitter kan beskæres i redigeringsprocessen om nødvendigt

For ældre børn, kan du arbejde med dem med at nå det perfekte positur. Den fremadrettede portræt er ofte brugt af professionelle studier og skole fotografer, og bruger disse trin:

 • Lad barnet sidde på en skammel eller jorden og direkte står kameraet
 • Med stadig udgør, skal du bruge en mat-board eller baggrund tekstil, der matcher barnets påklædning
 • Prøv at lave et barn behagelig
 • Har hende folde hænderne i skødet og placere sit hoved, så hun er naturligt at kigge ind i linsen
 • Lidt justere hagen ned mod jorden, som vil åbne sine øjne til kameraet
 • En blid smil er normalt bruges til denne stilling

Child Fotografi Poses

Vinklet Portrait

Indendørs, vinklet Portrætter

I fotografering, vinkler og diagonaler bringe bevægelse til et foto. Tilføjelse af en vinklet "bevægelse" til et barns portræt krydderier op de fremadrettede udgør og har potentiale til at påberåbe sig en mere legende smil.

 • Placer barnet på en skammel med sine skuldre i en 90 graders vinkel fra kameraet og få hende dreje hovedet mod objektivet
 • Hænderne skal foldes på fremadrettede mest lår
 • En blid smil er bedst

Udendørs Portrætter

Tidlig morgen og sen eftermiddag er kendt som den "gyldne time", og er bedst for naturligt lys fotografering, som er en meget produktiv lys fange et barns ånd.

 • Dusk producerer gyldne nuancer og lange skygger at fange dramatiske skud
 • Udendørs skud, uanset om i en baggård, park, eller spille værftet give barnet aktiviteter til at fokusere på, frihed til at udforske, og tilbyder mange forskellige positurer og udtryk
 • Sid barnet på en bænk i parken, gynge, græsklædte plaster eller dias og få hende til at smile stort til kameraet. Denne pose er en smule mere legende end de hævdvundne indendørs portræt udgøre.

Udgør med Props

Child Fotografi Poses

Udendørs portræt

Omkring et barn i blomster, sportsudstyr, bølgende materiale og / eller puder er en almindelig måde at bruge rekvisitter. Fordi hvert barn har forskellige hobbyer, smag og stilarter, er det vigtigt at tale med pårørende, før skuddet. Slut med dit emne under et teaterstykke dato eller indledende høring for at sætte dig ind i hendes personlighed, og du vil vide, hvad fotografering rekvisitter til at få klar. Børn har tendens til at være mest komfortable med deres eget legetøj, men nogle gange fotografen kunne introducere et nyt element, der kan påberåbe sig en reaktion til kameraet.

Oprigtige og Spontane Fotografier

Skønheden af ​​børn, de er altid at gøre noget sød, så du skal ikke tænke for meget - bare skyd! Selvom planerne kan gøres til en stillet fotosession linsen elsker spontanitet, og en god fotograf lærer at forudse og fange en kortvarig reaktion fra sit emne. Børn har korte opmærksomhed spænder og de bevæger sig hurtigt, så det kan blive nødvendigt at anvende handling fotografering taktik. Fordi der er så mange muligheder for at frembyde børn, ofte den bedste ting at gøre, er at skyde en komplet serie, som omfatter forbundet og ikke-forbundet skud. Dette vil bidrage til at sikre en håndfuld muligheder for de endelige billeder.